2023 Yılı Burç Yorumları - 2023'te burçları neler bekliyor?

Bu burç yorumları genel olup www.knowinsiders.com adlı siteden çevrilmiştir, daha doğru bir analiz için mutlaka uzman bir astrologdan danışmanlık alınması tavsiye edilir.

Koç 2023
Boğa 2023
İkizler 2023
Yengeç 2023
Aslan 2023
Başak 2023
Terazi 2023
Akrep 2023
Yay 2023
Oğlak 2023
Kova 2023
Balık 2023

Ayrıca Bakınız: Yükselen Burç Hesaplama

Genel Bakış: Koç Burcu 2023

 

Özellikle yılın başında hayatınızın eskisinden çok daha olumlu olduğunu gösteriyor. Bu yüzden gelecek şanstan yararlanın, boşa harcamayın.

Bol bereketli bir yıl olacak, önünüze çıkan her fırsatı iyi değerlendirmelisiniz. Acele etmeyin ve onları görmezden gelmeyin.

Bu yıl Koç, kariyer, yaşam tarzı, para ve kişisel ilişkilerde birçok fırsata sahip olacak. Şans tanrısı, mali durumunuz, kariyeriniz, sevginiz ve sağlığınızın daha iyi olmasına yardımcı olmak için ziyaret edecek. Ancak bu kadar öznel olmayın, uzun vadede hayatınızı etkileyecek hatalar yapmamaya da dikkat etmelisiniz.

Gerçekten işinizi bitirmeye odaklanın, sabırlı olun ve sürece güvenin. Her zaman önceden plan yapın ve başarı takip edecektir. Umut verici bir yıl önümüzde açılıyor.

2023 yılında insanlarla ilişkilerini geliştirmek için çaba sarf etmek zorunda kalacak. Her şeyi tek başınıza yapmayın çünkü faydalanırsanız hepinizin bundan zevk alacağını düşünüyorsunuz. Onlarla etkileşim kurduğunuzda, her yönden gelişme fırsatınız var.

Sosyal çevrenizi genişletmek söz konusu olduğunda gezegenlerin konumları artık sizin lehinize görünüyor. Güvenebileceğiniz insanlarla tanışacaksınız, yaptıklarınızı her zaman destekleyecekler. Ancak, çok güvenmeyin ve tüm sırlarınızı onlara açıklayın.

Bu yıl fikirlerinizi uygulamaya başlamanız gerekecek. Şans sorununu çok fazla dert etmeyin, karşılaştığınız sorunu çözmeye odaklanın. Duygularınıza sadık olun, sizi gerçekten neyin mutlu ettiğini bulun. 

2023 göre yılın ikinci yarısında sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Konsantrasyon eksikliği belirtileri var ve hayatta ortaya çıkan birçok sorun hakkında strese gireceksiniz. Ancak sosyal hayatınız geliştikçe işler daha iyiye gidecek ve yaptığınız her şeyde bir anlam bulacaksınız.

İyi bir hayata sahip olmayı nasıl seçtiğinize dikkat edin çünkü peşinden gitmeye ve neye inanmaya karar verdiğiniz geleceğinizi belirleyecektir.

Tavsiye: Koç akıllıca kararlar vermeli ve yeni yılın tadını sonuna kadar çıkarmalıdır.

♦ 2023 Koç – Yapılacak Şeyler:

• Potansiyel zorluklar: engellerin üstesinden gelmek.

• 2023'te öğrenilmesi gerekenler: aşk kelimesinin gerçek anlamı . Bekarsanız, gerçek ruh eşinizle tanışabilirsiniz. Zaten bir ilişkiniz varsa, aşk ateşini yeniden canlandırma şansınız var.

• Hayatın hangi alanlarına odaklanmanız gerekiyor: maneviyat – hayatınız 180 derece değişebilir.

• Dikkatli olun: Yeteneklerinizi abartmayın. Bu yıl, daha önce hiç olmadığı gibi, aşırı çalışma tehlikesiyle karşı karşıyasınız. Herkesin dayanıklılığının bir sınırı olduğunu unutmayın.

♦ Koç 2023 – şanslı ve şanssız yönler:

• 2023'te dost canlısı burçlar: İkizler, Aslan.

• 2023'te tehlikeli burçlar: Boğa, Balık.

• Şanslı renk: turuncu.

• İyi şanslar kristali: kalsit.

• Şanslı sayılar: 2, 5.

• Şanssız sayılar: 4, 8.

Zodyakın çeşitliliği astrolojik çarkı tamamlar. Koç'un tarihleri, anlamı ve kişisel özellikleri hakkında her şeyi öğrenelim.

Koç Burcu 2023 - Kariyer

Rahu ve Satürn'ün belirttiği gibi tembellikten ve olumsuz düşüncelerden kaçınmak gibi bazı şeylere dikkat etmeniz gerekiyor. Görünüşe göre Satürn tavrını verebilir ve işiniz beklemeye devam edebilir.

2023'te Koç Kariyeri , işyerinde beklenen başarıyı elde etmede birçok engel oluşturabileceğini belirtiyor. Herhangi bir bağımsız kariyer yapmak isteyenler, Koç 2023 kariyer burçlarına göre bu yıl Jüpiter ve Satürn'ün nimetleriyle başarıya ulaşabilir.

Bu yılın ikinci aşamasında, Jüpiter ve Mars'ın hareketiyle birlikte, iş açısından iyi bir değişiklik yaşayabilirsiniz. Profesyoneller beklenen bir artış elde edebilir ve bu yıl da önünüzde yeni bir iş var gibi görünüyor. İş değiştirmek isteyenler de birçok fırsat elde edebilir. Dijital platformda da başarı elde edebilirsiniz. Koç Burç 2023 Kariyerine göre Mayıs ayından itibaren Jüpiter hareketi işyerinde daha olumlu koşullar vermeye başlayabilir.

Koç Burcu 2023: Kariyer Tahmini

Tavsiye: Koç plana bağlı kalmalı ve hedefe ulaşmak için çok çalışmalıdır. Ayrıca, planlarınız üzerinde çalışmaya başlamak için en iyi zaman bu, korkudan çok fazla ertelemeyin. Kendi düşüncelerinizden başka endişelenecek, sizi durduracak hiçbir şey olmayacak.

Koç Kariyerinde 2023 Zorluklar

Bu yıl Rahu, işyerinde uygun analiz ve araştırma gerektiren bir yanılsama ve kafa karışıklığı veriyor gibi görünüyor. İş açısından da Satürn ve Rahu kararlılık ister. Jüpiter nedeniyle zorlukları kabul etmeye hazır olmalısınız. Projelerin başarılı bir şekilde yürütülebilmesi için Koç burcu 2023'e göre iş kararları verirken sağlıklı bir konuşma yaptığınızdan emin olmalısınız. Kariyerinizi ve İşinizi nasıl iyi idare edeceğinizi öğrenmek için şimdi Ücretsiz Janampatri'nizi edinin.

Koç 2023 Burç - Para, Finans

2023 yılı Koç burcunun mali durumunun hiç olmadığı kadar bol olduğunu gösteriyor. Para gittiği için sorun olmayacak, ancak paranızı nasıl harcadığınıza da dikkat etmelisiniz.

Risklerin herhangi bir zamanda aniden ortaya çıkmasını sağlamak için tasarruf olması gerektiğini daima unutmayın. Şu anda çok paranız olabilir, ancak gelecekte kötü zamanlarınız olacak.

Jüpiter elverişli olduğu için iş ile uğraşanlar için de Şubat ayı çok önemlidir, ne kadar büyük ya da küçük olursa olsun para kazanırsınız.

Yılın ilk üç ayından sonra zorluklar olacak ama çok çalışmaya devam edin. Birkaç kişiden yardım istemeniz gerekecek ve Nisan ayında her şey yoluna girecek.

Başkalarına fayda sağlayın, ne kadar çok insan faydalanırsa, o kadar çok paranız olur. Tersine, birine zarar verdiğinizde, mali durum Nisan'dan sonra hasar belirtileri gösterecektir.

Haziran ayında, iş genişlemesi için daha uygun olacaktır.

Eylül ayından itibaren ortaklıklardan finansal faydalar elde edebileceksiniz. Paranızı nasıl yatıracağınız konusunda akıllı olun. Doğru planlama ile herhangi bir maddi sıkıntı yaşamayacaksınız. İş karlı ve yatırım oldukça elverişli, yılın başından yıl sonuna kadar her zaman düzenli bir para akışı var.

Yılın son 3 ayında büyük bir kazanç elde edeceksiniz ve bunun bir kısmı yeniden yatırım için ellerinden alınacak, bu dönemde aldatılma riski olduğundan dikkatli olunmalıdır. Her neyse, Koç sadece güvenli çözümlere öncelik vermelidir.

Tavsiye: Bu yıl ailenize ve kendinize çok fazla zaman ayıracaksınız ama her şey planladığınız gibi olduğunda bir eksiklik yaşamayacaksınız.

Koç 2023 Burç - İş

Bu yıl 2023. işinizi daha hızlı büyütmek için kaldıraç elde edeceksiniz. Ortaklık içinde ticaret yapan yerliler uyumla çalışırlar. Çalışma fayda sağlayacak gibi görünüyor.

İşinde kaçırılmaması gereken birçok terfi fırsatı olacaktır. Kişisel yaşamınızda ve kariyerinizde bir denge sağlayın. İş nedeniyle stresli olacaksınız. İş arayanlar bu zamanda başarıyı yakalayacaktır.

Koç 2023 Burç - Aşk ve İlişki

Koç Burcu 2023 Aşk ve İlişki

Bekar Koç'un aşk hayatı bu yıl pek parlak değil, hatta hayal kırıklığı yaşayacaksınız.

Etrafınızda size karşı hisleri olan birçok insan var ama kalbinizi kime açacağınıza karar vermek için acele etmiyorsunuz. Doğru insanları hayatınıza aldığınızdan emin olmalısınız.

Bu, yakında evlenecek çiftler için mutlu bir dönemdir. Yılın başında bazı zorluklardan geçmeniz gerekecek, ancak bunlar sadece ikiniz arasındaki bağı güçlendirecek.

Mart 2023'ten itibaren aşk hayatınızda birçok güzel değişiklik olacak. Merkür'ün etkisi sayesinde aşk hikayesi yeni yılda harika bir başlangıç ​​yapacak. Yılın ikinci yarısında işler değişebileceğinden, bu süre zarfında fırsatlarınızdan en iyi şekilde yararlanmalısınız.

Yıl sonunda işler planladığınız gibi gitmeyebilir ve evlilik hayatınızda birçok sorunla karşılaşabilirsiniz.

Sırf sorumluluk yükü ve diğer birçok endişe nedeniyle o kişiyi yeterince umursamıyorsunuz. İletişim konularına dikkat etmelisiniz çünkü bu, anlayışı artırmaya ve evlilik hayatını iyileştirmeye yardımcı olacaktır.

Kişi her konuşmak istediğinde kafanı telefona takma, yoksa buradan çatışmalar çıkabilir. Ayrıca ikili eski sırlarından bazılarını yeniden canlandırırken tartışmaya girebilirler.

Genel olarak bu yıl mutluluk ve üzüntü eşittir, zor zamanları ustaca, etkili bir şekilde ele almanız önemlidir, aksi takdirde hayatta daha büyük sorunlara yol açacaktır.

Bekar Koç, 2023'te aşkı bulacak mı?

Genel olarak 2023, Koç burcunda doğan insanlar için aşkta şanslı bir yıl. Koç her zaman heyecana ve yeni deneyimlere hazırdır ve bu yıl Jüpiter ile olumlu bir ilişki sizi her zamankinden daha özgüvenli ve cüretkar yapacaktır. Bu nedenle, daha fazla coşkuyla aşık olabilirsiniz.

Koç 2023'te evlenecek mi?

Koç artık beklemek istemeyecek ve artık başka bir onaya ihtiyaç duymayacak, ancak hayatlarında meydana gelen olaylar onları hayatlarının geri kalanını geçirmek istedikleri kişiyi bulduklarına ikna edecek.

Koç 2023 Burç - Sağlık

Koç burcu 2023, Koç'un sağlığının yılın başında çok iyi olduğunu gösteriyor. Genel olarak herhangi bir sağlık sorununuz olmayacak ancak ilerleyen aylarda sorunlar yaşayabileceğiniz için yıl boyunca işler planladığınız gibi gitmeyecektir.

Yıl ortası ve sonrasında, bazı küçük cilt ve karaciğer hastalıkları nedeniyle bazı zorluklarla karşılaşacaksınız, ancak zamanında tedavi ile durumu kontrol altına alacaksınız. Bu sırada küçük kazalardan kaçınmaya da dikkat etmelisiniz.

Yeni yılda sağlığınıza disiplinli bir şekilde dikkat ederseniz, yukarıdaki risklerin tümü önlenebilir ve uygun şekilde ele alınabilir.

Yılın başında Koç'un fiziksel zindeliğe çok dikkat etmesi gerekiyor. Vücudun arkasına özellikle dikkat etmelisiniz.

Mart ayında daha fazla kilo alacağınıza dair işaretler var.

Eylül ayında çok hızlı sürmeyin, kazaya neden olursunuz.

Ekim ayında kan bozuklukları, sindirim sistemi sorunları, davranış ve görgü dengesizlikleri görülecek. Bu zamanda sinirlenmek kolay olacak, çok yemek yemek kilo almanızı kolaylaştırır. Tüm tartım yöntemleri başarısız olacaktır.

Koç için tavsiye, düzenli olarak Yoga yapmaktır. Şeker hastalığından korunmak için diyetinizdeki tatlı miktarını dengelemeli ve zaten bu hastalığınız varsa Nisan-Eylül ayları arasında daha da dikkatli olmalısınız. Genel olarak, sağlığınızı iyileştirmek için kötü beslenme alışkanlıklarınızı değiştirmeniz gerekir.

Koç 2023 Burç - Eğitim

Koç Burcu 2023'e göre 2023 yılı eğitim için iyi olacak ama inatçı doğanız size zarar verebilir. Doğaya alçakgönüllülük getirin. Bu yıl öğrenciler için mükemmel olacak. Bu yıl kariyer planlaması için uğurlu bir yıl.

Başarınızı hiçbir şey durduramaz. Parlak bir öğrencinin şu anda finansal olarak faydalanması muhtemeldir. 2023 Koç burcu çabalarınızı takdir edecek. Başarı Yogası, rekabetçi sınavlara hazırlananlar içindir.

Koç 2023 Burç - Seyahat

Yılın başlangıcı, seyahat beklentileri açısından Koç burcu için çok hayırlı olacaktır. Jüpiter, yabancı seyahatlerle ilgili 12. evinizde iyi bir konuma sahip olduğundan, uzak yerlere yabancı yolculuk yapma şansı yüksektir.

Yılın ortası, Jüpiter'in Yükselen burcunuza geçişinden sonra 9. ev yönü nedeniyle hac nedeniyle seyahat etmeyi veya uzak yerlerdeki insanlar için anavatanı ziyaret etmeyi öngörür. Ay'ın kuzey ay düğümü Rahu sizin için uğursuz bir şekilde geçiş yapacağından, bu yolculuklar sırasında kaza ve enfeksiyon kapma olasılığı olduğundan seyahat ederken dikkatli olun.

Koç 2023 Burç - Aile ve Toplum

Bu yıl aile ortamı üzerinde karışık bir etki var. Jüpiter'in geçişinden sonra tüm endişeleriniz çözülecek. Bundan sonra, aile durumunuz iyileşecek.

Yeni evli bir çiftseniz, hayatınıza yeni bir giriş yapacaksınız. Bu yıl kardeşleriniz çok destekleyici.

22 Nisan'dan sonra Jüpiter ve Satürn normal şekilde hareket edecek. Bu gezegenin konumu nedeniyle sosyal aktiviteleriniz daha fazla güç kazanacak. Yeni sosyal aktivitelere gireceksiniz. Bu size hayatınızda daha fazla mutluluk verecektir.

Eğer bir Koç çocuğuysanız, bu yıl çok dikkatli olmalısınız. 22 Nisan'dan sonra Jüpiter geçişi gerçekleşecek. Bundan sonra hayatınız çok daha güzel olacak.

Çocuklarınızın sıkı çalışmasına bağlı olarak hayatları değişecek. Çocuklarınız hayatları boyunca çok çalışmaktan asla çekinmezler.

Bu, ikinci çocuğunuzun hayatı için en iyi zamandır. İkinci çocuğunuz evlilik çağında olacaksa, bu yıl nişanlanma şansları olacaktır.

Koç Kadın Burç 2023

Koç kadınları için 2023 yılının en iyi dönemi ilk çeyreği olacaktır . 11. kazanç eviniz iyi bir konumda olduğundan, bu yıl iyi bir finansmana sahip olacaksınız. Son çeyrekte, sevdiğiniz bir partnerle evlenme ihtimaliniz var.

Ve evli kadın, çocuk sahibi olmak için son birkaç ayı oldukça uygun bulacaktır. Özellikle kadınların hizmetlerinden ziyade kendi iş girişimlerine girmeleri 2023'te iyi performans gösterecek.

Koç Erkekler Burç 2023

Koç Adamlarının profesyonel hayatı, 2023 yılında Satürn'ün etkileri sayesinde çok özel olacak. Okuyan veya yüksek öğrenim gören Koç adamları, çabalar için karışık sonuçlara sahip olacaktır. Koç Adamlarının evlilik ve aşk beklentileri bazılarınız için tatmin edici olmayabilir.

Koç Erkeklerden, her iki tarafta da iyilik için profesyonel ve kişisel yaşamları arasında iyi bir denge kurmaları istenir. Erkekler de bu günlerde genel sağlıklarını korumaya çağırılıyor. Mali durumunuz bütçe planlarınızı aşabilir, bu nedenle harcamalarınızı yıl boyunca kontrol altında tutun. Özellikle Koç Erkeklere sert olmamaları ve agresif kararlar almamaları ve her zaman sabırlı olmaları tavsiye edilir.

Koç 2023 Aylık Burçlar

Koç için 2023'teki 12 ayın tamamı için astrolojik tahminler sunuyoruz. Umarım bu, bu yıl hayatınızın kontrolünü elinize almanıza yardımcı olacak faydalı bilgiler olacaktır.

♦ Ocak 2023

Bu ay hayatınızda paradan işe, sağlığa kadar harika şeyler olacak. Çok çalışmaya devam edin, şans sizi daha sık ziyaret edecek.

♦ Şubat 2023

Bu ay, içgüdülerinize güvenmeniz ve kalbinizin size söylediklerini yapmanız için en iyi zaman. Seni mutlu eden şeyler yap.

♦ Mart 2023

Bu ay 2023 astrolojisi, hayatınıza giren fırsatlara karşı tetikte olmanız gerekecek. Hayatınızda neler olup bittiğine çok dikkat etmezseniz, iyi şeyler sizi geçecek.

♦ Nisan 2023

Hayatınızın tüm yönleri doğru yolda. Yaptığınız şeyi yapmaya devam edin ve olumlu sonuçlar sizin payınız olacaktır.

♦ Mayıs 2023

Duygularınıza dikkat etme zamanı. Bu şekilde insanlarla harika ilişkiler kuracaksınız .

♦ Haziran 2023

Bu ay, özel hayatınızdaki aşk hayatınızı etkileyen şeyler hakkında partnerinize açık olmayı bir nokta haline getirin.

♦ Temmuz 2023

Güvenebileceğiniz insanlarla kendinizi kuşatın. Hayatınızda sizi olumlu etkileyen insanlar olsun.

♦ Ağustos 2023

Kendinizden ve yeteneklerinizden şüphe duymanıza neden olan olumsuz düşüncelerden kurtulmanız gerekecek.

♦ Eylül 2023

Birkaç kez başarısız oldunuz diye size yeterince iyi olmadığınızı söyleyen insanları dinlemeyin. Başarısızlık, özellikle 2023 cıva gerilemesi sırasında, kim olduğunuzu veya hayatınızın nasıl sonuçlanacağını tanımlamaz.

♦ Ekim 2023

Bu ay, ruhsal yaşamınıza daha fazla odaklanmanız gerekiyor. Ruhunuzu besleyen aktivitelere daldığınızdan emin olun.

♦ Kasım 2023

İstikrarlı bir finansal hayatın tadını çıkaracaksınız. Şimdiye kadar yaptığınız her şey size finansal güvenlik ve bolluğu garanti edecek.

♦ Aralık 2023

Hatalarınıza dönüp bakmak ve telafi etmek için asla geç değildir. Kendiniz ve çevrenizdeki insanlar için doğru olanı yapın.

2023 Koç için Şanslı Bir Yıl mı?

2023 Koç burcuna göre bu yıl, Koç burcunu bir kez olsun hafife almayan, özellikle size yakın olanları şaşırtacak güzel ve başarılı bir dönem olacak. 2023 yılı, geride bıraktığınız bir yılda geri çekildiğiniz izolasyondan çıkacağınız sosyal bir yıl olacak. Tüm engeller ortadan kalkacak ve ruhunuz tüm kısıtlamalardan kurtulacak. Kişisel veya mesleki becerilerinizi geliştirmek için sınırsız fırsata sahip olacaksınız.

 

Genel Bakış: Boğa Burcu 2023

Genel olarak, Boğa burcunun bu yeni yılı yeni umutlar ve mutluluklarla dolu olacak.

Eğlencenin tadını çıkarmak istemeden önce bazı zorluklarla yüzleşmeniz gerekecek. Bu nedenle, zorlukların üstesinden gelmeye ve bu yıl en kısa sürede mümkün olan en iyi sonuçları almaya hazırlanın.

2023'ün hemen başından itibaren kendinizi çok enerjik hissediyorsunuz, bu da işinizi yapmanızı kolaylaştırıyor. İstikrarlı bir kariyer gelişimi, kaliteli iş, itibarınız için harikalar yaratabilir. İletişim becerileriniz de iş yerinde önemli bir rol oynayarak faydalı olabilir.

Maddi durumunuz da zaman zaman zorlaşabilir. Her durumda, iyimser kalmanız gerekir, bu kendinize fayda sağlayacaktır. Çok değerli sonuçlar elde edeceksiniz.

Hayatta ne kadar çok çaba harcarsanız, koyduklarınız için o kadar çok sonuç alırsınız.

Yeni yıl görebiliyor, istikrarlı bir aşk hayatı yaşayacaksınız ama özellikle sevdiklerinizle iletişiminizde ve hareketlerinizde dikkatli olun.

12 Burç 2023'e göre Boğa'nın sağlığı bu yıl çok iyi olacak. Seyahat edebilirsiniz, ancak önemli bir şey yapmak adına, şimdilik güvenliği bir öncelik haline getirin.

Sağlık yönünü iyileştirmek için meditasyon yapmayı öğrenebilirsiniz, çünkü duygularınızı kontrol etmenize yardımcı olabilir ve ayrıca işte konsantrasyonunuzu iyileştirebilir. Bu 2023 yılında Boğa ailesinde güzel bir doğum haberi gelebilir.

Boğa 2023: Yapılacak Şeyler

• Potansiyel zorluklar: basitçe üzerinden atlanamayan bazı sorunların üstesinden gelmek.

• 2023'te öğrenilmesi gerekenler: bağımsızlığın nasıl kazanılacağı. Bu yıl sadece kendinize güvenebilirsiniz. Kimse sana yardım etmeyecek, bu yüzden becerilerini geliştir.

• Hayatın hangi alanlarına odaklanmanız gerekiyor: aşk. Aşkınız son derece güçlü olabilir, ancak önce onu nasıl ifade edeceğinizi öğrenmelisiniz.

• Dikkatli olun: paranızla. Hayal kırıklığına yol açabilecek bazı geçici sorunlar olacaktır. Aşırı harcamaya dikkat edin ve iyi bir finansal plan oluşturun. Bu şekilde kendinizi hoş olmayan sürprizlerden koruyabilirsiniz.

Boğa 2023 – Şanslı ve Şanssız yönler:

• 2023'te dost canlısı burçlar: Akrep, Oğlak.

• 2023'te tehlikeli burçlar: Koç, Yay.

• Şanslı renk: mavi.

• İyi şanslar kristali: ametist.

• Şanslı sayılar: 2, 5.

• Şanssız sayılar: 6, 8.

Boğa 2023 Burç - Kariyer

Boğa burcu, ticari faaliyetlerinizi genişletecek ve yeni ortaklar bulacaksınız. Bu aynı zamanda Boğa burcunun kariyer değiştirmek, iş değişikliği başvurusunda bulunmak veya terfi istemek için en iyi yıl.

Neyse ki üstleriniz çabalarınızın ve sıkı çalışmanızın farkındalar, bunu dikkate alacaklar ve sizi ödüllendirecekler. Sadece bu da değil, iş arkadaşlarınızla harika ilişkiler kurduğunuz zamandır.

Önümüzdeki yıl boyunca inanılmaz avantajlar elde edeceksiniz, ancak aklınızda bulundurmanız gereken birkaç şey var. Yılın başında kendi yarattığınız zorluklarla karşılaşacaksınız.

İlk başta, çalışma ortamına uyum sağlamak için bir iş bulmanız zor olacaktır. Yılın ilk ayında kariyerinizde irili ufaklı konular değişmeyecek.

Şubat ayında Boğa çalışmak istemez ve her konuda herhangi bir konuda belirsizlik içinde olacaktır. İster patronunuzla kavga edin, ister düşük performansınız olsun, tartışmalar olur.

İş arıyorsanız veya iş değiştirmek istiyorsanız, yılın başlangıcı sizin için uygun olmayacaktır.

Yılın ikinci yarısında işler düzelmeye başlayacak. Bu nedenle yılın başında kariyerinizle ilgili her şeyi beklemeli ve ara vermelisiniz.

Boğa 2023 Burç - Para ve Finans

Boğa Burcu 2023 Parayla

Yılın başlangıcı finansal durumunuz için iyiye işaret ediyor. Satürn'ün etkisi sayesinde arazi, ev, mücevher ve araç gibi varlıkları satın alabilirsiniz. Çoğu Boğa burcu insanı maddi imkanları ile arsa veya ev almayı tercih edecektir.

Ayrıca ailenizin herhangi bir üyesi için bazı hayırlı işler için harcayabilirsiniz.

Mali durumunuz istikrarlı olduğu için mülke yatırım yapmanız tavsiye edilir. Ancak, sonunda size mal olacak dürtüsel kararlar vermeyin.

Bu yılın gezegenleri finansal olarak sizinle aynı hizada olduğundan, büyük getiriler alacağınızdan emin olduğunuz riskli bir projeye yatırım yapmak için en iyi zaman. Paranızı akıllıca harcayın ve borçlarınızı temizlediğinizden emin olun.

Zenginliğin ve paranın efendisi Jüpiter'in etkisi ile size bol bol para, sürekli akan para, engelsiz ve sıkıntısız bir hayat vaat ediyor. Para oldukça fazla gelir, ancak onu maddi zevkleriniz için harcama eğilimindesiniz.

Boğa burcunun mali yönü yeni yılda olumlu olacak. Nisan ayından sonra Venüs ve Jüpiter gezegenlerinin konumları da finansal açıdan sizin için olumlu olacak ve herhangi bir varlığınızdan daha fazla kazanma ihtimaliniz yüksek. Yaratıcılık ile ilgili çalışanlar çok kazanç sağlayabilir.

2023 arasındaki dönem, uzun vadeli yatırımlar ve finansal planlarınızı hayata geçirmek için harika bir dönem olacak. Eylül ayının ortalarında, önemli planlar ve gayrimenkul satın almak için yeni bir zihniyet ile finansal durumunuzu başarılı bir şekilde bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz.

2023 yılının Eylül ve Ekim aylarında harcamalarınızı azaltmalısınız çünkü paranız lüks eşyalara harcanabilir ve bu da son derece israftır.

Bu yıl mülk satın almak için birçok fırsat elde edebilirsiniz. Sosyal taahhütler veya bazı iyi işler yaparken harcamalar artabilir, zamanla şansınızın ve servetinizin önemli ölçüde arttığını görebileceksiniz.

Genel olarak, 2023 yılı Boğa burcunda doğanlar için ekonomik refah getirebilir. Yeni bir gelir kaynağı diğer isteklerinizi yerine getirmenize yardımcı olabilir ve bu yıl muhtemelen pahalı alışverişler için para harcayacaksınız.

Tavsiye:

• Çoğu Boğa yerlisi, elindeki maddi imkanlarla arazi veya ev satın almak için can atacaktır. Finansal durumunuz istikrarlı olduğu için varlıklara yatırım yapmak iyidir. Ancak, sonunda size mal olacak dürtüsel kararlar vermeyin. Harcamalarınıza dikkat edin ve imkanlarınız dahilinde yaşayın.

• Finansal açıdan yıldızlar sizin lehinize hizalandığından, büyük kazanç sağlayacağından emin olduğunuz bir girişime yatırım yapmak için en iyi zaman. Parayı akıllıca harcayın ve hala yapabiliyorken borçlarınızı temizlediğinizden emin olun.

Boğa 2023 Burç - Aşk ve İlişki

Boğa Burç 2023 Aşkta

Bu yıl Güneş ve Venüs evlilik için uygun bir konumda. Bu yıl Boğa burcunun evlilik hayatındaki en mutlu zamanı olacak. Sevgilinizle geçirdiğiniz zamanı en iyi şekilde değerlendirecek olsanız da, bu yeni yıl çiftler için çok iyi olacak.

Ancak evli ya da ciddi aşk yaşayan Boğa çiftleri için yeni yıla pek çok zorlukla girilir. İkinizin ayrılmak zorunda kalacağı bir zaman bile var, ancak sorunlarınızı çözeceksiniz. Boğa, yıl sonunda gerçekleşecek olan taahhüt dönemini ortaya koyuyor.

Evliliğinizin veya ilişkinizin daha iyi olmasını sağlamak için gururunuzu bir kenara bırakmanız gerekir. O kişiden daha iyi olduğunu düşünmenin bir faydası olmaz. Egonuzu düşürün ve her şey daha iyiye gidecek.

Boğa, evlenebileceğin birini arıyorsa, bu mükemmel eşleşmeyi bulma yılı olacak. Ayrıca kötü bir evlilikten geçiyorsanız, durumu değiştirmek için doğru adımları atmanız için yıl ortası uygun olacaktır. Çünkü bu süre zarfında evli hayatınızın tüm sorunları çözülecek.

Boğa Burcu 2023, yılın ilk 6 ayını mutlu bir şekilde geçiriyorsanız, yılın geri kalanında bazı değişiklikler göreceğinizi ortaya koyuyor.

Evlilik hayatınızda duygusal stres yaşayabilirsiniz. Bu sırada sözlerinizi kontrol etmelisiniz, aksi takdirde bu süre zarfında incitici sözler kullanabilirsiniz, bu da tartışmaları artıracaktır.

Ancak bu noktada, ikinize karşı olan sorumluluklarınızı çok iyi bilerek, çocuğunuz için iyi olacak bazı kararları birlikte de alabilirsiniz.

2023 yıldız falına göre özellikle Nisan, Ağustos, Eylül ve Kasım ayları çocuklar açısından uygunken, Mart ayından Nisan ayının ilk haftasına kadar olan dönem mesafe veya şartlar nedeniyle çocuk sahibi olmak için pek uygun olmayacaktır. izin vermek.

Boğa, 2023'te evlenecek mi?

Bir çiftin parçası olan Boğalar, partnerlerine başka bir açıdan bakacaklar, ilişkiye yeni bir soluk gelecek ve evlenmeye karar vereceklerdir. Boğa kadınları dünyaya bir çocuk getirebilir.

Bekar Boğa aşkı bulacak mı?

Bekar Boğa, 2023'te ruh eşlerini bulma şansına sahip olacak. Bunu başarmak için evden daha fazla çıkmalarını tavsiye ediyoruz. Bu, özellikle farklı yerlerden veya milletlerden insanların bir araya geldiği ilişkiler için, sizin için kesin bir gelişme alanıdır.

Aşk söz konusu olduğunda, Boğa eski moda bir tiptir ve karmaşık bir sertlik ve hassasiyet kombinasyonudur.

Boğa 2023 Burç - Sağlık

Boğa burcu 2023, genel sağlığın bu yıl çok iyi olacağını gösteriyor. Sağlığınızı etkileyen daha fazla kötü alışkanlığınız olmadığı sürece şikayet edecek bir şeyiniz olmayacak.

Sağlıklı bir diyete bağlı kalın, bol su için, yeterince uyuyun ve formda kalmanızı sağlamak için düzenli olarak egzersiz yapın.

Burç 2023'ün sağlık tahmini, tekrarlayabilecek küçük hastalıklarla başa çıkmak için iyi hazırlanmanız gerektiğini gösteriyor.

Yılın başında herhangi bir sağlık sorunu yoksa, yılın ortasından itibaren hastalanmak, kaza yapmak, hayatta uzun süre sağlığı etkilemek kolaydır. Boğa, karaciğer hasarı veya akciğer enfeksiyonundan muzdarip olabilir.

Ancak, önümüzdeki yıl sağlığınıza disiplinli bir şekilde dikkat ederseniz, tüm bunlardan kaçınılabilir ve uygun şekilde ele alınabilir.

Kalbinizi sağlıklı tutmak ve mümkünse kolesterol seviyenizi kontrol altında tutmak istiyorsanız tatlılardan uzak durmakta fayda var. Yıl sonunda şeker hastaları dikkatli olmalıdır çünkü bu zamanda sık sık birçok cömert partiye katılmak zorunda kalırsınız.

Diyetinize özellikle dikkat etmelisiniz, eğer kontrolsüz beslenirseniz obezite sorunu yaşayabilirsiniz.

Yılın başından itibaren Yoga yapın, egzersiz yapın, sağlıklı beslenin ve sigara veya içki gibi kötü alışkanlıklardan vazgeçin. Bunların hepsi size yardımcı olacak ve size uzun vadeli faydalar sağlayacaktır.

Boğa 2023 Burç - Eğitim

Öğrenciler arkadaşları yüzünden aynı şekilde ders çalışamayacaklar. Boğa burcu 2023'e göre, Mart ayında bazı önemli kariyer kararları vereceksiniz. Bunun için deneyimli bir kişiye danışmalısınız. Bu yıl entelektüel arayışlarda başarı görecek. Dikkatiniz çalışmadan başka yöne çevrilebilir. Ebeveynleri her hareketinizden haberdar edin.

Boğa 2023 Burç - Seyahat

Bu yıl seyahat için iyi bir zaman. Yılın başında iş için gideceksiniz.

Jüpiter ve Satürn, burç haritasının 7. evinde bulunur, bu nedenle kısa bir yolculuğa çıkacaksınız. 22 Nisan'dan sonra Jüpiter, zodyakın 12. evine geçecek, böylece yurtdışı seyahatine çıkma şansınız olacak.

Memleketinizden uzun bir mesafede kalıyorsanız, bu süre zarfında memleketinize gitme şansınız olacak.

Boğa 2023 Burç - Aile ve Toplum

Yılın başlangıcı, aile perspektifi için orta derecede elverişli olacaktır. Mesleki işlerle aşırı ilgilendiğiniz için aile üyelerinize yeterli zaman ayıramazsınız. Dördüncü Evdeki Satürn'ün görünümü, akıl yürütmeniz sayesinde bazı tuhaf durumların olumlu bir duruma dönüştürülmesine işaret eder. Kardeşlerin işbirliğini alacaksın.

Jüpiter, Üçüncü Ev'e açı verirken, sosyal statünüz ve prestijiniz ivme kazanacaktır. Her zaman sosyal aktiviteler gerçekleştirmeyi merak edeceksiniz. 22 Nisan sonrası dönem çocuklarınız için pek hayırlı olmayacaktır.

Boğa Kadın Burç 2023

Daima sadık, başkalarının kötü entrikalarını anlıyorsunuz ama müdahale etmemeye özen gösteriyorsunuz. Ancak, yeterince sahip olduğunuza karar verdiğinizde, patlamanız işleri düzeltecektir. Profesyonel olarak, işiniz ilginç ama çok cesaret kırıcı ve sonunda sizi yıpratacak.

Yılın başında partnerinizden sıkılacaksınız ama emin olun ki bu uzun sürmeyecek, keyifli bir olay tutkuyu yeniden alevlendirecek etkide bulunacak. Bekar yerliler, onları üzecek bazı tarihlere gidecekler.

Boğa Erkekler Burç 2023

2023'te nihayet hedeflerinize ulaşma, niteliklerinizle tanınma, kim olduğunuzu kanıtlama ve başarıya giden yoldaki tüm engelleri aşma şansınız var. Aşkta koruyucusunuz, her zaman partnerinizin isteklerini yerine getirdiğinizden emin oluyorsunuz ve onun iyiliği konusunda endişelisiniz.

Gizli yaramaz doğanızı ortaya çıkarmaktan korktuğunuz için fantezilerinizi gerçeğe dönüştürmek yerine hayal kurmaya eğilimlisiniz, ancak eşiniz kendinizi ifade etmekte özgür olduğunuzu anlamanızı sağlayacaktır. İşinizin hayatınızı ele geçirmesine izin vermeyin, sevdiklerinizle daha fazla zaman geçirin. Bazılarınız işi zevkle karıştırmaktan kaçınacak.

Boğa 2023 Aylık Burçlar

Knowinsiders.com astrologları, Boğa için 2023'ün 12 ayının tamamı için tahminlerde bulunuyor. Umarım bu, hayatınızda ustalaşmanıza, iyi fırsatlardan yararlanmanıza ve zorlukların ve kötü şansın üstesinden gelmenin yollarını bulmanıza yardımcı olacak faydalı bilgiler olacaktır.

♦ Ocak 2023

Şans hayatınıza girecek ve diğer birçok yön de gelişecek.

♦ Şubat 2023

Yaptığınız her şeyde kendinize sadık kalın. Kendiniz için iyi olan şeyleri yapın ve hayatınızı başkalarının hayatlarıyla karşılaştırmayı bırakın.

♦ Mart 2023

İnsanlarla ilişkileriniz üzerinde çalışmanız önemlidir. Duygularınızın insanlarla ilişki kurma şeklinizi kontrol etmesine izin vermeyin.

♦ Nisan 2023

Bu ayki parayı bulmak zor olacak ama kendinizi ve sevdiklerinizi geçindirmenin bir yolunu bulacaksınız.

♦ Mayıs 2023

Kariyeriniz bazı zorluklarla karşılaşacak, ancak gelecek konusunda iyimser olduğunuz için ayakta kalacaksınız.

♦ Haziran 2023

İstenmeyen harcamalara karşı dikkatli olun. Paranızı her zaman ihtiyaçlara harcayın ve bütçeniz dahilinde harcama yaptığınızdan emin olun.

♦ Temmuz 2023

Bu ay hayatınızda aşk büyüyecek. Partnerinizle veya eşinizle yaptığınız tüm tartışmalar sona erecek.

♦ Ağustos 2023

Hayatınızda değişiklik yapma fikrine açık olun. Aynı noktada uzun süre kalmayın. Hayatta başarılı olmak için değişiklikler yapılmalıdır.

♦ Eylül 2023

İyi sağlık bu ay itici gücünüz olacak. Sağlıkla, hayatınızda üretken olan her şeyi yapabilirsiniz.

♦ Ekim 2023

Aranız iyi değil diye sevdiklerinizden vazgeçmeyin. Sizi duvara itseler bile onları barındırın.

♦ Kasım 2023

Bu, hayatınızdaki amaçlarına hizmet etmeyen insanları ve şeyleri bırakmak için en iyi aydır.

♦ Aralık 2023

İşiniz gelişecek ve iş dünyasında gelişmenize yardımcı olacak insanlarla yeni bağlantılar kuracaksınız.

Boğa Tavsiyesi Burç 2023

Sezginizi veya iç sesinizi dinleyin ve hayallerinizi ve hırslarınızı takip edin. Bu yıl önünüze birçok değişiklik geliyor, onları başarıya giden basamaklar olacakları için candan kucaklayın. İnatçı olmayın ve insanlara ve durumlara uyum sağlamayı öğrenin. Önünüze sayısız fırsat çıkar, ailenizin profesyonel gelişiminize müdahale etmesine izin vermeyin. Hayal kırıklıkları sizi beklediğinden, çalışmayı işe tercih etmeyin. Kişisel kararlar verirken yavaş olun, sert mizaç kararları sizi çevrelerden başka bir yere götürmez.

Genel Bakış: İkizler Burcu 2023

İkizler burcu 2023, çabalarınız takdir edildiğinde en büyük sevinci yaşayacağınızı gösteriyor. Sonuç olarak, yeteneklerinizi geliştirmek için daha fazla motive olacaksınız.

Ancak, paranın "yeminin" aklınızı ve sevgi dolu kalbinizi kaybetmenize neden olmasına izin vermeyin. Para da gerekli ve önemlidir ama "kirli para"dan uzak durmalı, daima iyilik yapmaya özen göstermeli ve yüreğinizden utanmamalısınız.

Hayatın yönleri sürekli değişiyor ve bazen bunalmış hissetmenize neden olabilir, ancak tam olarak istediğiniz şey bu. Bu nedenle, bu yıl hayatınıza gelen iyi fırsatları kaçırmayın.

Yeni bilgilere erişmekte zorlanabilirsiniz, ancak bir kez anlayıp uyguladığınızda, Gemini'yi kimse yenemez. Bu nedenle, ne olursa olsun, yeteneğinize güvenmelisiniz.

İkizler'in 2023 burç tahmini, işyerinde huzuru korumanın yanı sıra kişisel ilişkilerinizi de beslemeniz gerektiğini ortaya koyuyor. Her zorlukla her zaman olumlu ve iyimser bir tavırla yüzleşin çünkü her zaman üstesinden gelebileceksiniz. Yıl sonunda her şey her zamankinden daha mükemmel olacak.

İkizler burcu  2023 – Yapılacak Şeyler

• Potansiyel zorluk: aile üyeleriyle vakit geçirmek.

• 2023'te öğrenilecek şeyler: azim ve bitirme projeleri şimdiden başladı.

• Yaşamın hangi alanlarına odaklanmanız gerekiyor: daha olumlu ve çevik düşünme ve yeni koşullara tepki verme yolları (mutlaka iyi olanlar değil).

• Dikkatli olun: aynı anda birkaç şey yapmayın. Çoklu görev çok cazip geliyor, ancak sizin için işe yaramayacak.

♦ İkizler 2023 – Şanslı ve Şanssız Şeyler:

• 2023'te dost canlısı burçlar: Koç, Kova.

• 2023'te tehlikeli burçlar: Oğlak, Balık.

• Şanslı renk: yeşil.

• İyi şanslar kristali: zirkon.

• Şanslı sayılar: 1, 6.

• Şanssız sayılar: 3, 9.

Kariyerinde İkizler 2023 Burç

Kariyerinde İkizler Burç 2023

İkizler burcu  2023, sıkı çalışmanız sayesinde yeni yılda işinizin oldukça olumlu geçeceğini gösteriyor. İşletmenizin büyümesine yardımcı olmak için uygulanan odak ve yeni fikirler.

Büyüklerin tavsiyesi işinize yarayacaktır. Bu sayede İkizler büyük bir finansal başarı elde edecek. İşletme sahipleri bu parayı şirketlerini daha hızlı büyütmek için kullanabilirler.

İkizler'in 2023 burcuna göre, bu yıl meslektaşlarınızın yardımıyla birçok fırsat elde edeceksiniz. Bu size fayda sağlayacak ve başarı elde edeceğinize söz verecektir. Görevler verildiğinde bile, İkizler bunları vaktinden önce tamamlayabilir.

Bazı aylarda zorluklarla karşılaşacaksınız ama onların sizi alt etmesine izin vermemelisiniz. Yerinizde durun ve üstesinden gelmek için elinizden gelen her şeyi yapın. Bazı iş arkadaşlarınız ilerlemenizi kıskanacak, ancak onlara aldırmayın. Sen işine bak ve ne yapıyorsan onu yapmaya devam et.

Birinin iş alanından evden uzaklaşması gerekiyor. İşyerine çok yakın olmak, her gün dinlenmeyi ve çalışmayı ayırmanın zor olduğu durumlarda bazen rahatsız edicidir.

Bu yıl Jüpiter, yılın ilk aylarında Nisan ayına kadar görünecek . Bu dönemde kariyerinizde bazı zorluklar yaşayacaksınız ama korkmayın, sadece yüzleşin.

İş yerinde, patronunuz sıkı çalışmanızdan ve özverinizden etkilenecek. Bu zamanda, yılın ikinci yarısında patronunuz sizi terfi ettirmeyi düşünüyor.

İş başvurusunda bulunanlar, eğer çalışıyorsanız, Nisan ve Eylül ayları arasında başarıyı yakalayabilirsiniz.

İkizler 2023 Para ve Finansta Burç

Yeni yılda hem tasarruf etmeyi hem de gelirinizi artırmayı öğrenmelisiniz. Görüldüğü gibi çok para geliyor, ama aynı zamanda makul gelen bir nedenden dolayı çok para çıkıyor. Kazandığınız parayı biriktirmek için daha çok çalışmanız gerekecek.

Manevi veya dini işler için çeşitli masraflara maruz kalabilirsiniz.

Temmuz, Ekim ve Kasım aylarında iyi sonuçlar alabilirsiniz ve bu süre zarfında geliriniz artacaktır.

Ekim ve Kasım aylarında bile , önceki çalışmalardan kazanılmamış para alacaksınız. Bu aylarda finansal sorunlarla karşılaşmanız çok nadirdir. Bununla birlikte, yukarıdaki dönemde ilerleme ve gelirinizi artırma fırsatı da elde edilecektir.

İş aferin, üstler tarafından çok takdir edilir. Haziran, Ağustos ve Aralık aylarında harcamalarınızın artması muhtemeldir . Bu süre zarfında, maddi zevklere para harcadığınızı ve pahalı şeyler satın aldığınızı görmeyi bekleyebilirsiniz.

♦ İkizler 2023 – para ipuçları:

• Kendinizden gerçekten yapabileceğinizden fazlasını beklemeyin.

• Kalbinizi olumsuz etkilemediği sürece lükste sorun yoktur.

• Paranın her şey olmadığını unutmayın.

İkizler burcu 2023, yeni yılın İkizler burcu için istenen sonuçları getireceğini gösteriyor. Birçok insan arazi satın almayı, ev satın almayı ve araba satın almayı başarır.

Ancak iş yapmaya çalışırsanız, yatırımın önceki yıllara göre size bir faydası olmayacaktır. Herhangi bir yatırım yapmadan önce kapsamlı bir araştırma yapmak ve aşağıdaki adımları ancak bununla ilgili belirli bir plan yaptıktan sonra yapmak daha iyidir.

Yatırım yapmayı planlıyorsanız, bu alanda deneyimli birisine danıştığınızdan emin olun. Bununla, ataların mülkiyeti ile ilgili anlaşmazlıklardan uzak durmalısınız.

İş Dünyasında İkizler 2023 Burç

2023 yılı İkizler burcu, işletmeniz hakkında genel bir fikir veriyor. Ancak sıkı çalışma, işiniz için faydalı olacaktır. İşinize odaklanın. İşi ileriye taşımak için yeni fikirler oluşturulacak. Yaşlıların tavsiyeleri işinize yarayacaktır. Maddi olarak büyük bir başarı elde edeceksiniz. İşinizi çok daha hızlı büyütmek için kaldıraç elde edersiniz. İş alanından evden uzaklaşmanız gerekiyor.

Aşk ve İlişkide İkizler 2023 Burç

Aşkta İkizler Burç 2023

Eşinizle iletişim ve anlayış geliştirilebilir. Bu nedenle, nadiren ilişkiyle ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsınız.

Mars, yılın başında çiftlerin sevgisi için iyi görünmüyor, tartışmaya neden olması kolay, çatışma iyi değil. Ama bundan sonra ilişkiniz daha güçlü. İkiniz de ailenizi, ebeveynlerinizi ve arkadaşlarınızı mutlu etmeyi nasıl destekleyeceğinizi biliyorsunuz.

Her iki durumda da, eşinizle kaliteli zaman geçirmeye çalışın. Örneğin, partnerinizi alın ya da birlikte romantik bir akşam yemeğinin tadını çıkarın ya da birlikte bir seyahate çıkın. Hobileri ve çalışmalarıyla ilgilendiğinizden emin olun.

Mart ayında Jüpiter retrosu, bekar İkizler'in aşk hayatını olumlu yönde etkileyerek yılın ikinci yarısında evlenme olasılığınızı artıracaktır.

Eylül'den Ekim'e kadar, İkizler aile hayatında bazı rahatsızlıklar hisseder ve bu dönemde kötü niyetle bazı kararlar vereceksiniz ve sonradan pişman olacaksınız.

Bekar İkizler 2023'te aşkı bulacak mı?

Açıkça aşk, karşı burcunuzda tutulmaların başladığı ve bittiği yıl ile güçlü bir odakta. Uzun süreli ilişkiler tamamen yeniden gözden geçirilecek. İhtiyacınız olan memnuniyeti elde etmek için ayarlamalar yapmanız gerektiğini biliyorsunuz. 2023 baharında, bekar ve bağımsız olanlar için yeni aşklar ufukta olabilir. Sadece yoğun ilişkilerden uzaklaşma eğilimini izleyin. Balık burcundaki Satürn sizi soğukkanlı yapar ve Kovadaki Plüton sizi yakınlığın getirdiği kargaşaya karşı temkinli yapar.

Size neyin uygun olacağı konusunda net olmanız gerektiğini bildiğinizden, birkaç ay boyunca yıl ortasında bağımsız olacaksınız. Ekim ayının ortasından sonra, coşkulu bir sosyal formda olacak ve eğlenme konusunda tutkulu bir şekilde hevesli olacaksınız.

Sağlıkta İkizler 2023 Burç

İkizler burcu 2023, sağlık durumu gerçekten beklendiği gibi değil. Bir gün ya da başka bir gün sürekli olarak bazı sağlık sorunlarıyla karşılaşma riskiniz var.

Aslanlar eğitimlerini her gün izlemelidir. Diyetinizde sağlıklı besinlere, bol meyve ve sebzeye öncelik vermelisiniz.

Sağlıkla ilgili herhangi bir sorununuz varsa, sakin olun ve çok fazla stres yapmayın. İyimserlik, bu zor durumları aşmanıza yardımcı olacaktır.

Kendinizi rahat hissetmenize ve pozitif enerji vermenize yardımcı olacağı için 3 ayda bir check-up yaptırmaya çalışın. Kendinizi sakin ve sağlıklı tutmak için yoga ve meditasyon yapmayı denemelisiniz.

Yıl ortasında bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz ancak yıl sonunda işler daha iyiye gider. Sağlığınızdan memnun kalacaksınız ve makul bir program kilonuzu kontrol etmekte başarılı olmanıza yardımcı olacaktır.

Mide ile ilgili herhangi bir sorun tedavi edilecektir. Haziran ayında gezegenlerin değişmesi ile biraz uyanık olmak gerekiyor, başta karaciğer enfeksiyonları olmak üzere enfeksiyonlarla ilgili sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

İş nedeniyle daha fazla hareket ediyorsanız, evden yiyecek getirin, yoksa dışarıdan gelen yiyecekler daha az baharatlı olmalıdır. Sık sık alkol alıyorsanız, ayrıca bırakmalısınız, çünkü sağlık için çok olumsuz bir alışkanlıktır ve özellikle Temmuz'dan Eylül'e kadar gelecekte tehlikeli hastalıklara yol açabilir.

İkizler düzenli olarak egzersiz yapmalı veya bazı açık hava oyunlarına katılmalıdır. Kasım ayı başlarında soğuğa bağlı problemleriniz olabilir, zaten solunum probleminiz varsa daha dikkatli olmalısınız.

Eğitimde İkizler 2023 Burç

Entelektüel alanlarda ilginizi çeken konularda iyi performans gösterebileceksiniz. Daha uzun eğitim almak size yüksek öğrenimde başarı sağlayacaktır. Başlangıçta zorluklar yaşayacaksınız. Ancak, odak noktanız hedef olacaktır.

Bir kariyer planı yapacaksın. Öğrenciler çalışmalarında başarılı olacak ve iyi notlar alacaklardır. Sıkı çalışmanız gelecekteki yolunuzu belirleyecektir. İkizler burcu 2023 bu yıl zihinsel olarak olgunlaşacaksınız.

Seyahatte İkizler 2023 Burç

Bu yıl olumlu bir yolculuk perspektifi olacaktır. Dokuzuncu Evdeki Satürn sizin için uzun yolculuklara neden olabilir. Yılın başında doğum yeri ziyaretleri olabilir.

22 Nisan'dan sonra kısa ve mesleğe yönelik yolculuklar yapacaksınız. Önceden planlanmış yolculuklar yerine ani yolculuklar için daha fazla şans olurdu.

Aile ve Toplumda İkizler 2023 Burç

Bu yıl aile açısından bakıldığında uğurlu olacaktır. Jüpiter'in Dördüncü Ev üzerindeki uğurlu görünüş etkisi nedeniyle ailenizde bir barış ve uyum ortamı hakim olacaktır. Ailenin işbirliğini torbalıyor olurdun. Diyaloglarda, konuşmalarda ve davranışlarda da bir reform olacaktır.

22 Nisan'dan sonra aşk işlerinizde başarılı olacaksınız. Eşinizle ahenkli bir ilişkiniz olurdu. Jüpiter'in Üçüncü Ev üzerindeki görünüşsel etkisi nedeniyle, sosyal prestijiniz bir gelişme yaşayacaktır. Bu yıl çocukların gelişimi için son derece hayırlı.

İkizler Kadın Burç 2023

2023 yılında İkizler kadınları için bir roller-coaster yolculuğu olacak. Hayatınızda hem olumlu hem de olumsuz evreler değişiyor. Şimdilik aşk planlarınıza ve finansal anlaşmalarınıza dikkat edin.

Seyahat sırasında ve sağlık açısından dikkatli olunmalıdır. Gizli düşmanlar ve bazı kardeşler sizi bıçaklamak için tam arkanızda duruyor, dikkat edin.

İkizler Erkekler Burç 2023

Yıl, oradaki İkizler erkekleri için harika bir zaman olurdu. Dönem boyunca içsel potansiyelinizi ve becerilerinizi gerçekleştirebileceksiniz. Yılın ilk yarısı tüm uğraşlarınız için çok uygun.

Bekar olanlar evlenebilir veya bir ilişkide otostop çekebilirdi. Satürn'ün etkisiyle yeni sorumluluklar önünüze geliyor. İyi finans vaat ediliyor. Ancak daha sonra yerlilere sağlıklarına dikkat etmeleri ve yiyecek ya da diğer kötü sağlık alışkanlıklarına kapılmamaları tavsiye edilir.

İkizler 2023 Aylık Burçlar

2023 Yılında İkizler Aylık Burç

♦ Ocak 2023

Bu ay, insanlarla kişisel ve profesyonel olarak nasıl bağlantı kuracağınızı öğrenmeniz gerekiyor.

♦ Şubat 2023

Ruhsal olarak daha iyi olacaksınız çünkü hayatınızı daha iyi hale getirmeye ve ilahi yaşam amacınıza ulaşmak için çalışmaya yatırım yapıyorsunuz.

♦ Mart 2023

Dış kazanımlar hayatınızda tezahür edecek. Hesaplanmış riskler almaya devam edin, hayatınız beklediğinizden daha fazla ilerleyecektir.

♦ Nisan 2023

Kariyer gelişimi bu ay sizin payınız olacak. Her şey yukarı doğru bir yörünge izliyor; bu nedenle, kendinizle gurur duymalısınız.

♦ Mayıs 2023

Mali durumunuz sabit olduğu için bu, yatırım yapmak için en iyi ay değil ve yalnızca 2023 Merkür retrosu tarihlerinde ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

♦ Haziran 2023

Sorumlu davranarak ailenize neşe getirin. Her zaman arkanızı kollayacak sevdiklerinize güvenin.

♦ Temmuz 2023

Aşk, siz ve eşiniz arasında gelişecek. Sonunda buna alışacak ve birbirinizin arkadaşlığının tadını çıkaracaksınız.

♦ Ağustos 2023

Hayalleriniz üzerinde çalışmaya başlamak için asla geç değildir. Her şeyin sizin için gerçekleşmesi için gereken her şeye sahip olduğunuza güvenin.

♦ Eylül 2023

Bu ay kendinize karşı sabırlı olmayı öğrenmeniz gerekecek. Acele etmeyin. İşlerin olması gerektiği gibi olmasına izin verin.

♦ Ekim 2023

Ne kadar küçük olursa olsun, hayatınızdaki her başarı için kendinizle gurur duyun .

♦ Kasım 2023

Hayatınızı ve sevdiklerinizin hayatını olumlu yönde etkileyecek değişikliklere açık olun.

♦ Aralık 2023

Bekarlar sonunda ruh eşleriyle tanışacaklar. Uzun bir arayıştan sonra, kalbini dolduran o kişiyi bulacaksın.

İkizler Tavsiyesi Burç 2023

Bu yıl Geminis'e, çıkmaza girerlerse fikirlerini yeniden şekillendirmeleri veya yeniden şekillendirmeleri tavsiye ediliyor. Bir refah dönemi sizi bekliyor, bunu kişisel ve profesyonel ilişkilerinizi beslemek için kullanın. Karşınıza birden fazla fırsat çıkar, meslekte başarıyı kucaklamak için onlarla yüzleşin. Yerliler sabırlı olmalı ve çevredeki durum veya çevrenin sunduğu her şeyi almalı ve kin gütmemelidir.

Genel Bakış: Yengeç Burcu 2023

Yengeç'in mali durumunun çok olumlu olduğunu, ancak iş açısından, planı düşünmeniz ve takip etmeniz gerektiğini gösteriyor. Sizin durumunuzda çok yaratıcı olmak bazen iyi değildir, istenmeyen, zıt sonuçlara neden olabilir.

Önünüzde, en iyi şekilde yararlanmanız gereken fırsatlarla dolu uzun bir yıl var. İşlerin yavaşlamaya başladığı dönemler olacak, ancak bu yakında geçecek ve iyileşecek, bu yüzden ayağa kalkmayın ve olumsuz veya aşırıya kaçmayın.

Yengeç burcunun 2023 burcuna dayanarak, hayatınızı ciddiye almanızı tavsiye ediyor. Büyümeyi ve ilerlemeyi deneyimlemek istiyorsanız, gerçek benliğinizi yaşayın ve tutkunuzu sonuna kadar ısrarla sürdürün.

Çevrenizdeki insanlardan kolayca etkilenirsiniz, bu nedenle iyi arkadaşlara yakın olmak daha iyidir, sizi her zaman daha iyi bir insan olmaya teşvik edeceklerdir. Onlar sayesinde, Yengeç olumlu, mutlu bir yaşam sürmek için ilham alıyor.

2023'teki 12 Burç Burcu'na göre, aşk hayatında Yengeç, anladığını ve karşıdakinin anlamadığını göstermek için tartışmaya çalışmamalıdır. Bu sadece birbirimize daha çok zarar verir.

Kötü sağlığın kariyer gelişiminde kesintilere neden olması mümkündür, bu nedenle Yengeç öz bakımı ihmal etmemelidir. Yoga veya Meditasyon uygulayarak zihinsel sağlığınızı iyileştirmeye odaklanmalısınız.

Hayatınıza gelen değişiklikleri kucaklayın ve sevdiklerinizin desteğini her zaman takdir edin.

♦ 2023 Yengeç – Yapılması Gerekenler:

• Potansiyel zorluklar: kendi yeteneklerinize biraz daha güvenin.

• 2023'te öğrenilecek şeyler: ezber bozan düşünme ve problem çözme. Başarılarınız muhteşem görünmese bile, size büyük memnuniyet verebileceklerini unutmamalısınız.

• Yaşamın hangi alanlarına odaklanmanız gerekiyor: refah, üzerinde çalışmanız gereken bir şeydir. Mümkün olduğunca olumlu düşündüğünüzden emin olun.

• Dikkatli olun: artık sürprizler tehlikeli olabilir. Her şey planladığınız gibi gitmeyecek ama neyin yanlış gideceğini tahmin etmek imkansız. Her şeye hazır olmalısın.

♦ Yengeç 2023 – şanslı ve şanssız yönler:

• 2023'te dost canlısı burçlar: Akrep, Balık.

• 2023'te tehlikeli burçlar: İkizler, Kova.

• Şanslı renk: pembe.

• İyi şanslar kristali: apatit.

• Şanslı sayılar: 5, 7.

• Şanssız sayılar: 3, 8.

Kariyerde Yengeç Burç 2023

Kariyerindeki 2023 Yengeç burcu, Merkür'ün etkisiyle, işte hem olumlu hem de olumsuz yönler olması gerektiğini gösteriyor.

Mars'ın etkisiyle hastalık nedeniyle kariyer gelişiminizde gecikme yaşayabilirsiniz. Bu nedenle, zihinsel istikrarsızlık ve fiziksel zayıflık nedeniyle birçok iyi fırsat kaçırılacaktır.

Yeni yılda önemli kariyer kararları verirken dikkatli olmanız gerekiyor. İş değiştirmek isteyenler için bir dizi potansiyel risk faktörü vardır.

Jüpiter, Yengeç burcunun kariyerini yılın başında etkilediğinde, işyerinde olumsuz durumlar yarattığı anlamına gelir. Yılın başından Nisan ayına kadar olan süre, iş yerinde dikkatli olma zamanıdır. İş arkadaşlarınız sizin hakkınızda kötü konuşarak işinize sorun çıkarabilir. Bu aklınızı çok karıştıracaktır. Bu süre zarfında işinizi kaybetmeniz de olasıdır.

Temmuz ve Ağustos aylarında , birçok Yengeç işlerinde ilerleme fırsatına sahiptir, iş genişlemesi olumludur. Hangi işi yaparsanız yapın, ilerleme olacaktır.

Yeni iş arayanlar, görev Nisan-Temmuz ayları arasında tamamlanacak .

Yılın ikinci yarısı kariyeriniz için en uygun zaman olacak. Bu zamanda, işyerindeki olumlu atmosferin de keyfine varacaksınız.

Bir işletme sahibiyseniz, 2023 ticaret yapmak için iyi bir zamandır. Ancak, Ağustos ve Eylül aylarının işiniz için gerçekten iyi olmadığını unutmamalısınız .

Yengeç 2023 – Kariyer Danışmanlığı

• İşinizde en önemli olan şeye konsantre olun.

• Kariyer planlarınızı sizden daha akıllı veya daha fazla deneyime sahip kişilerle görüşmeye değer.

• Ama aynı zamanda (yukarıdakilerle bağlantılı olarak) çok fazla açıklama yapamazsınız – rekabet avantajını kaybetmemek için bazı fikirler sır olarak kalmalıdır.

Yengeç 2023 Burç Para, Finans

2023 yılında, Yengeç burcunun finansal durumlarını iyileştirmeye odaklanması gerekiyor. Şu anda para kazanmanıza yardımcı olan birçok insan olduğu için birçok harika mülk satın alma fırsatı var.

Yengeç oldukça iyi bir nakit akışı yaşıyor, ancak bunu birçok farklı şeye harcayacaksınız. Bazı şeyler sizi maddi sıkıntıya sokar, ancak yıl sonunda işler değişebilir.

Paranızın büyük bir kısmının sizin ve sevdiklerinizin sağlığına harcanacağı görülebilir. Bu yıl gelir ve zenginlik kaynağı sadece size değil çevrenizdekilere de fayda sağlayacak.

Mali durumunuz yılın son altı ayında iyileşir ve servet biriktirmeyi başardığınız Jüpiter'in hareketi nedeniyle geliriniz artar. Ancak çocuklarınızın eğitimine, topluma hizmet etmeye para harcamaktan kaçınamazsınız.

Çalışan insanlar için Nisan ayından sonra maaşınızın artması ve iş yapanların inanılmaz faydalar alması muhtemeldir. Bu süre zarfında değerli taşlar ve mücevherler alabilirsiniz.

Daha sonra Eylül ve Kasım ayları arasında harcamalarınız artabilir ve sizi sürekli stres altına sokabilir.

Yıl sonunda borsa yükseliş sinyalleri veriyor ve yeni kaynaklardan para kazanma fırsatları da olacak. Bununla birlikte, bu yıl iş ve iş dışında sosyal aktivitelere de katılacaksınız, böylece işiniz daha fazla tanıtılacak ve toplumda saygınlık ve konum artacaktır.

Yengeç 2023 Para Tavsiyesi

• Asla kimseyi bir iş ilişkisine girmeye zorlamayın.

• Küçük şeylere dikkat etmeye çalışın ama parmaklarınızı kimseyi işaret etmeyin.

• Kazandığınız parayı gerçekten hak ettiğinizi unutmayın. Bu konuda kendini suçlu hissetme.

Aşk ve İlişkide Yengeç Burç 2023

Aşık Yengeç Burç 2023

Ay'ın değişimi, yeni yılda Yengeç'in aşk hayatında karışık bir neşe getiriyor. Bekar insanlar, diğer yarısını arıyorlarsa, yılın ilk yarısı elverişli değil, ancak yılın ikinci yarısı umut etmeye değer, hatta bazı insanlar diğer yarısını buluyor. Genel olarak aşk ilişkileri, özellikle yılın başında, istediğiniz kadar pürüzsüz ve kolay değildir.

Evli insanlar, her şeyin sizin elinizde olduğunu, evli hayatınızın kontrolünün tamamen sizde olduğunu hatırlamalıdır. Her zaman iyi değildir, bir sorun olduğunda sabırla ve anlayışla halletmek için zaman ayırmanın zamanıdır. Sorunu çok ciddiye almayın, aksi takdirde kazanın nedeni bu olacaktır.

Yengeç hastaları için 2023 yılı evlilik hayatında normal sonuçların alınacağı bir yıl olacaktır. İlişkilerin yılın başlarında dalgalanması muhtemeldir. Satürn burcunuzun yedinci evinde olduğu için evlilik hayatında farklılıklar olabilir. İlişkide zihinsel gerginliğe yol açabilecek acılık ve uyumsuzluk olacaktır. İlişkide zihinsel strese yol açabilecek acılık ve çatışma olacaktır. Jüpiter'in birinci evdeki özel zarafeti, evli yaşama barış getirebilir.

Bu süre zarfında eşinizden çok fazla sevgi alabilirsiniz. İkiniz de anlaşmazlığı tek bir yerde oturarak çözebilirsiniz. Birbirinizi anlamanıza yardımcı olabilir, bu da ilişkide tatlılığa yol açacaktır. Siz ve eşiniz arasındaki her türlü yanlış anlama muhtemelen ortadan kalkacaktır. Bu süre zarfında hem kaliteli zaman geçirebilirsiniz. Eşinizin tam işbirliğini alabilirsiniz.

Sağlıkta Yengeç 2023 Burç

Yengeç, bu yıl düşük dereceli ateş veya kısa sürede tedavi edilebilen küçük bulaşıcı hastalıklar gibi sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalabilir.

Önemli olan, sağlığınıza uygun şekilde baktığınız zaman, tüm küçük şeylerin kolayca önlenebilir olmasıdır. Yengeç için tavsiye, düzenli olarak Yoga veya size uygun egzersiz yapmaktır. Bütün bunlar sağlıklı ve sağlıklı bir yaşam sürmenize yardımcı olacaktır.

Ancak yeni yılın ilk aylarında dikkatli olmazsanız, yıl boyunca tedavi edilmeyen bazı küçük sorunlar başınızı belaya sokacaktır.

Vücudunuzu ve zihninizi iyi durumda tutmak için daha disiplinli, sağlıklı bir yaşam tarzı oluşturmak için düzenli sağlık kontrollerine gidin. Yengeçin bir diğer sorunu da ayak ağrısıdır, ağrı devam ederse doktora başvurulmalıdır.

Yeme içmeye de dikkat etmeniz gerekecek, Mayıs ayında vücutta besin eksiklikleri yaşama riskiniz var . Özellikle bel bölgesine ve eklemlere dikkat etmelisiniz.

Bu yıl hamile kadınlar için iyi olacak. Temmuz-Eylül döneminde , eğer sık ​​sık dışarıda yemek yemeniz gerekiyorsa, gıda zehirlenmesini önlemek için sıklığı azaltmalısınız, daha fazla su içmeyi unutmayın.

Kasım ayında dikkatli sürün, bir kazada ciddi yaralanma olasılığı vardır.

Yengeç 2023 Burç - Eğitim

Bu, öğrenciler için olumlu bir yıl olabilir ve ödevlerinde başarılı olabilirler. Yabancı dil öğrenmek için iyi bir zaman, çünkü bu birçok fırsat getirebilir. Yüksek öğrenim için prestijli bir kurum tarafından seçilebilirsiniz. Performansınız için öğretmenlerden her yönden takdir almanız muhtemeldir.

Yengeç 2023 Burç - Seyahat

Yılın başında Jüpiter'in Üçüncü Ev üzerindeki görünüş etkisi nedeniyle kısa yolculuklar yapacaksınız. Jüpiter'in Dokuzuncu Evdeki konumu nedeniyle uzun yolculuklar için olasılıklar var. Bu yolculuklar nedeniyle kaderin yükselişi olacaktır. Yolculuk yaparken birileriyle arkadaşlıklar geliştirirsiniz. Hizmette bir transfer olacaktı. Bir yolculuğa çıkarken veya araç kullanırken çok dikkatli olun. Yolculuğunuz sırasında paranız çalınabilir veya bir trafik kazası ile karşılaşabilirsiniz.

Yengeç 2023 Burç - Aile ve Toplum

Bu yıl ev ve aile için orta derecede elverişlidir. Yılın başında, Raghu ve Ketu yerleri nedeniyle aile üyeleri arasında bazı tartışmalar olur.

Zekanız sayesinde bundan kaçınabilirsiniz. Jüpiter'in 3. evi nedeniyle eskisinden daha yüksek bir sıralama elde edersiniz.

22 Nisan'dan sonra Aileniz gelişecek. Ev büyüklerinizden teşekkür alırsınız. Bu sizi daha memnun ve mutlu eder.

Babanın sağlığına daha fazla odaklanmalısın. Kayınvalidenizle bazı problemler yaşama şansınız olabilir, bu yüzden konuşurken sözlerinize dikkat edin.

Yengeç Kadın Burç 2023

Bağlı bir aşk ilişkisi içinde olan Yengeç kadınları 2023'te evlenebilecek. Mali durumunuz bu yıl boyunca çok iyi olacak.

Bazı Yengeç kızları muhtemelen uzun mesafeli tatillere gider, memleketlerini ziyaret eder vb. Yengeç kadınları için genellikle mutlu ve sorunsuz bir dönem.

Yengeç Erkekleri Burç 2023

Yengeç Adamları, önümüzdeki yıl boyunca birçok değişiklik içinde. Bu günlerde koruyucu kabuklarından çıkıp hayatta ilerleyebileceklerdi. Çevrelerindekilerin ihtiyaç ve arzularına başvurmak yerine kendilerini taahhüt etmeleri istenir.

Bekar erkekler, profesyonel bağlantılar aracılığıyla yaşam için ideal bir sevgi dolu ortak bulabilirler. Romantizm ve aşk bu yıl sizin için en iyi şekilde olacak. 2023'te Yengeç adamları için refah ve finansal istikrar vaat ediliyor. Yıl boyunca özel becerilerinizi geliştirebilecek ve kurumsal merdiveni tırmanabileceksiniz. Fiziksel ve zihinsel sağlığınız da tüm bu yıl boyunca oldukça iyi olacaktır.

Yengeç 2023 Aylık Burçlar

Yengeç için 2023'teki 12 ayın tamamı için astrolojik tahminler sunuyor . Umarım bu, hayatınızın kontrolünü elinize almanıza ve kaderinizi değiştirmenize yardımcı olacak faydalı bilgiler olacaktır.

♦ Ocak 2023

Ay yavaş yavaş başlayacak ve bu size hedeflerinizi ilahi amacınızla uyumlu hale getirmek ve gerçekçi planlar yapmak için zaman verecektir.

♦ Şubat 2023

Kısa sürede size çok pahalıya mal olacak sabırsız ve dürtüsel kararlar vermeyin.

♦ Mart 2023

Hayatınızda bazı zorluklarla karşılaşacaksınız ama onların sizi alt etmesine izin vermemelisiniz.

♦ Nisan 2023

Kendinizdeki en iyiyi görün ve yeteneklerinizin ötesinde kendinize meydan okuyun. Risk alın ve her zaman konfor bölgenizde olmanın rahatlığından kurtulmanın yollarını bulun.

♦ Mayıs 2023

Mali durumunuz bu ay ılımlı olacak. Para beklendiği gibi gelmeyecek, ancak endişelenmemelisiniz çünkü işler yakında normale dönecek.

♦ Haziran 2023

Günlük hayatınızı alt üst edecek ufak tefek hastalıklarla karşılaşacaksınız ancak işler çığrından çıkmadan önce tıbbi yardım almanız gerekiyor.

♦ Temmuz 2023

Bu, hayatınızın durumunu iyileştirmek için kullanacağınız varlıkları satın almak için en iyi aydır.

♦ Ağustos 2023

Aile bu ay önce gelir. Yaptığınız her şeyi aileniz için yapıyorsunuz çünkü onlar size rehberlik, destek ve yardım bekliyorlar.

♦ Eylül 2023

Manevi hayatınız üzerinde çalışın. İlahi rehberlerinizle çalışan bir ilişkiniz olduğundan emin olun.

♦ Ekim 2023

İşler zor görünebilir, ancak hayatınızda ortaya çıkan zorlukların üstesinden gelmekten gurur duymalısınız.

♦ Kasım 2023

Hayatınızdaki ilişkileri besleyin. İnsanlarla her zaman iyi geçin ve niyeti sizi mahvetmek olan insanlardan kurtulun.

♦ Aralık 2023

Sahip olduğunuz her şeyle tutkularınızın peşinden gidin. Hiçbir şeyi şansa bırakma. Kendinizin en iyi versiyonu olun ve 2023 Merkür gerilemesi sırasında bile başarılı olacaksınız.

Genel Bakış: Aslan Burcu 2023

Sizin de kontrol etmekte zorlandığınız sürprizlerle dolu. Hayatınızda bu yıl, Aslan'ın çabalarına ve kattığı her şeye değer birçok değişiklik var.

Yatırım açısından, Aslan, bilgeliği ile risk almayı bilir ancak yüksek getiri elde eder.

2023 yılı, Aslan'ın refah ve bolluğunun tadını çıkardığını görecek. Çabaların, sıkı çalışmanın ve daha büyük bir amaç için kendi hayatını feda etme isteğinin sonucudur.

Bu yıl Aslan'a tavsiye, işler zorlaşıyor diye hedeflerinden ve özlemlerinden asla vazgeçmemektir. Kendinizi zorlayın ve dahil olduğunuz tüm alanlarda daha iyi sonuçlar elde etmek için çaba gösterin.

Evli Aslanların zaafı, iki kişinin gergin olabilmesi ve hatta üçüncü bir kişinin araya girmesidir. Bu nedenle, önleyici tedbirleri erken almak daha iyidir.

Duygusal yönüne ek olarak, diğer faktörlerin çoğunda olumlu değişiklikler olacak ve daha fazla gelişmenize yardımcı olacak. Stresli veya duygusal olarak kırılmış hissetseniz bile, bu yılın değerli dersler alacağınız bir yıl olduğunu unutmayın.

Ancak sosyal çevrenizde bazı değişiklikler yapmanız gerekiyor. Sadece avantaj sağlamak isteyen sahte arkadaşlara nasıl hayır diyeceğinizi bilin, aksi takdirde bir zamanlar güvendiğiniz kişiler tarafından ihanete uğrama riskiniz vardır.

Zoydak'a göre , bu zorlu bir yıl olacak ama aynı zamanda Aslan için harika bir şey yaratmak için elinden gelen her şeyi yapması için bir fırsat olacak. Her ay zorluklar olmaz. Bu nedenle, ne zaman ilerlemeniz ve ne zaman geri çekilmeniz gerektiğini bilin.

Hayatta engellerle karşılaştığınızda, duygularınızı kontrol altında tutun, aksi takdirde birçok önemli şeyi bozarsınız. Egonuzun sizi ezmesine izin vermeyin.

♦ 2023 Aslan – Yapılacak Şeyler:

• Potansiyel zorluklar: hayatın gerçek anlamını bulmak.

• 2023'te öğrenilmesi gerekenler: iyi finansal yönetim – çok paranız varsa, onu kontrol etmeyi öğrenmelisiniz.

• Yaşamın hangi alanlarına odaklanmanız gerekiyor: şu anda en önemli şey sağlığınız. Kendinizi ihmal etmeyin. Vücudunuzun ilgiye ihtiyacı var, bu yüzden görmezden gelmeyin.

• Dikkatli olun: Başarılı bir iş hayatı, aile üyelerinizin sorunlarına karşı duyarsız kalmanıza neden olabilir. Ve bu en büyük sorun.

♦ Aslan 2023 – Şanslı ve Şanssız Şeyler:

• 2023'te dost canlısı burçlar: Koç, Terazi.

• 2023'te tehlikeli burçlar: Yengeç, Başak.

• Şanslı renk: bej.

• İyi şanslar kristali: aragonit.

• Şanslı sayılar: 2, 6.

• Şanssız sayılar: 4, 9.

Kariyerde Aslan Burcu 2023

Ateşin olumlu etkisi sayesinde, 2023'te Aslan burcunun iş yönü daha iyi hale geliyor.

İşletme sahibi olan herkes, yeni bir yolun ve yönün açılacağını ve işinizin inanılmaz bir şekilde büyümesine yardımcı olacağını fark edebilir. Çok fazla endişelenmenize neden olan önemli bir güçlük yoktur.

İş bu yıl yeni zirvelere ulaşacak, işinizi büyütmek ve yol boyunca büyük mali yardım almak için birçok fırsat olacak.

Buna ek olarak, 2023'te işi büyütmeye yardımcı olacak birçok ek fayda da olacak. Büyük veya küçük her türlü iş için bu Yeni Yıl, genişlemek ve ondan yararlanmak için harika bir fırsat.

2023'ün başlarında Venüs'ün geçişi size iş desteği getirecek ve iş arayanlar için artık yeni bir iş bulmak çok kolay. Kendinize ait bir şeye başlamak istiyorsanız, bu bir nimet olacaktır, nadiren sorun olacaktır.

Birçok yeni kapı açılacak ve kariyeriniz boyunca çok şey öğrenebilirsiniz, bu da uzun vadede size birçok fayda sağlayacaktır. Ancak, dikkatinizi dağıtabilecek ani durumlar da vardır, bu yüzden sabırlı olun ve ölçülü olun.

Ağustos'tan Ekim'e kadar olan aylar, Yengeç'in kariyer yolu için özellikle uygundur. Görevi zamanında tamamlarsınız ve karı artırmak için zamanınız olur.

Kasım aynı zamanda birçok insanın terfi etmesi için bir fırsat olabilir. Ya da iş kurmak isteyenler de çok destek oluyor.

Aslan 2023 – Kariyer Danışmanlığı

• Her şeyi değiştiremeyeceğinizi kabul edin. Bazen kendi davranışlarınızı ayarlamanız gerekir.

• Olumlu olmaya çalışın, ancak her zaman gerçeklere göre hareket edin.

• Halihazırda sahip olduklarınızı takdir edin.

Aslan Burcu 2023 - Para, Finans

 

Aslan Burcu 2022'nin ardından bu 2023 yılı sizin için umut verici bir yıl olacak çünkü istikrarlı bir ekonomiye sahip olacaksınız, maaşlı insanlar da aniden ilerleyerek gelirlerini artıracak. .

Bu yıl hem aileniz hem de kendiniz için çok şey harcayacaksınız ama endişelenmeyin çünkü her şey elinizde.

Gayrimenkule yatırım yapmak ve tasarruf etmek için iyi bir zaman, istediğiniz hayatın tadını çıkarmak için yeterli deneyim ve bilgiye sahipsiniz. Varlıklara yatırım yaparak veya tasarruf ederek akıllıca kararlar vermek uzun vadede size fayda sağlayacaktır.

Bu yıl gelirinizi artırmaya daha fazla odaklanmanız gerekiyor. Yılın başında mali durumunuz ortalama olabilir, ancak Nisan ayında geliriniz de artacağından işler düzelebilir, bazı yeni gelir kaynakları da gelmeye başlayacaktır.

Ağustos-Ekim döneminde Mars'ın etkisi sizi daha maceracı yapacak ve gelirinizi artıracak ve maddi durumunuzu önemli ölçüde güçlendirecek ve bu da zihinsel stresinizi bir nebze olsun atmanıza yardımcı olacaktır.

Bundan sonra, Jüpiter, sabit bir nakit akışına sahip olmanıza yardımcı olmak için iyi şanslar getiren zenginliğin efendisidir. Yılın başından sonuna kadar akan para, Aslan'ın kendini hiç olmadığı kadar güvende hissetmesine yardımcı olur. Para cebinde kolayca ve doğrudan herhangi bir sorun olmadan görülebilir.

Aslan 2023 – Para Tavsiyesi

• Bazı hedefler peşinde koşmaya değmez, bu yüzden kendinizi bunun için para harcamaya zorlamayın.

• Stresten kaçının ve kötü tüketici alışkanlıklarını değiştirin.

• Birinin pahasına fazladan para kazanmak istiyorsanız, yapmayın. Gerçekten buna değmez.

Aşk ve İlişkide Aslan Burcu 2023

Aslan 2023 Aşık Burç

Jüpiter'in etkisi, bu yıl aşk hayatınızın birçok duygusal iniş çıkışlar yaşamasını sağlıyor.

Diğer yarınızı arayan bekar Aslan iseniz veya romantik bir ilişki geliştirmek istiyorsanız, yılın başlangıcı sizin için mükemmel bir zamandır. Birçok insan bu yıl gerçek aşkı bulabilir.

Çiftler için yılın başlangıcı aşk hayatında her şeyin güzel ve huzurlu geçeceği en güzel dönem olacaktır. Diğer yarınızla anlamlı ve harika vakit geçireceksiniz.

Özellikle Mart, Nisan ve Haziran aylarında beklediğiniz biri hayatınıza girebilir.

Kasım-Aralık döneminde evlenmeye karar verebilirsiniz.

Ancak birkaç ay sonra değişiklikler kendini göstermeye başlar, Nisan veya Mayıs aylarında zorluklar ve engellerle karşılaşırsınız. Bakmıyorsanız, ikinizin de karşılaştığı sorunun gerçekte ne olduğuna doğrudan bakmalısınız. Anlarsanız gerilim devam eder. İkinizin tatlı anılarını hatırlamak daha iyidir, böylece diğerinin kusurlarını affedebilirsiniz. Hiç kimsenin mükemmel olmadığını hatırlamanız gerekir.

Aslan Burcu 2023 – Aşk Tavsiyesi

• Ne olursa olsun, sevdiklerinize karşı dürüst olun.

• Girişkenlik yardımcı olabilir, ancak belirli koşullar altında tehlikelidir. Özellikle bir kişi diğer insanların ihtiyaçlarını karşılamak istemediğinde.

• Damarlarınızda olumsuz duygular dolaştığında, bunu sevdiğiniz kişiyle tartışmaya çalışın.

Aslan Burcu 2023 Sağlık

Aslan'ın 2023'teki sağlık gelişimi tahmin edilemez. Yılın başında her şey yoluna girecek, endişelenecek bir sorun olmayacak, fiziksel ve zihinsel sağlık nedeniyle daha az stres olacak, ancak yıl boyunca işler o kadar da pürüzsüz değil.

İlerleyen aylarda sağlık sorunları ortaya çıkabilir, bu nedenle olağandışı değişiklikler olduğunda her zaman uyanık olmalısınız, vücudunuzun size örtük olarak bildirdiği sinyalleri kasıtlı olarak görmezden gelmeyin.

Yıl ortasında hastalık, kaza veya karaciğer, yaralanma veya akciğer enfeksiyonu gibi yaşamı tehdit eden sağlık sorunları olasılığı vardır. Ancak bunların hepsi önlenebilir ve tedavi edilebilir. doğru düzgün sağlığınıza dikkat ederseniz daha disiplinli olursunuz.

Gıda güvenliği ile ilgili olarak Mart-Nisan dönemine özel dikkat gösterilmelidir. Ayrıca, Aslan tatlı alımını sınırlamalıdır. Şeker hastalarının bu süre zarfında ekstra dikkatli olmaları önerilir.

Gereksiz endişeler hastalığa yol açacaktır, özellikle Temmuz ayında Aslan'ın bir sağlık sorunu, kaza veya ciddi bir sağlık sorunu ile karşı karşıya kalma olasılığı daha yüksektir. Dikkatli sürün ve bu tür durumlara düşmeyin.

Ekim ayında bel problemleriniz olmaya meyillisiniz, düzenli egzersiz yaparsanız kesinlikle bu probleminiz olmaz. Ancak aşırı çalışma nedeniyle baş ve göz ağrınız da olur.

Yılın son ayında ailedeki yaşlıların sağlığı bozulabilir, bu nedenle Aslan sıklıkla kaygı yaşar. Hamileler bu yıl sağlıklarına özellikle dikkat etmeli, ufak bir sorun olsa dahi doktor tavsiyelerine uymalıdırlar.

Aslan Burcu 2023 - Eğitim

Bu yıl, ders dışı etkinliklerde verimliliğinizi artırabilirsiniz. Kurumunuz adına bazı spor etkinliklerine katılabilir ve kazanabilirsiniz. Bu seni mutlu edebilir. Performansınız için takdir ve takdir alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla pikniğe gidebilir ve keyifli vakit geçirebilirsiniz. Bazı zorluklarla karşılaşan arkadaşlarınız için sorun giderici olabilirsiniz.

Aslan Burcu 2023 - Seyahat

Bu yıl, yolculuk açısından orta derecede elverişli olacaktır. Yılın başında, Jüpiter'in On İkinci Ev'de bir görünümü olduğu için, yüksek harcamalar gerektiren bir yabancı ülkeye seyahat edebilirsiniz.

22 Nisan'dan sonra kısa ve uzun seyahatleriniz, tarihi öneme sahip yerleri, turistik yerleri, isim ve şöhreti olan yerlere hac ziyaretleriniz için olasılıklar olacaktır. Sizin için sağduyulu olduğunu kanıtlayan bir yabancı yolculuk olacaktır.

Aslan Burcu 2023 - Aile ve Toplum

Bu, 2023'te en çok takdir edilmeyen yaşam alanıdır. Aslan, işini sevdiğini herkes anlıyor; hayatta başarılı olmak istiyorsun. Ama bir şeyi unutuyorsun: Başarı, etrafındaki insanları sevmeden her şeye değer. İyi haber şu ki, artık diğer insanlarla ilgilenmeyi öğrenebilirsiniz. Bu yılın en büyük dersi.

2023'te bir karar vermelisin. İş ve aile arasında seçim yap. Tabii ki, her ikisine de sahip olabilirsiniz, ancak yalnızca fedakarlıklara hazırsanız. Her erkeğin hayatında sınırlı bir zaman vardır, bu yüzden öncelik vermelisin.

Aslan Burcu Kadınlar 2023

2023 yılının ilk yarısı Aslan kadınları için oldukça sıkıcı ve sıkıcı geçecek. Ama yılın ikinci yarısı aksiyon dolu olurdu, o zaman elleriniz dolu olurdu.

Bekar aslan kızları, yıl boyunca aşık bir ortak bulabilir veya evlenebilirler. 7. evinizde bulunan Satürn, aşkta veya evlilikte bazı sıkıntılara neden olabilir. Genel olarak Aslan kadınları için uygun bir yıl.

Aslan Burcu Erkekler 2023

Bu yıl aslan erkekler için zorlu bir yol olacak. Hem kişisel hem de profesyonel yaşamlarında beklenmedik olay dönüşleri tahmin edilir. Gezegenler, gerçek cesaretinizin dışarıdaki dünyaya gösterilmesini sağlar. Bu yıl, Aslan erkekleri hayatlarında iyi performans gösterebilecekler. Satürn kariyer gelişiminizi kısıtlarken, Jüpiter kurumsal merdiveni tırmanmanızda size rehberlik eder.

Aslan erkeklerinin sağlığı dayak yiyebilir, özellikle zihinsel sağlık son derece dikkat gerektirir. Tüm bu yıl boyunca erkekler için iyi finansman vaat edildi. İlişkide duygusal dalgalanmalara kapılmayın. Ayrıca, yüksek değerli yatırımlar yapmaktan ve yıl için arazi mülkü alıp satmaktan kaçının.

Aslan 2023 Aylık

♦ Ocak 2023

İşyerinde meslektaşlarınız ve kıdemlilerinizle harika iş ilişkileri kurmaya çalışın.

♦ Şubat 2023

Yıldızlar sizin lehinize hizalanmadığı için bu büyük yatırımlar yapmak için en iyi ay değil.

♦ Mart 2023

Bu ay sevdiklerinizin sağlığına daha fazla odaklanmanız gerekecek. Doktor randevularına uyma konusunda onlara yardım ettiğinizden emin olun.

♦ Nisan 2023

Kariyerinizde daha iyisini yapacaksınız. Kıdemlilerin seninle gurur duyacak ve her zaman istediğin terfiyi alabilirsin.

♦ Mayıs 2023

Hayatınızda sizi ileriye taşıyacak kararlar alın.

♦ Haziran 2023

Kontrolün sizde olduğuna güvenin ve yaptığınız her şey otomatik olarak yerine oturacaktır. Hayatınızın alması gereken yönü kimsenin kontrol etmesine izin vermeyin.

♦ Temmuz 2023

Hayata olumlu bir tutumla yaklaşmak önemlidir. Bu sayede önünüzdeki fırsatları ve bunlardan en iyi şekilde nasıl yararlanabileceğinizi net bir şekilde görebilirsiniz.

♦ Ağustos 2023

Duyguların hayatınızı kontrol etmesine izin vermeyin. Kendinize ve çevrenizdeki insanlara zarar vermemek için duygularınızı kontrol altına alın.

♦ Eylül 2023

Romantik yaşamınızda mutluluk gelişecektir. İlişkinizde veya evliliğinizde mutlu değilseniz, 2023 Merkür gerilemesi sırasında bu konuda bir şeyler yapmanız gerekiyor.

♦ Ekim 2023

Kronik hastalığı olan kişilerin daha dikkatli olması gerekir. Daha iyi sonuçlar için ilaçlarınızı ve doktor randevularınızı takip edin.

♦ Kasım 2023

Hayatınızdaki zor bir durumdan geçerken sevdiklerinizin arkanızı kollamasına izin verin.

♦ Aralık 2023

Hayatınızdaki şeyleri daha iyi hale getirme yeteneğinize inanmanın zamanı geldi. Benlik saygısı sorunlarınız üzerinde çalışın ve hayatınızın sorumluluğunu üstlenin.

 

Genel Bakış: Başak Burcu 2023

Başak, önümüzdeki yılın çok mutlu ve rahat olacağını tahmin ediyor. Hayatın pek çok yönü büyük vaatlere, çok fazla gelişmeye ve dört gözle beklenecek çok şeye sahiptir.

Hayatta kaydettiğiniz ilerlemeden memnun olmalısınız. İşler daha iyiye gidiyor çünkü kendinize büyüme fırsatı vermeye hazırsınız. Her zaman kendinize inanın ve büyük adımlar atacaksınız.

Ancak bu yıl en çok meşgul olduğunuz şey duygusal yön, evlilik hayatınızda bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Şu anda, Başak'ın sorumluluğunu çok takdir edin.

Aile hayatında iki kişi uyum sağlayamadığı için yanlış anlamalar çok fazla ortaya çıkabilir. İşleri daha iyi hale getirmek için sevdiklerinizle yeterince zaman geçirin ve onların kişilik özelliklerini ve onlara nasıl uyum sağlayacağınızı öğrenin.

Ayrıca 2023 astrolojisi, aile üyelerinize daha fazla dikkat etmeniz gerektiğini ortaya koyuyor. Sevdiklerinizin hobileri ve ilgi alanları hakkında daha fazla bilgi edinmeniz gerekir.

Başak 2023 burç tahminlerine dayanarak, bu yıl kararlarınızda dikkatli olmalısınız. Hayatınızı daha iyi hale getirecek bilinçli kararlar aldığınızdan emin olun.

12 Zodiac Falı 2023'e göre, bu yıl ağırlıklı olarak mali durumunuzu ve çevredeki ilişkilerinizi iyileştirmeye odaklanmış durumda. Ayrıca herkese karşı nazik ve şefkatli olun. Mümkünse, hayır işleri için çok çalışmalısınız.

Geçmişten önemli hayat dersleri alın ve yolculuğunuza devam edin, sonraki adımları atın çünkü sonsuza kadar geçmişte kalırsanız hayatta harika bir şey olmaz. ne kadar parlak olursa olsun.

♦ 2023 Başak – Yapılacak Şeyler:

• Potansiyel zorluklar: zihniyetinizin tamamen değişmesi.

• 2023'te öğrenilecek şeyler: iş tatmini yaşamak – özellikle pek hoş olmayan sorumluluklar.

• Yaşamın hangi alanlarına odaklanmanız gerekiyor: maneviyat – insan varlığının en büyük gizemlerini keşfetme fırsatı var.

• Dikkatli olun: en derin korkularınızla. Ortaya çıkacak fırsatlardan tam olarak yararlanmanızı etkili bir şekilde engelleyebilir.

♦ Başak 2023 – Şanslı ve Şanssız Şeyler:

• 2023'te dost canlısı burçlar: Oğlak, Balık.

• 2023'te tehlikeli burçlar: Aslan, Kova.

• Şanslı renk: gri.

• İyi şanslar kristali: kaya kristali.

• Şanslı sayılar: 1, 6.

• Şanssız sayılar: 5.7.

Başak Burç 2023 - Kariyer

Bu yıl 2023, Başak insanı iş anlamında çok güzel sonuçlar alacak. İşinizi geliştirmek ve yeni projelerde işbirliği yapmak için yeni bir fırsatınız olacak.

Üstün iletişim yeteneği ile Başak'ın iş fırsatlarını geliştirme ve genişletme konusunda desteklenmesine önemli katkılar sağlamıştır. Ancak 2023'te işletme giderlerinin artması bekleniyor, bu nedenle her şeyi nasıl optimize edeceğinizi, parayı nasıl daha mantıklı harcayacağınızı öğrenmeniz gerekiyor.

Karşılığında ise yeni yılda gelirinizi farklı yollarla artıracağınıza söz verilir. İşinizi büyütmeyi başaracaksınız ve bu yeni projeler için genellikle evden uzakta olabilirsiniz.

Başak burcuna göre, 2023 yılı kariyerinizde de birçok önemli değişikliği barındırıyor. Özellikle Mars'ın olumlu etkisi altında hem iş arayanlar hem de iş adamları büyük bir başarı şansı yakalayacak. Uzun yıllardır yapmakta olduğunuz yarım kalmış işleri tamamlamanın tam zamanı.

Yıl ortası ve sonrasında, Satürn'ün özel etkisi nedeniyle, sonraki aylarda oluşmaya devam etmesine izin vermeden, işleme odaklanmanızı gerektiren birçok sorunla çevrili olduğunuzu göreceksiniz.

Bu yıl Başak'ın yeteneklerini kanıtlaması için bir fırsat, başarınız inanılmaz olacak. Çoğu insan, işte böyle bir ilerleme kaydedebileceğinize inanmayacaktır.

Bazı meslektaşlarınız hile yaptığınızdan şüphelenebilir. Ama gerçek değerinizi kanıtlayabilirsiniz. Sadece işini yap ve başkalarının ne dediği hakkında endişelenme.

Müzakereler sırasında, neye önem verdiğinizi göstermemeye çalışın. Ne kadar gizli olursanız, pazarlık pozisyonunuz o kadar iyi olur. Kariyer planlarınızı başkalarıyla tartışmaktan korkmayın.

Başak 2023 – Kariyer Danışmanlığı

• İş arkadaşlarınıza onları takdir ettiğinizi bildirin. Her işte iyi ve güçlü bağlar oluşturmak gerekir.

• Müzakereler sırasında neyi önemsediğinizi göstermemeye çalışın. Sırrı ne kadar uzun süre saklarsanız, pazarlık pozisyonu o kadar iyi olur.

• Kariyer planlarınızı başkalarıyla tartışmaktan korkmayın.

Başak 2023 Burç Para, Finans

2023 yılı Başak insanlarına birçok maddi sıkıntı getirecek. Özellikle bu yıl belirli bir amaç olmadan aşırı harcama yapmaktan kaçınmalısınız.

Finansal büyüme yok, ama neyse ki geçmiş uzun vadeli yatırımlarınızdan bir miktar getiri elde edebilirsiniz. Ancak daha sonra uzun bir yolculuk yapmayı planlayabilirsiniz ve bu da maliyeti artırabilir. Çoklu tahakkuk giderlerinin yükü de bir finansal krizi tetikleyebilir.

İşler yolunda gitmiyor gibi göründüğünde Başak da yatırım yapmaktan kaçınmalı, bu aşamada herhangi bir işe yatırım yapmayı düşünüyorsanız dikkatli düşünmelisiniz.

Yine de yatırım yapmak istiyorsanız, ancak bir uzmana danıştıktan sonra yapılmalıdır.

Mart ayında, burcunuzdaki Jüpiter yedinci evde. Birine ödünç verdiğiniz için sıkışmış paranızı geri alma olasılığınız daha yüksektir. İş arayanlar, sıkı çalışmaları ve özverileriyle bu yıl birkaç yeni kaynaktan elde ettikleri gelirleri artırabilecekler.

22 Nisan'dan itibaren Jüpiter'in açısındaki etki nedeniyle size arazi, evler, araçlar, ...

Yapmanız gereken şey, aile ritüelleri için harcama yapmak veya hayırsever faaliyetlere özenle katılmak, 2023'te ihtiyacı olan insanlara destek olmak. Ancak o zaman yatırımınız daha uygun olacaktır.

Jüpiter'in karşısındaki Satürn, atalara ait mülkler için güçlü bir işarettir, zor bir yıl geçirmesine rağmen bu yıl ani zenginlik de mümkündür. para.

♦ Başak 2023 – Para Tavsiyesi

• Çaba göstermeden mali durumunuzun iyi olabileceğini düşünmeyin. Para kazanmak istiyorsan harekete geçmelisin.

• Yeni yatırım türlerine açık olun.

• Para kazanmanın yaptığınız her eylemi haklı çıkarmadığını unutmayın.

Başak 2023 Burç - Aşk ve İlişki

Başak'ın 2023'teki duygusal kaderi, 2022'deki Başak burcundan daha müreffeh. Yıl başında biraz daha dikkatli olmanız gerekiyor.

Başak Burcu 2023'e göre evlilik hayatında en çok iniş çıkışların olduğu dönem, özellikle de gerilimlerin ve çatışmaların çok olduğu yılın başlarında.

Eşinizle hiçbir konuda anlaşamayacaksınız. Ocak'tan Nisan'a kadar kendinizi sıkışmış ve rahatsız hissedersiniz.

Ocak, aşk hayatınızda biraz düşmanlık olasılığını gösteriyor. Sevilen biriyle bir şey hakkında büyük bir anlaşmazlık olabilir. Yumuşak ve sakin bir şekilde konuşmak, anlaşmazlığın sona ermesine yardımcı olacaktır.

Eylül'den Aralık'a kadar durum iyileşebilir. Partnerinizin yardımıyla bile iyi bir kazanç elde edebilirsiniz. Evlilik hayatınız iyileşecek. Her ikisinin de birbirlerinin duygularını anlamak için birçok fırsatı olacaktır.

2023 Başak burcuna göre, aile hayatını iyi anlar ve fazla düşünmekten kaçınırsanız, Başak insanı daha istikrarlı bir yaşam sürecektir.

Bazı nedenlerden dolayı ailenizden ayrılmak zorunda kalabilirsiniz. Ama neyse ki arkadaşlardan destek alıyorsun.

Başak, tutkusunu sürdürmeye devam etmek için büyüklerin desteğine sahip olabilir. Tatlı kardeş sevgisi, sizin için büyük bir duygusal destek yeri olmayı vaat ediyor.

♦ Başak 2023 – Aşk Tavsiyesi

• Sevdiğiniz kişiyle fiziksel teması sürdürmek iyi bir fikirdir ve bu her gün olmalıdır.

• Bir tartışma söz konusu olduğunda kızmayın. Sakinleşmeye ve sorunu makul argümanlarla çözmeye çalışın.

• Sizin bakış açınıza tam olarak uymayan partnerinizin özelliklerine tahammül etmeyi öğrenin.

Başak 2023 Sağlıkta Burç

Başak Burcu 2023'e göre bu yıl sağlıksız sonuçlar alacaksınız. Ancak, yılın başında kendinizi çok enerjik hissediyorsunuz.

Başak burcunun enerji seviyesi bu yıl oldukça yüksek olacak. Mümkün olduğunca sağlıklı olmanızı sağlamak için tüm doğru şeyleri yapıyorsunuz.

Yaşam tarzı seçimleri takdire şayan ve bu yolda devam etmelisiniz çünkü bu sizin için iyi. Doğru yoldayken, sağlığınızı olumsuz etkileyen kötü alışkanlıklardan veya hobilerden tamamen vazgeçmek de iyi bir fikirdir.

Başak için bir not, Ocak, Nisan, Haziran ve Eylül aylarında çok dikkatli olmanız gerektiğidir çünkü bazı küçük hastalıklarla karşılaşmak kolaydır. Bu zamanlarda ruhunuzun çok daha stresli olduğu görülebilir.

Özellikle 40 yaş üstü kişiler, Mars gezegeninin etkisiyle şeker hastalığı, idrar yolu enfeksiyonları ve sistemik hastalıklar gibi sorunlarla karşılaşabilirler.

Neyse ki, Merkür yakında olumlu bir işaret getirecek, yani bu süre zarfında bir hastalıktan muzdarip olursanız, problemden sonsuza kadar kurtulabilirsiniz.

Başak 2023 Eğitimde Burç

Başak burcu 2023'e göre bu yıl eğitimde genel sonuçları alacaksınız. Erken aşamalarda eğitiminize dikkat etmeniz gerekebilir. Şubat ayında Mars'a geçiş, çoğu sınava hazırlanan öğrencileri etkileyebilecek olan beşinci evinizi etkileyecek. Çabalarınızın karşılığını alacaksınız, bu yüzden sadece eğitime odaklanmaya çalışın.

Gerekirse öğretmenlerinizden ve ev büyüklerinden de yardım alabilirsiniz. Yüksek öğrenim alanındaysanız, Ağustos-Ekim ayı sizin için en iyi ay olabilir. Yurtdışına eğitim için gitmeyi hayal ediyorsanız, bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz.

Başak 2023 Burç - Seyahat

Bu yıl yolculuk perspektifi için destekleyici olacaktır. Jüpiter'in Üçüncü Ev'deki görünümü nedeniyle kısa yolculuklar olacaktı. Profesyoneller meslekleriyle ilgili yolculuklara çıkmak zorunda kalabilirler.

Jüpiter ve Satürn'ün Onikinci Ev üzerindeki ortak görünüş etkisi için, yabancı bir ülkeye yolculuk yapmayı başarırsınız. Bu yolculuk size önemli kazanımlar sağlayacaktır. 22 Kasım'dan sonra, Rahu'nun On İkinci Evdeki yönü, yabancı bir ülkeyi ziyaret etmeyi güçlü bir şekilde gösteriyor.

Başak 2023 Burç - Aile ve Toplum

2023 Astroloji Tahmini, aile üyelerinize çok dikkat etmeniz gerektiğini ortaya koyuyor. Kendiniz ve sevdikleriniz hakkında daha fazla şey öğrenmeniz gerekiyor. Siz ve sevdikleriniz birbirinizle uyum içinde olmadığınız için ev yaşamınızda yanlış anlamalar çok fazla ortaya çıkabilir. İşleri daha iyi hale getirmek için sevdiklerinizle yeterince zaman geçirin ve onların karakter özelliklerini ve onlara nasıl uyum sağlayacağınızı daha iyi öğrenin.

Ailenize karşı sorumluluklarınızı rayından çıkardınız ve seçimlerinizden pişmanlık duymadan önce yolunuza geri dönmeniz gerekiyor. 2023'te ev hayatınızı düzene sokmak için çok şey yapacaksınız.

Başak Kadın Burç 2023

Yılın ilk çeyreği, Başak kadınları için sürekli bir mücadele dönemi olacak. Özellikle, finans ve para ile ilgili işlemlerde dikkatli olmalıdırlar. Kariyer veya iş nedeniyle gelir akışı oldukça istikrarlı ama yine de istikrarlı olacaktır.

Çocuk sahibi olmayı bekleyen Başak kadınları, yıl boyunca bir yerde hamile kalabilirler. Rahu da aynı şeyi tercih ettiğinden, Başak kadınları için de kartlarda yabancı seyahat. Yıl boyunca, size yaşamda zihinsel huzur ve uyum sağlamak için ruhsal eylemlere başvurun.

Başak Erkekler Burç 2023

Başak kadınlarının tam aksine, Başak erkekleri yılın ilk yarısını ikinci yarısına kıyasla çok daha kolay bulacaktır. Genelde erkekler için karışık bir dönem olurdu. Başak erkekleri bu yıl hem kişisel hem de profesyonel yaşamlarında başarılı olacaklar. Yerliler özverili bir şekilde hayır işlerine, sosyal ve manevi çalışmalara katılırlardı.

Aşk hayatınızda veya evliliğinizde her zamankinden daha fazla tutku ve romantizm olacak. Yıl boyunca Mars, daha iyi performans göstermeye devam etmek için size bol miktarda enerji sağlayacaktır. Bununla birlikte, Başak erkeklerine sağlıklarına iyi bakmaları ve yiyeceklere düşkün olmamaları tavsiye edilir. Yıl boyunca mali durumunuzu izleyin ve zor durumlardan uzak durun.

Gezegenler, çok hareketli bir yıl olacak olan Başak erkeklerinin lehine yerleştirildi. Satürn sizi dağınık bir beyin yapabilir, bu nedenle dikkatli olun ve bu günlerde duyguların sizi aşırı yönetmesine izin vermeyin.

Başak 2023 Aylık Burçlar

♦ Ocak 2023

Bu ay yetenekleriniz, becerileriniz ve yeteneklerinizle yaratıcı ve yenilikçi olmanız gerekecek.

♦ Şubat 2023

Hayata yaklaşımınızda iddialı olun . Kimsenin hayatınızı kontrol etmesine izin vermeyin. Hayatını doğru yolda sürdürmek için gereken her şeye sahipsin.

♦ Mart 2023

Kapınızı çalmaya devam eden fırsatlardan yararlanarak kariyerinizde ilerleyin.

♦ Nisan 2023

Hayatınızda bir iş-yaşam dengesi oluşturmanız gerekecek. Sevdiklerinizi bir süredir ihmal ettiniz ve onlara çok dikkat etmeye başlamanız gerekiyor.

♦ Mayıs 2023

Kariyerinizi ilerleten hiçbir şeyin sizi geçmesine izin vermeyin. Hayatınızda büyük dönüm noktalarına ulaşmanın zamanı geldi.

♦ Haziran 2023

Profesyonel hayatınız gelişecek ve hedef odaklı ve odaklanmış insanlarla ortaklıklar kuracaksınız.

♦ Temmuz 2023

Sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemediğiniz sürece sağlığınız bazı sorunlarla karşılaşacaktır.

♦ Ağustos 2023

Toplumda daha az şanslı olanlara hizmet etmenizi sağlayacak insani faaliyetlere katılın.

♦ Eylül 2023

Aşk hayatınız gelişecek çünkü siz ve eşiniz arasındaki iletişim gelişti.

♦ Ekim 2023

Büyük değişiklikler hayatınıza girecek ve hepsini kucaklamaya hazır olmalısınız.

♦ Kasım 2023

Hayatınızdaki şeyler doğru yönde ilerliyor gibi görünüyor. Daha önce hiç olmadığı gibi mutluluk ve huzurun tadını çıkaracaksınız .

♦ Aralık 2023

Hayatınızı dolu dolu yaşayın çünkü hayat kısa. Ancak, 2023 Merkür gerilemesi sırasında kendinize ve başkalarına zarar verecek ölçüde aşırıya kaçmamaya dikkat edin.

 

Genel Bakış: Terazi Burcu 2023

Terazi burcu 2023'te bazı şaşırtıcı değişiklikler oluyor. Yılın başında görünen gezegenlerin konumu Terazi'ye birçok avantaj getirecektir.

Terazi'nin bu yıl karşılaşabileceği sorun sağlıktır. Sağlık sorunları var ama çok cesursunuz, neyi çözebileceğinize inanıyorsanız ve hayatta daha olgun olmanıza yardımcı oluyorsunuz.

Yılın ilk ayları Terazi burcunun finansal yönü için elverişlidir. Yıl boyunca servet biriktirmek için mücadele edebilirsiniz.

Özellikle serbest meslekte önemli başarı vaat eden bir kariyer. Bu yıl, ilerlemenize ve işte profesyonellik göstermenize yardımcı olacak birçok koşulun olduğu iyi bir yıl olacak.

Merkür'ün etkisi sayesinde bu, kişisel gelişiminiz için harika bir zaman olacak. Hayat hakkında yeni şeyler öğrenecek ve hiç bilmediğiniz birçok alanı keşfedeceksiniz.

Aile üyeleriyle yapılan toplantılara düzenli olarak katılmalısınız çünkü onlar zor zamanlarda size iyi bir destek olacak ve hatta size son derece değerli tavsiyeler vereceklerdir.

Bu yıl Terazi'nin bağımsızlığını, olgunluğunu görebilir, kimse tarafından manipüle edilmeden bağımsız olabilirsiniz. Ağınızı genişletmek istiyorsanız, kalıcı ve anlamlı ilişkiler kurmanız önemlidir.

12 Burç 2023'e göre Terazi için tavsiye bu yıl sezgilerinizi daha fazla dinlemeniz. Etraftaki insanlar birçok farklı görüşe sahip olacak, ancak sadece danışmalısınız.

Sonunda, sadece iç sesinizi dinlemelisiniz. Bu şekilde asla yanlış gitmezsiniz. Bu, taviz vermediğiniz anlamına gelmez, seçeneklerinizde daha düşünceli olmanız da önemlidir.

♦ 2023 Terazi – Yapılması Gerekenler:

• Potansiyel zorluk: kendini geliştirme.

• 2023'te öğrenilecek şeyler: hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için gerekli enerjiyi nasıl yenileyeceğiniz. Bu yıl yapılacaklar listenizdeki her şeyi yapmayacaksınız ama bu sizi durduramayacak.

• Yaşamın hangi alanlarına odaklanmanız gerekiyor: önemli konular ve eylemleriniz üzerine düşünmek. Hayatını düşün. Bu, bu tür özetler için iyi bir yıl, çünkü yeni bir aşamaya geçmeniz gerekiyor ve bu, önceki aşamadan öğrenmeyi gerektiriyor.

• Dikkatli olun: sabırsızlık düşmanınızdır. Çoğu zaman bir kasırga gibi dümdüz koşarsınız. Ancak bu yıl, bu iyi bir strateji değil. Harekete geçmeden önce iki kez düşünseniz iyi olur. Bu şekilde, mantıksız davranmaktan kaçınabilirsiniz.

♦ Terazi 2023 – Şanslı ve Şanssız Şey:

• 2023'te dost canlısı burçlar: Koç, Aslan.

• 2023'te tehlikeli burçlar: Yengeç, Akrep.

• Şanslı renk: mor.

• İyi şanslar kristali: kalsit.

• Şanslı sayılar: 1, 7.

• Şanssız sayılar: 5, 6.

Terazi Burcu 2023 - Kariyer

2023'te, iş durumunun sadece istikrarlı olması gerektiği tahmin ediliyor. Birçok insan ticaret yaparken ve işbirliği yaparken zorluklarla karşılaşır. Fikirlerde farklılıklar olabilir, bu da işbirliğini zorlaştırır.

Bu nedenle, bir işletme sahibiyseniz, bu süre zarfında yatırımınızı ve iş genişletmenizi sınırlandırmalısınız. Aceleniz varsa, kolayca para da kaybedebilirsiniz.

Bu yıl yeni bir şey yapacaksanız önünüze engeller çıkabilir. Yeteneklerine inanman gerek ama bu yüzden kör olma.

Ücretli işçiler daha elverişli koşullara sahiptir. Hatta bu dönemde maksimum faydayı alacağınız zamanlar vardır.

Üstler çabanın farkındadır ve ayrıca Terazi burcu için maaşı yükseltebilir veya yükseltebilir. Çatışma hala zaman zaman olabilir, ancak barış içinde sona erecektir.

Kimseye bağımlı olmadan hayatınızda bağımsız olabileceksiniz.

Terazi'nin kariyeri bu yıl gelişecek, ancak ancak bazı zorluklardan geçtikten sonra. Bazı insanlar işlerini kaybedebilir veya kariyer değiştirebilir.

Her şeyin oturması belli bir süre alacaktır. İşleri aceleye getirmemelisiniz. Sabırlı olun ve her şey yoluna girecek.

Terazi'nin, üstleriniz yeteneklerinize güvendiği için sıklıkla iş için hareket ettiğini gösteren birçok işaret vardır. Fırsatların kaçmasına izin vermeyin, size en uygun teklifi seçin.

Terazi, çekicilik ve dış yönelime olan takıntılarıyla bilinir. İşte en arkadaş canlısı zodyak olan Teraziler hakkında bilmeniz gereken her şey...

Terazi 2023 – Kariyer Danışmanlığı

• En önemli projelerinizi kimsenin kontrol etmesine izin vermeyin.

• Açıkça konuşamayan insanlarla birlikte çalışmaktan kaçının.

• Hoş olmayan görevlerin genellikle heyecan verici başarılara yol açtığını unutmayın.

Terazi Burcu 2023 - Para, Finans

Bu yıl parasal konularda olumlu sonuçlar alacaksınız. Terazi'nin 2023 burcuna göre çeşitli yollarla para alabileceksiniz.

Finansal akış istikrarlı olduğu için endişelenecek bir şeyiniz olmayacak. İşlerin gelişmeye devam etmesini sağlamak için gelir elde etmenin yeni yollarını bulmanız gerekir.

Burç Terazi oldukça elverişlidir, bu da sizi herhangi bir finansal zorluktan kurtarmada çok yardımcı olacaktır. Paranız bir yerde sıkışırsa, şimdi alırsınız.

İsterseniz bir işe başlayabilirsiniz, ancak mali durumunuzla ilgili büyük bir şey yapmadan önce bir uzmanın rehberliğini isteyin.

Yıl boyunca harcamalarınızı kontrol altında tutmanız gerekecek. Kazandığınızdan daha fazla harcamanın yükü finansal kısıtlamalarınızı artırabilir.

Birikimlerinize ve harcamalarınıza göre yeni bir plan oluşturun, böylece sahip olduğunuz en makul, en uygun miktarda para elde edin. Paranızı sizin için en iyi olan bir yere koymayı düşünebilirsiniz.

Ancak 2023'e yatırım yapmak pek de lehinize değil. Para konusunda aceleci kararlar vermekten kaçının.

Terazi 2023 – para tavsiyesi

• Parasız veya çok az parayla bir işe nasıl başlayacağınızı öğrenin.

• Paranın tüm sorunların tedavisi olmadığını unutmayın.

• Sağduyu her zaman en iyi yatırım stratejisidir.

Terazi Burcu 2023 - Aşk ve İlişki

Terazi burcu insanlarının 2023 yılında aşk hayatlarında olumlu sonuçlar alma olasılıkları daha yüksektir.

Çiftler arasındaki ilişki gitgide daha da büyüdükçe çiftler bazı olumlu sonuçlar alacaktır. İlişkinizi bir sonraki seviyeye taşıyabileceksiniz.

Sevgilinizle evlenmeye de karar verebilirsiniz. İkiniz de duygularınızı birbirinize açıkça ifade edebilmelisiniz. Ayrıca görüşlerinizi açık bir şekilde açıklayıp paylaşabildiğiniz zaman da rahatsınız.

Evli olanlar için yılın ilk dönemi zor görünüyor, iki kişi nedense anlaşmazlıklara meyilli.

Bu yıl sevdiklerinizle daha fazla zaman geçirmeniz gerekecek. Aşkınızın gelişmesine yardımcı olmak ve hatta çocuk sahibi olmak için planlar yapmak için aşk hayatınıza romantizm ve tutkuyu dahil etmeyi unutmayın.

Ancak Terazi, öfke ve saldırganlığın eşinizi veya partnerinizi rahatsız hissettirebileceği zamanların olduğunun farkında olmalıdır.

Temmuz ve Ekim ayı bekar Teraziler için şansla dolu olacak. Aşkı en beklenmedik yerlerde bulacaksınız. Yeni aşkınızı iyimser, olumlu bir bakış açısıyla kucaklamaya hazır olduğunuzdan emin olun.

Eşinizle dini bir gezi veya dağ gezisi planlayabilirsiniz. Yeni evli bir çiftseniz, partnerinize sürpriz yapmayı planlayabilirsiniz.

Terazi, aile içinde bazı sorunlarla karşılaşabilir ama sonunda aile içindeki imajınız düzelecek ve evdeki herkes tarafından saygı duyulacaksınız.

Ayrıca bu yıl Terazi, eski arkadaşlarınızı tekrar ziyaret etmek için zaman ayırın. Önceki bir ilişkiyle artan bağlantı, şansınız için iyidir.

Zodyak Terazi çekiciliğine güveniyor; hayatlarının her alanında bunu karşılamaya çalışırlar ve - ki bu ...

Terazi 2023 – aşk tavsiyesi

• Siz ve hayat arkadaşınız üzerinde kötü etkisi olan insanlardan uzak durmaya çalışın.

• Sevdiğiniz kişiye sadece bir oda arkadaşı veya iş arkadaşı gibi davranmayın. Herhangi bir ilişkiyi yok edebilir.

• İlişkinin kimse için hapishane olmaması gerektiğini unutmayın. Bazen birbirinden uzaklaşmaya değer. Bir an için bile.

Terazi Burcu 2023 - Sağlık

Bu yıl pek çok hoş olmayan sağlık sorununuz olduğunu gösteriyor. Hayatın diğer yönlerine çok fazla sorun çıkarırlar.

Herhangi bir şey için çok fazla endişelenmekten kaçınmalısınız, aksi takdirde uzun vadede strese neden olur. Mide problemleriniz olabilir. Bu gibi durumlarda kızarmış ve baharatlı yiyeceklerden kaçının.

Bununla da kalmayıp eşinizin ve çocuklarınızın sağlık sorunları olabilir. Bu aynı zamanda onlara bakmak için çok zaman, para ve çabaya mal olur.

2023'te Merkür gerilemesi sırasında hastalık belirtilerine dikkat etmeniz gerekiyor. Bu dönemde daha fazla dinlenin, ciddi tüp ve hastanede kalış noktasına kadar kontrolünüzü kaybetmeyin.

Terazi burcu 2023, diyetinize dikkat etmenin de önemli olduğunu hatırlatır. Sadece sağlıklı yiyecekler yiyin. Ara sıra abur cubur yiyebilirsiniz, ancak bunu sağlığınızı olumsuz etkileyen kötü bir alışkanlık haline getirmeyin.

çareler

• 21 Cumartesi günü Satürn'ün heykeli için susam yağı ile Abishekam gerçekleştirin.

• Beyaz ve yeşil renkler giyin ve kırmızıdan kaçının.

• Cumartesi günleri Lord Balaji'ye Tulsi çelenk verin.

Terazi Burcu 2023 - Eğitim

2023 Terazi burcuna göre, bu yıl eğitimde büyük başarılar elde edeceksiniz. Gezegenlerin erken dönemdeki hareketi, bu zamanda daha çok çalışmanız gerekeceğini ve kendinizi yalnızca ve yalnızca öğrenmenize odaklamanız gerektiğini gösteriyor. Mars dördüncü evinizi etkileyecek. Bu süre zarfında öğrenciler, eğitimdeki sıkı çalışmalarının karşılığını alacaklardır. Satürn'ün zodyakınızın beşinci ve altıncı evlerine geçişi sizi daha da zorlaştıracak. Tembelliğiniz artacak ve kafa karışıklığınız bile başınızı belaya sokabilir. Böyle bir durumda, odaklanmış bir zihinle, tüm dikkatinizi eğitiminize odaklayın.

Terazi Burcu 2023 - Seyahat

Bu yıl, yolculuk perspektifi için genel olarak hayırlı olacaktır. Yılın başında, Jüpiter'in On İkinci Evdeki görünümü sizin için bir yabancı yolculuğu başlatabilir. Rahu ve Ketu'nun etkisiyle kısa yolculukların yanı sıra uzun yolculuklar yapacaksınız.

Yolculuklarınızın çoğu birdenbire olur. 22 Nisan'dan sonra Yedinci Evdeki Jüpiter, meslekleri veya işleriyle ilgili mesleklerle ilgili yolculukları başlatacaktır. Bu tür yolculuklar size iyi kazançlar sağlayacaktır.

Terazi Burcu 2023 - Aile ve Toplum

Bu yıl aile meseleleri için uygun olabilir. Jüpiter ve Satürn'ün İkinci Ev üzerindeki birleşik görünüş etkisi nedeniyle evinizde keyifli ve mutlu bir aile ortamı hakim olacaktır. Evlilik veya bir bebeğin doğumu nedeniyle ailenize yeni bir üye eklenecektir. Yılın başında bazı uğurlu törenler için bir söz belirtilir.

22 Nisan'dan sonra dönem daha hayırlıya dönüyor. Evli değilseniz, bu dönemde evliliğinizi resmileştirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla veya eşinizle uyumlu ilişkilerden hoşlanırsınız. Kardeşlerinizin tam işbirliğinin alıcısı olacaksınız. Jüpiter'in Üçüncü Ev'de yönü olduğu için sosyal duruşunuz artacaktır.

Terazi 2023 – aile tavsiyesi

• Yardım alamadığınız için kızmayın. Sadece ne yapman gerekiyorsa yap.

• Özgürlük size tatmin verebilir, ancak yine de başkalarını düşünmek iyi bir şeydir.

• Evde bir anlaşmazlık varsa, iletişim yoluyla çözüm bulmaya çalışın.

Terazi Kadın Burç 2023

2023 yılı tüm Terazi kadınları için çok uygun bir yıl olacaktır. Bu yıl, mali durumunuz çok iyi olacak ve elleriniz hayattaki güzel şeylerin tadını çıkarmak için kaynaklarla dolu olacak. Ayrıca bu dönem için çabaladığınız ideallere ulaşmaya hazırsınız.

Terazi kadınları bu sezon boyunca potansiyel ortaklarla tanışma şansına sahip olacaklardı. Ve şanslı olanlar, ruh eşleriyle düğüm atabileceklerdi.

Terazi Erkekler Burç 2023

Terazi erkekleri, bu yıl uzun süredir devam eden hayallerine ve emellerine ulaşmak için duruyorlar. Yıl ilerledikçe hayattaki amacınıza ulaşılacaktır. Evde genel refah ve mutluluk olurdu. Bununla birlikte, Terazi erkeklerine, dertler etrafta dolaştığı için aşk veya evlilik konularında oldukça dikkatli olmaları tavsiye edilir. Özellikle, bazı erkekler hayatlarındaki kadınlar yüzünden kötü bir üne veya itibara sahip olurlar.

Fazla çalışmayın, sosyal meselelere çok fazla bulaşmayın, kendinize de biraz zaman ayırın. Bu yıl sizden kariyer alanında hayatınızı değiştirecek bazı önemli kararlar vermenizi isteyecek. Yılın ikinci yarısında çok fazla girişle birlikte iyi bir finansman olacaktır. Meslekte başarılı olmanız gerekiyorsa, 2023 becerilerinizi geliştirmek için harika bir zaman olacaktır.

Terazi 2023 Aylık Burçlar

♦ Ocak 2023

İş hayatındaki Terazi yerlileri , ayın daha iyi bir bölümünde bolluk ve refahın tadını çıkaracaklar .

♦ Şubat 2023

Kapınızı çalan fırsatları iyi değerlendirmeniz gerekecek. Harika şeyler yapabilecek kapasitedesin. Kendine inan ve her şey iyi olacak.

♦ Mart 2023

Hayata olumlu bir tutumla yaklaşın . Yeteneklerinizden bir an bile şüphe etmeyin. Doğru zamanda, hayatınızda her şey yerine oturacaktır.

♦ Nisan 2023

Hayatınızda istikrar ve düzen elde etmek için çalışın. Yaptığınız her şeyde, işleri doğru zamanda halletmenizi sağlayacak bir organizasyon olduğundan emin olun.

♦ Mayıs 2023

Hayatınızda herhangi bir gecikme olmaksızın işler daha iyiye gidecek. Bu nedenle, yaptığınız her şeyde gayretli olmalısınız.

♦ Haziran 2023

Hayatınızdaki arkadaşlarınızı takdir edin ve size ihtiyaç duyduklarında her zaman yanlarında olun.

♦ Temmuz 2023

Hayatınızı olumlu yönde etkileyecek sürprizlere her zaman hazır olun. Hayatınızda olumlu şeyler tezahür ettiği sürece, doğru yoldasınız.

♦ Ağustos 2023

Kariyer beklentilerinizde iyi şanslar mevcut olacak. Her zaman istediğin her şeyi alacaksın.

♦ Eylül 2023

Daima içgüdülerinizi dinleyin ve kalbinizi takip edin çünkü sizi asla yoldan çıkarmazlar.

♦ Ekim 2023

Yaşam standardınızı yükseltmenizi sağlayacak sayısız fırsatla karşılaşacaksınız.

♦ Kasım 2023

İşleri yapmanın yeni yollarına açık olun. Başkalarından yeni beceriler öğrenin ve bunları hayatınıza dahil edin.

♦ Aralık 2023

Sağlığınızı önemseyen sevdiklerinizle çevrilisiniz; bu nedenle, hayatınızdaki varlıkları için minnettar olmalısınız.

 

Genel Bakış: Akrep Burcu 2023

Akrep burcu 2023, bunun birçok yönden Akrep insanları için çok önemli bir yıl olduğunu gösteriyor. Hayatınızın kaderini şekillendiren ve yaratan sizsiniz, bu yüzden yapabileceğiniz en iyi ve en parlak şeyleri yaratın.

2023'te kimsenin sizi kontrol etmesine izin vermeyin. Her zaman her şeyi dikkatlice kontrol ettiğinizden emin olun, bu şekilde kendinizi çok fazla acı ve hayal kırıklığından kurtaracaksınız. Yeni yılda pek çok istenen sonucu alabileceğinize dair işaretler var.

Aile açısından bile, ilk başta farklı görüşler vardı, ancak şimdi evdeki yaşlıların işbirliğini ve desteğini de alıyorsunuz.

Aşıkların aşk hayatı bu yıl romantik duygularla dolu olacak. Evlilik hayatı da çiftler için çok arzu edilir.

Yılın başlangıcı zor olacak ama kısa, çoğu zaman işlerin nasıl gideceğine karar vermek size kalmış, her şey sizin elinizde ve lehinize çalışıyor gibi görünüyor.

Bir şey için ne kadar çok çaba harcarsanız, o kadar iyi sonuçlar alırsınız ve mümkünse, bu yıl daha önce koyduğunuz tüm sınırlamaları kırmanın zamanı olmalıdır.

Ancak, bazı şeylerin o kadar zor olacağı ve pes etmek isteyeceğiniz zamanlar vardır. Daima güçlü olun ve karşınıza çıkan her durumla yüzleşebileceğinize inanın.

Güzel bir yıl geçireceksiniz ancak kararlarınızda ve seçimlerinizde dikkatli olmanız gerekiyor. Acele etmek iyi değil, hayatta bazı şeyleri yavaşlatmak zorunda kalacaksın.

Sabırlı olun ve yakında emeğinizin meyvelerinin tadını çıkaracaksınız. Doğru yolda devam ederek, ilahi yaşam amacınızı anlayacak ve aynı şeyi başarmak için çalışacaksınız.

♦ 2023 Akrep – Yapılacak Şeyler:

• Potansiyel zorluklar: yaratıcı problem çözme.

• 2023'te öğrenilecek şeyler: yeni bir düşünme biçimi – olumsuz tutumlardan arınmış.

• Yaşamın hangi alanlarına odaklanmanız gerekiyor: yeteneklerinizi ilgilendiren her şey.

• Dikkatli olun: Bazı insanlar omuzlarınıza çok fazla yük bindirebilir. Bunalmayın.

♦ Akrep 2023 – Şanslı ve Şanssız Şeyler:

• 2023'te dost canlısı burçlar: Yengeç, Balık.

• 2023'te tehlikeli burçlar: Aslan, Terazi.

• Şanslı renk: siyah.

• İyi şanslar kristali: turmalin.

• Şanslı sayılar: 5, 9.

• Şanssız sayılar: 2, 3.

Akrep burcu iki gezegen tarafından yönetilir, Mars ve Plüton; Mars, saldırganlık ve eylem gezegenidir ve Plüton...

Akrep Burç 2023 - Kariyer

Akrep'in 2023 burcuna göre işiniz oldukça olumlu. Bu süre zarfında ticarette güçlü bir ivme olacaktır.

İlerlemek için birçok fırsatınız var, yeteneğiniz ve sıkı çalışmanız için takdir ediliyorsunuz. Yurtdışında yeni pazarlar bulmaktan korkmuyorsunuz. Fırsattan nasıl yararlanacağınızı biliyorsanız, işinizin yükselmesine yardımcı olarak büyük adımlar atma yeteneğine sahipsiniz.

Bir iş kurmayı düşünüyorsanız, şimdi bunun için en iyi zaman. İstediğiniz hayata sahip olmak için yaratılıyorsunuz. Ancak, bunu ancak ilk adımları atmaya cesaret ederseniz başarabilirsiniz. Ayrıca, bir iş kurmanın içerdiği riskleri anladığınızdan emin olun.

İş yerinde Akrep, ofiste ihtiyaç duyduğunuz her yerde iş arkadaşlarından yardım alabilir. Kimsenin sana inandıkları için hayal kırıklığına uğramamasına dikkat et.

İşyerinde bazı değişiklikler göreceksiniz. Çok uluslu bir şirkette çalışan Akreplerin başarılı olma olasılığı yüksektir.

Çalışkan, çalışkan, önceki yıllarda elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan Akrepler, kariyerlerinde ilerleme şansına sahipler, ancak çok çalışmaya devam etmezlerse, her zamanki gibi başarısız olacaklar.

Akrep için tavsiye, kararlı kalmak ve kariyer beklentilerinizi geliştirmek için başka yan işler yaptığınızdan emin olmaktır. Gerekirse, boşluklarınızı doldurmak için kısa kurslar alın.

Rahu gezegensel geçişi size birçok türde zihinsel sorun getirebilir. Bu durumda düşüncenizde pozitif olmaya çalışmak sizin için daha iyi olacaktır.

Ne olursa olsun, formda kalmalı, her zaman sıkı çalışma ve çalışkanlık göstermelisiniz. Ancak o zaman çabalarınızda başarıyı bulacaksınız. Bu sefer sizin lehinize, harcadığınız çabanın karşılığını veriyor.

Akrep 2023 – kariyer tavsiyesi

• Kendin olmaya cesaretin varsa, her görevi tamamlayabilirsin.

• Çok fazla sır vermeyin çünkü rekabet asla uyumaz.

• Kalbinizi sakin tutarak zihniniz daha iyi çalışacaktır.

Akrep 2023 Burç - Para, Finans

Bu yıl, yılın başında Akrep'in harcamalarının artacağını gösteriyor.

Dezavantajlısınız çünkü Ocak'tan Nisan'a planda olmayan harcamalar olacak. Ayrıca, zihinsel sorunları gidermek için daha fazla alışveriş yapma eğilimindesiniz ve kontrolden çıkmış gibi görünüyorsunuz.

Önümüzdeki aylarda Merkür'ün geçişi size finansal hayatınızda biraz pozitiflik getirecek. Şansınız artacak, bu fırsatları hızlıca değerlendirmeyi unutmayın.

Ayrıca farklı yollarla da para kazanabileceksiniz. Daha önce birine borç para verdiyseniz, şimdi geri almak daha kolay.

Diğer yarınızdan da finansal olarak yararlanmanız olasıdır. Size önemli miktarda para aktarır ve ikinizin geleceği için daha güvende hissetmenizi sağlar.

Yılın ikinci yarısında olumlu bir dönemin tadını çıkaracaksınız. Bir şeyi istiyorsanız, finansal bolluğun tadını çıkardığınız için kolayca satın alabilirsiniz.

Her ay daha fazla para akıyor olsa bile, "yağmurlu günler" için biriktirmeyi unutmayın ve fazladan paranız varsa, bir an önce yatırım yapmayı düşünün.

Akrep 2023 – para tavsiyesi

• Hayal gücünüzle harikalar yaratabilirsiniz. Özellikle büyük para söz konusu olduğunda.

• Parasını nasıl yatıracağını bilen insanları örnek alın.

• Dünyaya uygun bir perspektiften bakmalısınız. Çevrenizde var olan iyi fırsatları bulmanın tek yolu budur.

Akrep 2023 Burç - Aşk ve İlişki

12 Burç 2023'e göre , bu sefer aşık olanlar için hayırlı bir gelişme getiriyor. İkiniz bu 2023'te birbirinizi anlamak için daha fazla fırsata ve uygun koşullara sahip olacaksınız.

Yılın başlarında dikkatli olmalısınız. Sevdiğiniz kişiyle anlaşmazlıklar olacaktır ancak her ikisinin de bu sevgiyi sürdürüp sürdürmeme konusunda birbirlerine olan güvenlerini yeniden değerlendirmek için gerekli zamanı olacaktır.

Yılın başlangıcı çiftler için pek iyi değil. İkili, istikrarsız aile ortamı nedeniyle belaya girmeye meyillidir. Satürn'ün etkisi, ikinizin küçük meseleler üzerinde tartışmasına neden olacak. Artık onları kurtarmanın bir yolu olmadığını düşünen çiftler bile var.

İşleri başarılı olmadan daha iyi hale getirmek için her türlü farklı yolu denemiş olsanız bile, evliliğinizin muhtemelen başarısız olacağını kabul etmenin zamanı geldi.

Diğer yarınızla güçlü bir bağ oluşturmak için dikkatinizi o kişiye daha fazla odaklamalısınız. Birbirinize iyi bakmak, aşk hayatınızı nasıl ilginç hale getirebileceğinizdir.

Venüs, bekarları duygularını ezdiklerine ifade etmeleri için destekliyor ve teşvik ediyor. Ancak, bekarlar bu yıl pek şanslı olmayacak. Kendinizi daha iyi tanımak için bu zamanı ayırın.

Aksine çiftler birbirini daha iyi dinlerse artık geçmişte yaşanan tüm yanlış anlama ve tartışmalardan kurtulabileceksiniz. Şu anda Mars, iki insan arasındaki güveni ve sevgiyi artırmayı destekliyor. Bebek sahibi olmayı planlamadan önce iki kez düşünün.

Nisan ayında durum biraz daha iyileşecek. Annenin işbirliğini alacaksın. Daha rasyonel davranmanıza yardımcı olacak faydalı ipuçları veriyor. Herhangi bir anlaşmazlığı çözmeli ve karşılıklı güven göstermeyi unutmamalısınız.

Evliliğinizin kişisel yaşamınız üzerinde doğrudan bir etkisi olacaktır. Eylül'den yıl sonuna kadar sizin için en iyi zaman olacak.

Eylül'den Kasım'a kadar olan dönem, hayatında gerçek aşkı arayanlar için çok iyi olacak.

Akrep 2023 – aşk tavsiyesi

• Sevdiğiniz kişiye bağlı kalmaya çalışın. Diğer her şey sadece bir bonus olsun.

• Hayatı dolu dolu yaşamak istiyorsanız geçmişinizle hesaplaşmanız gerekir.

• Aşk hayatında makul hedefler belirleyin.

Akrep 2023 Burç - Sağlık

Akrep'in 2023 burcuna göre bu yıl sağlıkla ilgili karışık sonuçlar alacaksınız. Bu süre zarfında Satürn ve Jüpiter'in konumlarındaki değişiklikler sağlığınıza fayda sağlayacaktır.

Jüpiter'in geçişi, yaşadığınız ciddi, kronik hastalıklardan kurtulmanıza yardımcı olacaktır. Sağlığınızda olumlu bir değişiklik göreceksiniz. Uzun süreli bir hastalığınız varsa, iyileşebilirsiniz.

Bu dönemde sağlığı iyileştirmenin yanı sıra mide ile ilgili birçok sorunu da giderebilirsiniz.

Bu yıl annenizin sağlığına da dikkat etmelisiniz. Gerçek şu ki, anne sağlığı sorunları da kendi duygusal stresinizi artırabilir.

Yıl sonunda, araba kullanıyorsanız dikkatli olmalısınız, aksi takdirde bedensel yaralanmaya neden olacak bir kaza kurbanı olabilirsiniz.

Sağlıklı olmak için sıkı bir diyet ve egzersiz planı uygulamanız gerekir. Sadece gelişigüzel yemek yemeyin ve vücudunuzun kendini düzeltmesini beklemeyin.

Doğru yiyecek ve içecekler bağışıklık sistemini güçlendirecektir. İyi bir bağışıklık sistemi ile vücudunuz herhangi bir hastalıkla kendi başına savaşabilir.

Sağlık için çareler

• Yarı pişmiş yemek yemekten kaçının

• Duygularını kontrol et.

• Ataların ruhlarına dualar sunun.

Akrep 2023 Burç - Eğitim

Akrep burcu 2023'e göre bu yıl eğitimde genel sonuçları alacaksınız. Ocak-Nisan arası dönem sizin için biraz daha iyi olacak. özel dikkat göstermelisiniz. Bu süre sizin için elverişsiz olacağından, bu süre içinde eskisinden daha çok çalışmak zorunda kalacaksınız, aksi takdirde tam tersi bir sonuç almakta zorlanabilirsiniz. Yüksek öğrenim görüyorsanız, zaman sizin için biraz stresli olacaktır. Sıkı çalışmanıza devam ederken, öğretmenlerinizden yardım isteyin. Rekabetçi sınavlara hazırlanıyorsanız bu sizin için çok iyi olacaktır. İyi notlar bulacak ve başarı merdivenlerini tırmanacaksınız.

Akrep 2023 Burç - Seyahat

Bu yıl, yolculuk açısından fazla değerde olacaktır. Yılın başında, Jüpiter'in Dokuzuncu Ev'deki açısı nedeniyle uzun yolculuklara çıkacaksınız.

Rahu, On İkinci Ev'e açı yapıyor. Yurtdışı seyahati gerçekleştirmeniz için güçlü bir göstergedir. 22 Nisan'dan sonra yabancı bir ülkede eğitim alma konusunda iddialı olan öğrenciler için zaman oldukça hayırlıdır.

Akrep 2023 Burç - Aile ve Toplum

Bu yıl aile perspektifi için karışık meyveler verecek. Daha önceki angajmanlar nedeniyle ailenize yeterli zaman ayıramayacaksınız. Yeni evli olanlar, zürriyetleri için nimetlere mazhar olur. Ağabeylerinizin işbirliğini yapardınız.

22 Nisan'dan sonra ailede dengeli bir durum için olasılıklar var. Ancak ailenin bir üyesiyle bazı fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Bu nedenle, stresli ve gergin bir durumda olmak yerine direnç gücü geliştirmelisiniz.

Akrep Kadın Burç 2023

2023'ün ilk yarısı Akrep kadınları için çok elverişli olacaktır. Yılın 3. ve 4. çeyreğinde bazı zorluklar, gecikmeler ve engellerle karşılaşmaları muhtemeldir. Yerlilerin yıl boyunca kariyerlerinde bazı sıkıntılarla karşılaşmaları muhtemeldir.

Sağlığa da dikkat edilmesi muhtemel, özellikle kronik sorunları olanların çok dikkatli olması gerekiyor. Bazı kadınlar, yıl içinde büyüklerin tavsiyelerine uymazlarsa talihsizliklerle karşılaşabilirler.

Akrep Erkekler Burç 2023

2023 yılı, Akrep erkekleri için karışık bir servet yılı olacaktır. Kariyer açısından, tüm dönemi oldukça zorlu bulacaklardı. Ancak Akrep Erkeklere yıl boyunca sağlık ve neşe vaat edilir. Bazıları, kazançlı olacak kariyer nedeniyle uzun mesafeli yolculuklara çıkabilir.

Akrep adamları için aşk veya evlilikte eş veya eş ile tahmin edilen iyi bir zaman. Ayrıca 2023 yılı boyunca iyi bir finansmana sahip olacaklardı. Sabır ve azim Akrep erkekleri için hayatta kalmanın anahtarı olacaktır.

Akrep 2023 Aylık Burçlar

Knowinsiders.com uzmanları, Akrep için 2023'teki 12 ayın tamamı için doğru astrolojik tahminler sağlar.

Umarım bu, hayatınızın kontrolünü elinize almanıza, kaderinizi değiştirmenize yardımcı olacak faydalı bilgiler olacaktır.

♦ Ocak 2023

Bu ay kendinize karşı sabırlı olmanız gerekecek . Sen üzerine düşeni yaptın ve şimdi sabırla evrenin üzerine düşeni yapmasını beklemek zorundasın.

♦ Şubat 2023

Hayata olumlu bir tavırla yaklaşmanızı sağlayacak doğru türde enerjiyle çevrilisiniz.

♦ Mart 2023

Hayatınızın her günü, üretken olduğunuzdan emin olun. Başarıyı garanti etmeyecek şeyler için enerjinizi ve zamanınızı boşa harcamayın.

♦ Nisan 2023

Finansman bu ay iyileşecek çünkü yatırımlarınız sonunda büyük getiriler getirecek.

♦ Mayıs 2023

Sevdiklerinizle barışmak için asla geç değildir. Hayatında onlara ihtiyacın var; bu nedenle, farklılıklarınızı çözmenin tam zamanı.

♦ Haziran 2023

Sorumluluklarınızdan ve yükümlülüklerinizden kaçmayın. İnsanların güvenebileceği ve güvenebileceği biri olun.

♦ Temmuz 2023

Hayatınızda harika şeylerin tezahür etmesini istiyorsanız, inisiyatif almalısınız.

♦ Ağustos 2023

İyi şans , hayatınızın çoğu alanında tezahür edecektir. İyi yapılmış bir iş için kendinle gurur duymalısın.

♦ Eylül 2023

Ev yaşamınızda bir barış ve uyum duygusu olacaktır.

♦ Ekim 2023

Bu ay genel refahınıza çok dikkat etmeniz gerekecek. Üretken olmak için sağlıklı olmanız gerekir.

♦ Kasım 2023

Sosyal hayatınız iyileşecek çünkü konfor alanınızdan çıkmak ve yeni insanlarla tanışmak istiyorsunuz.

♦ Aralık 2023

Başarılarınızı kutlamak sizin için gereklidir. Ayrıca, büyümenizi raydan çıkarmamak için zayıf yönleriniz üzerinde çalışın.

 

Genel Bakış: Yay Burcu 2023

Yay burcu 2023, gezegenlerin bu yılki konumu tahmini Yay burcu insanları için birçok gelişme ve büyük değişiklik içeriyor. Hayatınızda bazı zorluklarla karşılaşacaksınız, ancak bunlarla başa çıkma yeteneğine sahipsiniz.

Kariyer bu yıl çok çalkantılı, Mars iş için uygun koşullar yaratıyor. Uzun süredir ertelediğiniz planlarınıza nihayet devam etmek için zamanınız var.

İş hayatında başarı çok çalışmayı gerektirir, bu yüzden ne yaparsanız yapın çok odaklanmış olmalısınız. Çünkü o zaman rahatlayabilir ve tutkulu yolculuklarınızı sürdürebilirsiniz.

Çevrenizdeki insanlar çabalarınızı takdir eder ve ne kadar küçük olursa olsun başarıları her zaman övürler. Tüm çabalarınız beklenen sonuçları alacaktır.

Mars'ın uğurlu etkisi, ailenize mutluluk ve refah getirmeye yardımcı olacaktır. İnsanlarla sağlıklı ilişkiler geliştirin ve hayat, asla mümkün olmadığını düşündüğünüz bir yörüngeye oturtun. Kişisel ve profesyonel yaşamınız arasında denge ve istikrar sağladığınızdan emin olun.

Yay burcu da bu yıl finansal başarı elde edecek. Ancak risk sermayesi faaliyetlerinde bulunmayın çünkü kazanmak için çok çalıştığınız her şeyi kaybetme riskiniz vardır.

Dikkatli olun ve size maliyeti olabilecek herhangi bir şeye dalmadan önce daima rehberlik isteyin. Daima kalbinizi ve sezginizi takip edin.

2023 yılındaki 12 burcun Burcuna göre bu yıl sağlığınızda herhangi bir sorun olmayacak. Sağlık bilincine sahip olmanız gerekir. Geçmişteki herhangi bir ciddi hastalık, sorunlarınızın ana nedeni olabilir.

♦ 2023 Yay – Yapılacak Şeyler:

• Potansiyel zorluklar: kendi duygularınızı kontrol etme (evet, olumlu olanlar da).

• 2023'te öğrenilmesi gerekenler: ailenizin her üyesiyle iyi ilişkiler sürdürmek.

• Yaşamın hangi alanlarına odaklanmanız gerekiyor: daha olgun davranış – mutlak bir zorunluluktur. eğlenmek güzeldir, bazen bir yetişkin gibi davranmanız ve eylemlerinizin sorumluluğunu almanız gerekir.

• Dikkatli olun: dürüst olmayan insanlar sizi kullanmaya çalışabilir. Güvenemeyeceğiniz kişilere karşı dikkatli olun.

♦ 2023 Yay – şanslı ve şanssız yönler:

• 2023'te dost canlısı burçlar: Terazi, Kova.

• 2023'te tehlikeli burçlar: Oğlak, Balık.

• Şanslı renk: kırmızı.

• İyi şanslar kristali: pirit.

• Şanslı sayılar: 8, 9.

• Şanssız sayılar: 3, 6.

Yay Burcu 2023 - Kariyer

2023 yılında Yay burcunun işi birçok engelle karşı karşıyadır. Bu yıl da hayal kırıklığı ve başarısızlık gibi acı deneyimler yaşayacağınız bir durumla karşı karşıya kalacaksınız.

Kariyeriniz yılın ilk 4 ayında bazı zorluklarla karşılaşacak. Satürn ilerlemenizi engelliyor ve bu nedenle Satürn başka bir yöne hareket edene kadar olduğunuz yerde kalacaksınız. Endişelenme çünkü sonunda her şey yoluna girecek.

Ocak-Şubat ayları arasında işiniz kesintiye uğrayabilir. Her şeyin yolunda gitmesini istiyorsanız özellikle bu iki aydan kaçınmalısınız.

Yeni bir iş kurabilir ve bir iş ortağının desteğini alabilirsiniz.

Haziran'dan Eylül'e kadar, ilgili sıkı çalışmaya göre sonuçları alacaksınız.

Başarınızdan memnun olmayacak rakipleri arayın ve size zarar vermenin yollarını bulun. Bu nedenle, öznel değil, dikkatli olmalısınız.

Maaşlı insanlar için, yılın ilk kez Mars'ın konumu ilerlemenize yardımcı olacak. Sonra size daha fazla vizyon veren, işinizde sizi destekleyen ve tüm görevleri iyi bir şekilde tamamlayan Jüpiter var.

Maaşlı kişi iş arkadaşlarından yardım alacaktır. Patronunuz ve üstleriniz de başarılarınızdan memnun kalacak. Size birçok iltifatta bulunurlar.

Daha önce herhangi bir iş tamamlanmamışsa, Yay burcu birçok destekle onu yapmaya odaklanabilecektir. Birçoğu işle ilgili seyahatlerine çıkma fırsatına sahip olacak.

İş yerinizdeki iş ilanları, sağladığınız bilgilere ihtiyaç duyacaktır. Başkalarına rehberlik ederek kendinize bir isim yapacaksınız. Mükemmel liderlik becerileriniz var ve üstleriniz bunu yakında fark edecek. Yakın gelecekte büyük olasılıkla terfi edeceksiniz.

Yay 2023 – kariyer tavsiyesi

• Olumsuz yorumları görmezden gelmeye çalışın ve sadece işinizi yapın.

• İşinize hoş olmayan bir görev olarak değil, büyümenizi sağlayan bir meydan okuma olarak davranın.

• tüm müşterilerinizi veya iş arkadaşlarınızı memnun etmeniz gerektiğine olan inanç.

Yay 2023 Burç - Para, Finans

Yay burcu insanları bu yıl aralıksız çalışmaları sayesinde önemli sonuçlar elde edecekler.

Ancak, öznel olma eğilimindesiniz ve mali durumunuzu iyi kontrol etmiyorsunuz. Durumu yeniden değerlendirmelisiniz, aksi takdirde gelecekte bir kriz yaşayabilirsiniz.

Jüpiter, finansal hayatta birçok olumlu değişikliğe işaret eden Boğa burcuna geçecek. Bu süre zarfında, farklı yol ve yollarla para kazanabileceksiniz.

Ek gelir kaynağı isteyenler bir an önce başlamalıdır. Her türlü yasa dışı faaliyetten uzak durmanız gerekecektir. Aksi takdirde, zihinsel stresin artması da sıkıntılarınızın ana nedeni olabilir.

Ayrıca, Yay burcunun beklemediği beklenmedik finansal kazanımların işaretleri var. Finansal bolluk dönemini öngörmek, aynı zamanda mevcut fırsatları iyi değerlendirmeniz gereken zamandır.

Ancak, yılın ortasında beklenmedik harcamalar ortaya çıkabilir, ancak bunlara önceden hazırlanmanız gerekir, endişelenecek bir şey yok.

Paranızı nasıl harcadığınıza her zaman dikkat edin ve akıllıca kullanmayı öğrenin. Olabilecek her şeyi önceden planlamak önemlidir ve bir yedek fonu unutmayın.

Ayrıca iyi haber şu ki, bu yıl birçok Yay insanı tüm borçlarını temizleyebildi.

Yay 2023 – para tavsiyesi

• Mümkün olduğunda sizden daha deneyimli kişilerden tavsiye alın.

• Uzun vadede kullanılabilecek finansal stratejiler oluşturmaya çalışın.

• Bazen aynı kalıbı defalarca tekrarlamak iyidir. Değişiklik yapmak için doğru anı bilmelisiniz.

Yay 2023 Burç - Aşk ve İlişki

Ocak ayından Şubat ortasına kadar Mars'ın gelişi bazı çiftleri birbirinden uzaklaştırabilir. Aksi halde sonsuz sebeplerden dolayı anlaşmazlıklar da vardır.

Düşmanlık yapmak gerçekten iyi değil, herhangi bir anlaşmazlığı birlikte oturup yapıcı bir tavırla samimi bir konuşma yaparak çözmeye çalışın.

Güneş kavuşumu Satürn de evlilik hayatı üzerinde en fazla etkiye sahip olacak. Bu gezegenlerin her ikisi de evinizin huzurunu ve rahatını bozacaktır.

Bu sadece çiftin hayatındaki sıkıntıları arttırmakla kalmaz, aynı zamanda ikisi arasında belirli bir konuda büyük bir tartışmaya yol açar. Sözleriniz, istemeseniz bile o kişiyi incitebilir.

Haziran ve Temmuz arasında koşullar biraz düzelecek ve aşk geri dönecek.

Yeni sevilen çiftlerin çatışmaları olur ve birbirleri üzerinde iyi bir izlenim bırakırlar. Sevgiyi almak için kalbinizi açabilirsiniz.

Hayatınız üzerinde büyük etkisi olan biriyle tanışacaksınız. Aşk, hayatında yer açman gereken güzel bir hediyedir.

Eşinizin kabul etmeyebileceği duygusal olarak dengesiz olabilirsiniz. Böyle bir durumda öfkenizi uygun şekilde ayarlayın.

İkiniz arasındaki herhangi bir anlaşmazlığı mümkün olan en kısa sürede çözmeye çalışın. Kimsenin ilişkinize müdahale etmesine izin vermeyin.

Yıl sonu döneminde sevgilinizi aile üyelerinizle tanıştırmaya karar verebilirsiniz. Aile üyelerinizin desteğini alacağınıza dair söz verilir, bu da evlenme şansınızı artırır.

Partnerinize karşı dürüst, sadık ve sadık olmalısınız. Şehvetin sizi bunaltmasına ve o kişiyle olan iyi şeylerinizi mahvetmesine izin vermeyin. Aşk hala orada, kişinin sevildiğini hissetmesi için elinizden gelen her şeyi yapın. Uzun süredir aşık olanlar için romantik jestler vazgeçilmez olacaktır.

Yay 2023 – aşk tavsiyesi

• Sevdikleriniz hakkında her zaman pozitif olun. İlişkinizi yeni bir düzeye taşıyabilecek iyi alışkanlıklar geliştirmenize yardımcı olacaktır.

• Gerçek aşkın sadece zevklerden ibaret olmadığını unutmayın. Aynı zamanda zorlu zorluklar ve hayatı daha iyi hale getirmek için çok çalışmakla da ilgilidir.

• Sevdiğiniz kişiyi kontrol etmeye çalışmayın. Asla işe yaramaz.

Yay 2023 Burç - Sağlık

Yeni yılda Yay, sağlıkla ilgili olumlu sonuçlar alacak. Genel olarak, mutlu hayatınızın tadını sonuna kadar çıkarabilecek kadar sağlıklısınız.

Satürn'ün başka bir evde bulunması size bazı küçük sağlık sorunları getirebilir. Herhangi bir ciddi hastalık sizi rahatsız etmeyecek, bu yüzden çok fazla endişelenmeyin.

Dinlenmek için zaman ayırmalı, yoğun yaşamdan uzaklaşmalısınız. Bu gibi durumlarda, kendinizi olası tüm enfeksiyon risklerinden koruyun.

Yay burcu iş nedeniyle sık sık strese giriyorsa sağlığınız tehlikede demektir.

Sakinleşmeniz, yoğun programınızdan kurtulmanız, dinlenmeniz ve vücudunuzu gençleştirmeye yardımcı terapiler yaparak zaman geçirmeniz gerekiyor. Hasta bir vücutla üretken olmayı bekleyemezsiniz.

Bu yıl Yay, özellikle 2023 Su Retrosu döneminde sevdiklerinin tıbbi ihtiyaçları için çok para harcamak zorunda kalacak.

Yay 2023 Burç - Eğitim

2023 Yay burcuna göre, bu yıl eğitimde en iyi sonucu alacaksınız. Eğitiminizin beşinci evinin efendisi dördüncü evinizi etkileyecek ve bu da çalışmanızda size iyi sonuçlar verecektir. Şubat ayının ortasından itibaren, sıkı çalışmanızın meyvelerini toplayabilecek ve her sınavda başarılı olabileceksiniz. Rekabetçi sınavlara hazırlanıyorsanız, bu dönem sizin için şanslı bir dönemdir. Tüm konularınızı doğru bir şekilde anlayabilecek ve hatırlayabileceksiniz. Sekizinci evinizdeki bir Jüpiter, özellikle öğrenciler için bazı sorunlara neden olabilir. Bu arada eğitiminiz konusunda kafanız karışacak.

Yay 2023 Burç - Seyahat

Bu yıl yolculuk perspektifi için uygun olacaktır. Satürn'ün Üçüncü Ev'de olması, sık yapılan kısa yolculukların yanı sıra uzun yolculuklar için fırsatlar yaratacaktır. Jüpiter'in On İkinci Ev'deki görünümü nedeniyle, yılın başında yabancı bir yolculuğa çıkmak için çok güçlü işaretler var.

22 Nisan'dan sonra aile üyelerinizle birlikte doğduğunuz yeri ziyaret edecek ve uzun yolculuklara çıkacaksınız. Yılın sonunda tüm ailen ve sen erdem kazanmak için bir yere gideceksin.

Yay 2023 Burç - Aile ve Toplum

Bu yıl aile ve toplum açısından olumlu olacaktır. Yılın başında, Jüpiter'in Dördüncü Evdeki etkisi, ailenizde elverişli ve uygun bir ortam sağlayacaktır. Tüm aile, ebeveynlerle birlikte tam destek verir ve bu sizin zihinsel tatmininizi arttırır. Ailenizde uğurlu törenler yapılacak ve bundaki rolünüz ön plana çıkacaktır. 22 Nisan'dan sonra zaman dilimi daha hayırlı bir hale gelecek ve ağabeylerinizle gönülden işbirliği yapacaksınız.

Üçüncü Evdeki Satürn, cesaretinizin ve çalışma yeteneklerinizin gelişimini teşvik edecektir. Bu, sosyal statünüze ve prestijinize çok şey katacaktır. Düşmanlarınız sizden korkar. Sosyal konumunuzu bir zirveye çıkaran sosyal yükselme veya refah için bazı görevleri yerine getirirsiniz.

Yay Kadını Burç 2023

Önümüzdeki yıl Yay kadınları için iyi bir zaman olacak . Jüpiter 10. Başak evinize açı yapıyor olacağından, kariyer alanınızda mükemmel olacaksınız. Bu, yatırımlar için de iyi bir zaman olacaktır.

Bir bebek bekliyorsanız, bu bir çocuk anlayışı için ideal bir zaman olacaktır. Yılın ikinci yarısında Yay kadınlarının uzun mesafeli yurtdışı seyahatlerine çıkması muhtemeldir. Yıl sonu boyunca bazı Bilge kadınlar için kartlardaki çalışmalar veya kariyer nedeniyle yer değiştirme.

Yay Erkekler Burç 2023

Toplumdaki konumunuzu geliştirmek için ayağa kalktığınızda Yay erkekleri için oldukça elverişli bir yıl sizi bekliyor. Jüpiter'in etkisi sayesinde hem kişisel hem de profesyonel yaşamda başarılı olabilirsiniz.

Sıkı çalışma ve bağlılık gösterirseniz, dönem için profesyonel hayallerinizin sonu gelmez. Bazı sorunlarla karşılaşmanız muhtemel olduğundan, yerlilere genel sağlıklarına iyi bakmaları tavsiye edilir. Yıl için herhangi bir spekülatif anlaşmaya başvurmayın, sonunda zarar edersiniz. Manevi arayışlarınız bu yıl büyük ölçüde tercih edilecek ve haclar da büyük olasılıkla.

Yay 2023 Aylık Burçlar

Knowinsiders.com uzmanları, 2023'te Yay için 12 ayın tamamı için doğru astrolojik tahminler sağlar.

Umarım bu, hayatınızın kontrolünü elinize almanıza, kaderinizi değiştirmenize yardımcı olacak faydalı bilgiler olacaktır.

♦ Ocak 2023

Hayatınız düz bir yolda devam edecek ve büyümenizi rayından çıkaracak hiçbir zorluk çıkmayacak.

♦ Şubat 2023

Kariyeriniz önemli ölçüde gelişecek ve sevdiğiniz şeyleri yapmaktan keyif alacaksınız. Tutkularınızın peşinden gidin ve her şey yolunda olsun.

♦ Mart 2023

İş adamları bazı zorluklarla karşılaşacaklar, ancak her şeyin normale dönmesi için tutarlı ve kararlı kalmaları gerekiyor.

♦ Nisan 2023

Planlarınız üzerinde çalışmaya başlamak için asla geç değildir. Uygun destek ve kaynaklarla, gitmeye hazırsınız.

♦ Mayıs 2023

Gezegenler bu ay sizin lehinize hizalanıyor; bu nedenle, hayatınızın her yönü gelişecektir. Hatta bir hamilelik planlayabilirsiniz.

♦ Haziran 2023

İnsanlarla ilişkilerinize iyi bakmak için sürekli yanlış anlamalardan ve anlaşmazlıklardan kaçınmalısınız.

♦ Temmuz 2023

Hayattaki bazı hayal kırıklıklarının üstesinden gelmek zordur, ancak hayatınızda harika bir şey yapmak istiyorsanız bunu yapmanız gerekir.

♦ Ağustos 2023

Aşk hayatınız, iletişim eksikliği nedeniyle bazı zorluklarla karşılaşacak.

♦ Eylül 2023

Fırsatlar hayatınıza akıyor. Sana iyi gelenleri seçip onlarla yuvarlanmak sana düşüyor.

♦ Ekim 2023

Hayatınızda sizin için dünyaları ifade eden insanları kucaklayın ve hayat size taş attığında daima onların rehberliğini arayın.

♦ Kasım 2023

Mutluluk hayatınızı dolduracak çünkü sonunda her zaman istediğinizi elde edeceksiniz.

♦ Aralık 2023

Başarınızda alçakgönüllü kalın. Gururun, şu an bulunduğunuz yere gelmenize yardım eden insanları küçümsemesine izin vermeyin.

Genel Bakış: Oğlak Burcu 2023

Oğlak burcu 2023, dinamizminizin ve sıkı çalışmanızın karşılığını alacağınızı gösteriyor. Bu burç, hayatınızın farklı yönlerini geliştirmeniz için size birçok fırsat verecek yeni insanlarla tanışacak.

Oğlaklar, bu yıl sonunda tüm güzel şeylerin tadını çıkarabilmeleri için sürekli olarak hayalleri için çalışırlar.

2023 aynı zamanda bir ilişkiler yılıdır, bu nedenle kişisel ilişkilerinizi her zamankinden daha güçlü hale getirmeniz için önemli fırsatlar var.

Oğlak burcunun 2023 Burçlarına göre yıl ortasında zor sorunlar, hatta ikilemlerle karşılaşacaksınız.

Gördüğünüz gibi, kararınızdan pişman olmanızı sağlayacak. Ailenizi etkileyen bir olay varsa, sakin olmanız gerekir. Durum ne kadar kötü olursa olsun, yine de olumlu tarafına odaklanabilirsiniz, fazla karamsar olmayın.

Bu yıl, büyük başarılara ancak risk alarak ulaşılabileceğini gösteriyor. Orada oturup beklemeyin, Oğlak gerçekten ayağa kalkar ve harekete geçer, her zaman gerektiğinde hataları kabul etme ve düzeltme havasındadır.

Sahip olduğunuz harika kaynakları ve yetenekleri takdir ederseniz, hayatta harika şeyler olacak. Ayrıca her zaman olumlu bir tutum içinde olmak, en yüksek potansiyelinize ulaşmanıza da yardımcı olacaktır.

Belki hedeflerinizin, planlarınızın ve hırslarınızın çoğu gerçekleşmedi ama denemeye devam edin, pes etmeyin. Kimseyi etkilemeden kendin için anlamlı bir hayat yaşa.

Sahte bir hayat yaşamaya devam edersen, başkalarını memnun etmeye çalışırsan, bir noktada kendini kaybedersin. Kendinize karşı her zaman dürüst olun. Benzersiz olun ve bu sizi çevrenizdeki tüm insanlardan farklı kılacaktır.

Zorluklar her zaman orada olacak, ancak iyimser ve güçlü kalmalısınız. Daha iyi günler geliyor. Kendinize büyümek için bir şans verin.

Mümkünse, sosyal faaliyetlere aktif olarak katılın. Birinin sizden yardım istemesini beklemeden iyilik yapın.

♦ 2023 Oğlak – Yapılacak Şeyler:

• Potansiyel zorluklar: sağlık (bunu unutmayın).

• 2023'te öğrenilecek şeyler: akıllı finansal yönetim, böylece ekstra para kazanabilirsiniz.

• Yaşamın hangi alanlarına odaklanmanız gerekiyor: enerji ve motivasyonu kullanmanın en iyi yolları. Ne olursa olsun, boşa harcama.

• Dikkatli olun: evde pek çok hoş olmayan durum yaratacak kavgalar

♦ 2023 Oğlak – Şanslı ve Şanssız Şeyler:

• 2023'te dost canlısı burçlar: Boğa, Başak.

• 2023'te tehlikeli burçlar: İkizler, Yay.

• Şanslı renk: kahverengi.

• İyi şanslar kristali: kuvars.

• Şanslı sayılar: 1, 3.

• Şanssız sayılar: 4, 6.

Oğlak Burcu 2023 - Kariyer

2023, işletme sahipleri için iyi sonuçlar verecek Oğlaklar. Şirketiniz yeni zirvelere ulaşacak ve yılın başında iyi sonuçlar alacak.

Şirketin tüm üyelerinin sürekli çabaları sayesinde işletmeniz saygın bir konuma sahiptir. Çalışanlar ve üst yönetim arasındaki ilişki çok iyidir. Ancak, iş ortaklarıyla daha dikkatli olmanız gerekir.

Genel olarak maaşlı çalışanlar için bu yıl önemli bir zorluk yaşanmayacaktır. İş arkadaşlarınızla neşeli ve anlamlı ilişkiler yaşayacaksınız. Düşüncelerinizi ve fikirlerinizi rahatça ifade edebilirsiniz çünkü duyulacağınızı bilirsiniz.

Mars'ın etkisi iyi değil, bu nedenle Oğlak'ın bu süre zarfında hedeflerine karşı daha uyanık olması gerekiyor.

Biraz ihmalkarsanız ve çok çalışmazsanız büyük kayıplara uğrayabilirsiniz. Ancak, bu süre zarfında tüm enerjinizi nasıl odaklayacağınızı biliyorsanız, durum buna göre iyileşecektir.

İş yerinde başarıya ulaşabilecek ve ilerleyebileceksiniz. Bitmemiş olanı tamamlamalı, sonra üstlerinden yüksek övgü almayı beklemeli. Yeni bir iş arıyorsanız, bu sizin için iyi bir zaman olacaktır.

İş arayan Oğlaklar yön bulamadığı için biraz zorlanırlar. Sizin için neyin doğru olduğunu bulmalı, net hedefler belirlemelisiniz ve hayatınızı iyileştirebilir ve daha iyi iş fırsatları getirebilirsiniz.

Oğlak 2023 – kariyer tavsiyesi

• Konfor alanınızın dışına çıkmaktan korkmayın.

• Paylaşacak kimseniz yoksa başarının önemsiz olduğunu unutmayın.

• Kariyer her şey değildir. Kişisel tutkularınızı geliştirmek ve büyütmek için biraz zaman ayırın.

Oğlak 2023 Burç - Para, Finans

Oğlak burcunun bu yılki mali durumu oldukça olumlu. Genel olarak, bu, para girişinin çok büyük olacağı olumlu bir yıldır. Finansal istikrar, tercihlerinizi karşılamanıza ve borçlarınızı ödemenize olanak sağlayacaktır.

Yılın başında herkesin yardımıyla gelirin artması muhtemeldir, birçok farklı şekilde ek gelir elde edebilirsiniz.

Güneşin etkisi altında bazı harcamaları daha yakından kontrol etmeniz gerekecek. Bu süre zarfında, ödünç verilen parayı tahsil etmekte zorlanabilirsiniz. Özellikle belirsiz iş planları olan, gerçekten güvenilir olmayanlara borç vermemek daha iyidir.

Geçen yıldan daha fazla çalışmanız gerekecek, yoksa bir mali kriz olabilir. Para geliştirme düzeyi, sıkı çalışmanıza ve risk alma yeteneğinize karşılık gelir.

Bilgili ve risk almaya cesaretiniz varsa, doğru zamanda risk almak paranın akmasına yardımcı olabilir. Maaşlı çalışanlar terfi ettiklerinde veya iş değiştirdiklerinde gelirlerini de artırabileceklerdir.

Ancak aşırı harcama yapmamaya özen göstermelisiniz. Düşünmeden alışveriş yapmak sizi tasarruf yapmadan sıfıra geri götürebilir. Bazı Oğlakların bu yıl miraslarından para alma ihtimalleri de yüksek.

Oğlak 2023 – para tavsiyesi

• Yaşam sevincini para için feda etmeye değmez.

• Kendinize ve becerilerinize yatırım yapmaya çalışın. En iyi yatırım budur.

• Finansal başarılarınızı diğer insanlarla paylaşmayı öğrenin.

Oğlak 2023 Burç - Aşk ve İlişki

2023'te Oğlak, duygusal gelişime daha fazla zaman ayırmalı. İyi şeyler yap ve diğer yarına neşe getir. Ayrıca, ilişkiniz hakkında olumsuz şeyler söyleyen hiç kimseyi dinlemeyin. Fısıltıları ve kıskanç insanları uzak tutmak için net sınırlar belirleyin.

Yeni yıl 2023, Oğlak burcu insanları için birçok iniş ve çıkış getiriyor. Çiftler bir sebepten dolayı birbirlerinden ayrılmak zorunda kalırlar. Lütfen uzaktayken bile sevginizi koruyun.

Yılın başlangıcı, hayatınız için bazı zorluklar sunar. Beklenmedik yanlış anlamalar veya sıkıntılar olabilir. Sonuç olarak ikiniz arasındaki gerginlik artacak, eşiniz ve evlilik hayatınızdan memnun kalmayacaksınız.

Evdeki huzuru sağlamak için eşinizi kötü hissettirmeyi eleştirmeyi değil görmezden gelmeyi bilmeniz gerekir. İlişkide uzun süre herhangi bir yanlış anlamanın gelişmesine izin vermeyin.

İkiniz arasında devam eden bir anlaşmazlık varsa, o zaman bunu çözmek için de en iyi zaman budur. Bu durumun çok uzun sürmesine izin vermeyin, görüş ve önerilerinizi kişiye açıkça ifade edebileceksiniz.

Özellikle Merkür sevgiyi yüceltmeye yardımcı olur. Bu, partnerinizden sevgi ve destek alacağınız zaman olacaktır. İlişkinizi geliştirmek için ne yapmanız gerektiğini bildiğinizde barış ve uyum geri gelecektir.

Bekarlar sonunda tekrar çıkmaya başlayacak. Kapalı bir hayatın ardından artık kalbinizi sevgiye açmaya ve kendinize daha fazla fırsat vermeye hazırsınız. Sevgilinizle evlenmeye karar veriyorsanız, bunu aile üyelerinizle tartışın.

Oğlak 2023 – aşk tavsiyesi

• İyimser olun ve sevgiye açık olun. Bu dünyadaki en önemli şey.

• Mutlu insan, diğer insanlara saygı duyandır.

• Yeteneklerinizi yalnızca kariyerinizde başarılı olmak için değil, aynı zamanda sevdiğiniz kişiyle ilişkinizi geliştirmek için kullanmayı öğrenin.

Oğlak 2023 Burç - Sağlık

Oğlak Burcu 2023'e göre sağlık, sizi gururlandıran değil, kaygıyı da beraberinde getiren bir unsurdur.

Geçmişte herhangi bir hastalığınız varsa, bu sefer de sıkıntınızın ana nedeni olacaktır.

Bazı küçük sağlık sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz, korunmak için Oğlak burcu, ılımlı bir diyet sürdürmeli ve sağlığına iyi bakmalıdır.

Birçok insan, kısmen stresli olduğunuz, çok fazla çalıştığınız için mide sorunlarına eğilimlidir. Lütfen daha fazla dinlenmek için zamanınızı dengeleyin.

Sağlığınızı etkileyen irili ufaklı herhangi bir sorun olsa dahi dikkatsiz davranmamalı, derhal doktorunuza başvurunuz.

Sağlık belirtileri sizi korkuttuğunda tıbbi yardım alın. Bunun yanında stres atmanız, zihinsel engelleri kaldırmanız da gerekiyor.

Diyet planınıza bağlı kaldığınızdan, bol su içtiğinizden, yeterince uyuduğunuzdan ve her gün egzersiz yaptığınızdan emin olun.

Oğlak 2023 Burç - Eğitim

Oğlak burcu 2023'e göre bu yıl eğitim alanında normal sonuçlar alacaksınız. Böyle bir durumda Yeni Yıl 2023'ün Oğlak burcu öğrencileri için biraz zor olacağını söylemek yanlış olmaz. İlkokul seviyesinde okuyorsanız, zaman sizin için iyi olacaktır.

Aynı zamanda yükseköğretim sektörü ile ilişkili öğrenciler de iyi sonuçlar alacaktır. Herhangi bir okula veya koleje kabul edilmeyi düşünenler de bu dönemde iyi bir yere kabul edilmenin müjdesini alabilirler. Eğitim için yurt dışına gitmeyi düşünenler zorluklarla karşılaşabilirler.

Oğlak 2023 Burç - Seyahat

Bu yıl yolculuk açısından olumlu olacaktır. Yılın başında, Jüpiter'in Üçüncü Ev'deki geçici etkisi nedeniyle, çok sayıda kısa yolculukla birlikte uzak yolculuklara çıkacaksınız.

22 Nisan'dan sonra uzak yerlerde yaşayanlar doğum yerlerini ziyaret etme şansına sahip oldular. Jüpiter'in On İkinci Evdeki Görünümü sizin için yabancı bir tur başlatabilir.

Astrolojide onuncu burç olan Oğlak, zamanı ve sorumluluğu temsil eden bir burçtur ve temsilcileri gelenekseldir ve çoğu zaman çok ciddidir...

Oğlak 2023 Burç - Aile ve Toplum

Bu yıl aile perspektifi için uygun olacak ve Jüpiter'in Üçüncü Ev üzerinde geçici etkisi olduğu için cesaretiniz ve çalışma yetenekleriniz dört gözle bekleyecek. Bu, sosyal statünüze ve prestij manifoldunuza katkıda bulunur.

22 Nisan'dan itibaren Jüpiter ve Satürn, aile üyeleriniz arasında melodik bir ortam sağlayan Dördüncü Evden geçecek. Ebeveynlerin ve ailenizin tüm üyelerinin tam işbirliğinden yararlanacaksınız. Bu durum size zihinsel tatmin aşılayacaktır. Önemli bir konum elde ettiğiniz ailenizde uğurlu törenler kutlanır.

Oğlak Kadın Burç 2023

Oğlak burcu kadınları, Jüpiter başlangıç ​​sırasında 4. evlerinden geçerken, aile içi refah ve mutluluk sağladığı için yılı oldukça olumlu bulacaklardır. Ve sonra Mayıs ayında Jüpiter 5. evinize geçtiğinde, Oğlak kadınları çocuklar aracılığıyla biraz şans ve servet, aşk umutları ve mutlulukla kutsanacak. Ancak Satürn yıl içindeki gelişmeleri engelleyebilir, hareket etmeye devam edin.

Oğlak burcu kadınları için önümüzdeki yıl bir mücadele dönemi olacak, ancak yılın sonunda daha güçlü ve istikrarlı çıkacaklar.

Oğlak Erkekler Burç 2023

Oğlak erkeklerini bu yıl yepyeni bir deneyim ve fırsatlar dönemi bekliyor. Büyük değişiklikler önünüze geliyor ve geçmişteki tüm sıkıntılar ve engeller artık yok oluyor. İlişkilerinizde kartlarda çok fazla romantizm ve zevk var. Biraz şans ve şans sizin için gelecek, ancak onlara güvenmeyin, performans göstermeye devam edin.

İşi zor bulduğunuzda umudunuzu kaybetmeyin, o zaman önemli hayat derslerinden bazıları öğrenilmiş olacaktır. Kariyer alanında aşırı efor sarf ettiğiniz bilindiğinden, sağlık Oğlak adamları için azami özen gerektirir. Finansmana gelince, sürekli bir fon girişi olacaktır, bu nedenle bu alanda emin olabilirsiniz. İyi etik ve ilkelere bağlı kalın ve büyük hayaller kurun, çalışmaya devam edin, yıl sonunda istediğiniz için başarı sizin olacaktır.

Oğlak 2023 Aylık Burç

Umarım bu, hayatınızın kontrolünü elinize almanıza, kaderinizi değiştirmenize yardımcı olacak faydalı bilgiler olacaktır.

♦ Ocak 2023

Sevdiklerinizle aranız iyi olduğu için mutlu bir aile hayatı yaşayacaksınız.

♦ Şubat 2023

Aşk ve romantizm tüm ay boyunca havada olacak. Partnerinizle harika zamanlar geçireceksiniz. Her zaman çok sevdiğiniz kişiyle kalıcı anılar yaratmanın yollarını bulun.

♦ Mart 2023

Hayatınızda olumlu değişiklikler yapmanın zamanı geldi. Hayatta sizi çöküşe götürecek bir yol izlememeye hevesli olun.

♦ Nisan 2023

Hayatınızda birçok fırsat var, ancak yalnızca en yüksek potansiyelinize ulaşmanızı sağlayacak olanlarla gitmeniz gerekiyor.

♦ Mayıs 2023

Kalbinizin arzularına ulaştığınızdan emin olmak için çok çalışın. Tembellik hayatınızın bir parçası olmamalıdır.

♦ Haziran 2023

Erteleme ilerlemenin düşmanıdır . Zamanınızı iyi kullandığınızdan emin olun. Doğru zamanda doğru şeyleri yapın ve sınırlarınızın ötesinde kendinize meydan okuyun.

♦ Temmuz 2023

Geçmişten yola devam. Geçmişin hayatınızı tanımlamasına izin vermeyin.

♦ Ağustos 2023

Gelecek parlak görünüyor; bu nedenle, üzerinde bulunduğunuz yola devam edin ve hayatınızdan harika bir şey çıkaracaksınız.

♦ Eylül 2023

İçgüdülerinizi dinleyin ve size söylediklerini yapın. Popüler görüş ne olursa olsun, içgüdülerinizle asla yanlış gitmeyeceksiniz.

♦ Ekim 2023

Sağlığınız konusunda dikkatli olmalısınız. Herhangi bir yanlış hareket ve genel refahınızı tehlikeye atacaksınız.

♦ Kasım 2023

İşlerinizi büyüteceksiniz çünkü işler harika gidiyor ve beklediğinizden daha fazla kar elde ediyorsunuz.

♦ Aralık 2023

Anlaşma çok tatlı olduğunda, iki kez düşünün. 2023 Merkür retrosu döneminde emin olmadığınız hiçbir spekülatif yatırıma yönelmeyin.

 

Genel Bakış: Kova Burcu 2023

Kova burcu 2023, Kova burcundaki insanların size parlak bir gelecek vaat eden birçok yeni fırsata sahip olduğunu gösteriyor. Bu yıl umut, iyimserlik, bağlılık, kararlılık ve pozitiflikle dolu olacak. Ulaşabileceğiniz gerçekçi hedefler belirlemelisiniz.

Bu yıl duygularınızı dengede tutmalısınız. Dikkatli olmalısın ve hiçbir şeye kızmamalısın.

Bundan sonra hayatınızın kararlarını ve yönünü etkileyecek harika deneyimler yaşayacağınıza söz verin. Her zaman zorluklar vardır, ancak bunları çözmek için gerekli koşullara sahipsiniz.

Kova, geçmiş yıllarda belirlediği hedefleri kısa sürede tamamlayacak ve istenilen sonuçlara ulaşacaktır.

Mutluluğun tadını çıkarın çünkü hayatınızın her yönünü iyileştirmek için gereken her şeye sahipsiniz. Sonunda beklediğin şey gerçekleşti.

Yeni yılda, insanlarla nasıl etkileşim kuracağınızı öğrenmeniz gerekecek. Yaşam tarzınız farklı olsa da, onlarla iyi geçinmek için ortak bir zemin bulmanız gerekiyor.

Çok kapalı yaşama kendini yalnız hissedeceksin. Başkalarının hayatınıza girmesine izin vermek en iyisidir. Oradan yeni beceriler öğrenebilir ve bilginizi genişletebilirsiniz.

Çevrenizdeki insanlardan ilham ve motivasyon bulun. Hayallerinizi gerçekleştirmeye başlamak için asla geç değildir.

Artık hayatınızda bir amaca hizmet etmeyen insanlardan ve şeylerden kurtulmanın yollarını bulun. Etrafınızı sizi daha iyi olmaya teşvik eden insanlarla ve şeylerle kuşatın.

♦ 2023 Kova – Yapılacaklar:

• Potansiyel zorluklar: evrenin gizemlerini çözmek.

• 2023'te öğrenilecek şeyler: nasıl düzgün sevilir. Birinin kalbine akılla değil, tutkuyla bir yol bulmalısın.

• Yaşamın hangi alanlarına odaklanmanız gerekiyor: öz farkındalık, sezgilerinizi dinlemek (size doğru yolu nasıl seçeceğinizi söyleyebilir).

• Dikkatli olun: özdenetim eksikliği, çok zengin hayal gücü.

♦ 2023 Kova – şanslı ve şanssız yönleri:

• 2023'te dost canlısı burçlar: İkizler, Yay.

• 2023'te tehlikeli burçlar: Başak, Balık.

• Şanslı renk: sarı.

• İyi şanslar kristali: beril.

• Şanslı sayılar: 1, 6.

• Şanssız sayılar: 4, 9.

Kova Burcu 2023 - Kariyer

Bu yıl Kova burcunun önceki yıllara göre daha çok çalışması gerektiğini gösteriyor. Becerilerinizi geliştirmeye ve yeteneklerinizi geliştirmeye odaklanmalısınız. O zaman parlamak için daha fazla fırsatın var.

Kariyer değiştirmeyi düşünüyorsanız, 2023 bunun için en iyi yıl değil. Zaman ayırın ve seçimlerinizi değerlendirin. Şimdi ne yapıyorsan ona bağlı kal. Zamanı geldiğinde istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz.

Bu yıl işinizde başarılı olmayı vaat ediyor. Bazı önemli kararlar, doğruysa umut verici fırsatlar yaratan yeni bir yöne götürecektir.

Kova, yılın başlangıcının işletme sahipleri için olumsuz işlemler getirebileceğini unutmamalıdır.

Ofis çalışanının kariyeri bu yıl ilerleyecek. Her şey yukarı doğru bir yörünge izleyecek. Kendinle gurur duymalısın, üstlerin seni sık sık övüyor. Bir zam, terfi almanız veya daha iyi bir yere taşınmanız muhtemeldir.

Yılın başlangıcı, halihazırda çalışmakta olanlar için de zorlayıcı olabilir. Tartışmak değil, çok çalışmanız gerekecek. İşyerinde disiplinli olun.

Yılın başlangıcı, kendiniz ve işiniz için strateji oluşturmak için iyi bir zaman olabilir, takip eden aylarda, durumlarla başa çıkmak için sabrınız test edilebilir. Venüs sizi kutsamak için hareket ediyor ve büyük olasılıkla sizi çığır açan bir anlaşmaya götürecek.

Mayıs ayı civarında, yeni fikirler arayarak işinizi büyütmek uygundur.

Ağustos ayı boyunca odaklanmaya ve sabra ihtiyacınız var ve iş konusunda ihtiyatlı adımlar atmalısınız.

Yıl sonunda iş ile ilgili toplantılar ve partiler düzenleyebilir. Venüs, hedeflerinize ulaşmanızda size yardımcı oluyor gibi görünüyor. Jüpiter ayrıca planların büyük şeyler için hazırlandığını gösteriyor gibi görünüyor.

Bu arada, Ekim ayı civarında, Mars ve Venüs'ün birleşik etkileri nedeniyle denizaşırı genişlemeler lehinize çalışıyor.

Yıl sonunda genişlemeye yönelik büyük adımlardan kaçınılmalıdır. Sabrınız karşılığını verebilir ve müşterilerle yüksek değerli anlaşmalara yol açabilir.

Kova 2023 – kariyer tavsiyesi

• Başkalarının fikirlerinden çok kolay etkilenmeyin. Kendi yöntemlerinize ve görüşlerinize güvenin.

• İş arkadaşlarınızın yardım için size gelmesine izin verin, ancak kendi istekleriyle isterlerse. Onları bir şey yapmaya zorlamak iyi değil (çünkü kendilerini eleştirildiklerini hissedecekler).

• Başkalarını takdir etmeye çalışın. Onlara saygı duyduğunuzu bilmelerini sağlayın.

Kova 2023 Burç - Para, Finans

2023 yılındaki 12 burç burcuna göre, Kova burcunun mali durumunun istikrarlı olması, planlarınızı gerçekleştirmek için yeterli paraya sahip olmanıza yardımcı olmak için garantilidir. Zor zamanlarda bile, iyi bir finansal dengeyi koruma cesaretine sahipsiniz.

Kova burcunun en çok gelir kaynağına sahip olduğu dönem yılın başlangıcıdır. Birçok uygun koşul olumlu değişiklikler getirecektir, böylece Kova önceki tüm para sıkıntılarından kurtulabilir.

Özellikle paranız bir yere sıkıştıysa bu süre zarfında toplamanız kolay olacaktır. Ancak gereksiz şeylere para harcamamaya özen göstermelisiniz. Dürtüsel alışveriş, şu anda yapmamanız gereken bir şeydir.

Mali durumunuzu kendi başınıza halledemiyorsanız, bir danışmanın hizmetlerini kullanın. Bu alandaki uzmanlar size daha fazla yardımcı olacaktır.

Servet iyi durumda, Jüpiter Mayıs ayında geliri oldukça iyi etkiliyor. Ancak, bu pervasızca yatırım yapmanın zamanı değil.

Masrafların bir kısmı ev tadilatı, evlilik ve ailedeki çocukların doğumu içindir.

Herhangi bir zamanda ortaya çıkabilecek tıbbi masrafları karşılamak için bir yedek fonunuz olmalıdır. Çok açgözlü olmayın, tutumlu yaşayın ve zor zamanlar için biraz tasarruf edin. Nakit akışınız da zamanla istikrarlı bir şekilde artacaktır.

Birçok kaynaktan gelen paranın yıl ortası tahmini sizi şaşırtacak.

Yaratıcılık arayışı size para da getirecektir. Bazı Kovalar bu yıl miras aldıkları için şanslılar, ancak mülkü almak yasal davalar tarafından engelleniyor.

Yıl sonunda Kova para doludur, ancak spekülatif işlemlere girmemeli veya borç para vermemelisiniz ki kolayca para kaybedersiniz. Bu arada, bazı Kovalar, yılın başında uygun bütçeleme yapılmazsa, bu dönemde net değerlerinin giderek azaldığını fark eder.

Kova 2023 – para tavsiyesi

• Finans konusunda çok şey bilen insanlarla tanışmaya çalışın. Onlardan öğren.

• Şok edici eylemler, kazançlı iş bağlantıları kurmanıza yardımcı olabilir.

• Karar verme söz konusu olduğunda duygularınızı yönetin. Özellikle büyük miktarda para söz konusuysa.

Kova 2023 Burç - Aşk ve İlişki

2023 burcuna göre Kova, sevgilisi ve eşi tarafından hayatın diğer yönlerinde büyük ölçüde desteklenir, bu da ikisinin ilişkisinin daha iyi olmasına yardımcı olacaktır.

Venüs'ün etkisi, Kova'nın sağlıklı ilişkiler ve mutlu evliliklerin tadını çıkarmasını sağlayacaktır. İlişkiler çok iyidir, çiftler evlenmek, çocuk sahibi olmak gibi önemli adımlara karar verirler.

Sevdiğiniz kişinin neyi saklamaya çalıştığını anlamak için her türlü çabayı göstermeniz gerekecek. Bu şekilde ilişkinizi tatlı hale getirebileceksiniz.

bekar insanlar için

Kalbiniz kırıldıysa, incindiyseniz ve artık sevmeye cesaret edemiyorsanız, bu yıl devam edeceğiniz ve yeni bir ilişkiye başlayacağınız yıl.

Kova 2023 burcu, geçmişte yaşananlara üzülmeyi bırakmanız, kalbinizi açmanız ve flört etmeye başlamanız gerektiğini gösteriyor. Seni her zaman olduğun gibi takdir eden ve takdir eden insanlar olduğunu asla bilemezsin, karşılığında senden fazla bir şey beklemezler.

evli olanlar için

Yılın başında, ikisinin birçok sorunu vardı. Devam eden herhangi bir anlaşmazlık varsa, ikiniz de çözmek için zaman ayırın.

Karı koca arasında sürekli bir gerginlik hissedeceksiniz. Kendinizi birçok türde zihinsel kaygıyla çevrili bulacaksınız.

Yılın ortasında, ikiniz bir anlaşmaya varabilirsiniz. İkisi arasında yeniden aşk ve romantizm çiçek açacak, bu sırada birlikte bir gezi planlayabilirler. Bu sevgi ve güveni artıracaktır.

Yıl sonunda her şey yolunda gidiyor gibi görünüyor. Kova, partnerine duygularını ifade etmede daha rahattır. Anlayışla etkili iletişim olduğu için her şey kolaylaşıyor.

Kova 2023 – aşk tavsiyesi

• Sevginin kelimelerle de ifade edilmesi gerektiğini unutmayın. Düzenli olarak.

• Rutin aşka her zaman zarar vermez. Bazen yardımcı olur, çünkü duygusal güvenlik yaratır.

• Bir ilişkiyi daha heyecanlı kılan şey mizah duygusudur. Ve daha az sıkıcı.

Kova 2023 Burç - Sağlık

Kova'nın sağlığı bu yıl genel olarak stabildir. Yılın başında bazı zihinsel sorunlarınız olabilir. Bunun sonucunda stresiniz artacaktır.

Gezegenlerin hareketi nedeniyle birçok dış sağlık sorunuyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Satürn'den etkilenen Kova'nın kronik bir hastalığı vardır, bu nedenle durum yıl içinde kötüleşebileceğinden çok dikkatli olun. Doktorunuzun yapmanızı söylediği planlanmış ziyaretleri unutmadığınızdan emin olun.

Ayrıca ilacı bilimsel olarak alın ve diyete sıkı sıkıya uyun. Yaşam tarzınızı olumlu bir şekilde iyileştirmenin yollarını bulun. Bu şekilde semptomlarınızı hafifletecek ve bağışıklık sisteminizi iyileştireceksiniz.

Endişelerin ve endişelerin sinirlerinizi etkilemesine izin vermeyin. Hayatınıza çok fazla baskı yapmayın, mutlu ve daima iyimser insanlara karşı nazik olun. Rutin tıbbi müdahaleler ve korunma yöntemleri sağlığınızı güvence altına alacaktır.

Satürn Mart ayında hareket ettiğinde Kova'nın ruh sağlığı iyileşir.

Jüpiter'in Mayıs'tan sonraki etkisi de mutlu bir yaşam sağlar. Basit ve tutumlu bir yaşam uygulayın. Yemek, para, kötü alışkanlıklar konusunda tutkuluysanız... bu yıl sağlığınızı büyük ölçüde etkileyecektir.

Yıl boyunca fiziksel olarak aktif kaldığınızdan emin olun. Bağışıklık sistemi zayıfladığında hemen tıbbi yardım alın, subjektif olmayın.

Yıl boyunca sindirim ve nörolojik problemler yaşamanız muhtemeldir, ancak yaşamınız üzerinde önemli bir etkisi olmayacaktır. Dış gezegenler bu yıl sağlığınızı etkileyebilir. Ama o zaman Mars size bu sorunların üstesinden gelmeniz için gereken enerjiyi ve gücü verecektir.

Seyahat ederken kazalara dikkat edin, çünkü 2023 yılında ihmal ettiğinizde riskler her zaman pusuda beklemektedir.

Kova Sağlığı Çözümleri

• Alkol almaktan kaçının.

• Yalancılardan ve hilekarlardan uzak durun.

• Gereksiz yere insanlardan şüphelenmekten kaçının.

• Tapınak görevlilerine saygılı davranın.

Kova 2023 Burç - Eğitim

Kova burcuna göre 2023 yılı eğitim açısından size iyi gelecek. Öğrencilerin hareketliliği ve rekabetçi ruhu artacaktır. Ders çalışırken daha fazla dikkat etmen gerekecek.

Ancak o zaman yaklaşan sınavda daha iyisini yapabileceksiniz. Eğitim alanında daha çok çalışmanız gerekecek. Öğrenciler giderek daha fazla sorun yaşayabilir, bunun nedeni zihinlerinin eğitimden uzaklaştırıldığı görülecektir.

Kova 2023 Burç - Seyahat

Bu yıl yolculuk perspektifi için uygun olacaktır. Üçüncü Evdeki Rahu, kısa yolculuklar için fırsatlar yaratacaktır. Nisandan sonra da uzun bir yolculuğa çıkacaksınız. Jüpiter ve Satürn, açılarını Yedinci Ev'e attığından, bu açı profesyoneller için mesleklerle ilgili yolculukları teşvik eder.

Bu Yolculuklar profesyonellere belirli kazanımlar sağlayacaktır. Bir yolculuğa çıkarken veya araç kullanırken çok dikkatli olun, çünkü Satürn Yükselen'de fiziksel sorunlara neden olabilir.

Astrolojide on birinci burç olan Kova, su taşıyıcısı, toprağa su ya da hayat veren mistik şifacı tarafından temsil edilir!

Kova 2023 Burç - Aile ve Toplum

Yılın başlangıcı aile açısından olumlu olacaktır. Yılın başında, İkinci Ev'de konumlanan Jüpiter, ailenize bir üyenin eklenmesi için işaret direğidir. Bu ilave, evlilik veya bir çocuğun doğumu şeklinde olabilir. Ailenizde uyumlu bir ortam hakim olacaktır çünkü üyelerin birbirlerine karşı bağlılık duygusu vardır.

22 Nisan'dan sonra, toplumdaki yiğitliğinizi devam ettirecek kardeşlerinizden tam bir işbirliği alacaksınız. Üçüncü Evdeki Rahu, sosyal prestijinizi arttırmak için bir faktör olacaktır. Sosyal aktivitelere coşkuyla katılırsınız. Sosyal düzenin yükselmesi için bir kurumu yönetebilirsiniz.

Kova Kadını Burç 2023

Kova burcunda doğan kadınlar 2023 yılında çok güzel vakit geçireceklerdi. Çoğu bu dönemde yaşam tarzlarında köklü değişiklikler yapabilecekti.

Ancak, Kova kadınlarına istikrar için finansal harcamalarını kısmaları tavsiye edilir. Kariyer hayatlarında maddi sorunlarla sonuçlanan sıkıntılar ve engellerle karşılaşabilirler. Yılın son çeyreği onları hayatlarının hırslarıyla kutsayacak. Eğer sıkı çalışırlarsa ve adanırlarsa, tüm bu yıl boyunca sorunsuz bir yelkenleri olur.

Kova Erkekleri Burç 2023

Önümüzdeki yıl, Kova Adamları için bir büyüme ve gelişme yılı olacağa benziyor. Yine de başarılı olmak için bu yıl profesyonel ve kişisel alan arasında iyi bir denge kurmanız gerekiyor. Kova erkeklerine, kendi hayatınızın yanı sıra bir bütün olarak insanlığı geliştirecek sosyal ve hayır işlerine girmeleri tavsiye edilir. Evli yerliler evlilik yaşamlarında iyilik bulacaklardır ve bu, partnerinizle olan bağınızı daha da güçlendirmek için iyi bir zaman olacaktır.

Bekar Kova Adamları, bu dönemi yanlış anlamaları nedeniyle aşk ilişkilerini kargaşa içinde bulabilirler. Herhangi bir spekülatif anlaşmaya başvurmayın, şimdilik, yıl sonu size biraz şans ve şans getirebilir. Yerlilerin dönem boyunca bazı sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalmaları muhtemeldir, onlara yemek yememeleri ve parti yapmamaları tavsiye edilir. Yılın ilk yarısında mali açıdan bazı sıkıntılar olabilir ancak yıl ilerledikçe istikrarlı olacaksınız.

Kova 2023 Aylık Burç

Umarım bu, hayatınızın kontrolünü elinize almanıza, kaderinizi değiştirmenize yardımcı olacak faydalı bilgiler olacaktır.

♦ Ocak 2023

Yıl birçok zorlukla başlayacak. Ancak, cephaneliğinizde doğru kaynaklara sahip olduğunuz için sonunda bunların üstesinden geleceksiniz.

♦ Şubat 2023

Sahip olduğunuz özgüven, hayatınızda harikalar yaratmanızı sağlayacaktır.

♦ Mart 2023

Yeteneklerinize güvenin ve bunları kendinizi ve hayatınızı iyileştirmek için kullanın. Yeteneklerinizi dünyayla paylaşmaktan korkmayın.

♦ Nisan 2023

Sevdikleriniz, hayatınızda yaptıklarınızdan memnun olacak. İlerlemek için ihtiyacınız olan destek sistemi olacaklar.

♦ Mayıs 2023

Kalbinizi takip edin ve kararlarınızı ve seçimlerinizi yapmadan önce inceleyin.

♦ Haziran 2023

Bu ay olumlu sonuçlarla dolu olacak. Mutlu olun ve arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle hayatınızdaki kilometre taşlarını kutlayın .

♦ Temmuz 2023

Sürece güvenmeniz ve kontrolünüz dışındaki her şeyi evrene bırakmanız gerekir.

♦ Ağustos 2023

Kendinle gurur duy çünkü hayatında seni geride tutan her engeli aştın.

♦ Eylül 2023

Hayatınızdaki nimetler için minnettar olun ve bunları toplumdaki daha az şanslı olanlarla paylaşın.

♦ Ekim 2023

Mali durumunuzu zorlayan beklenmedik harcamaları azaltmanın yollarını bulmalısınız.

♦ Kasım 2023

Kariyeriniz, sıkı çalışmanız ve kararlılığınız sayesinde ilerleyecektir.

♦ Aralık 2023

Yıl sona ererken, 2023 Merkür retrosu tarihlerinde hayatınızı dolduracak değişiklikler için kendinizi hazırlamanız gerekiyor.

 

Genel Bakış: Balık Burcu 2023

Balık burcu 2023, kariyerinizin oldukça parlak olduğunu gösteriyor. Çalışkanlığınızı ve odağınızı göstererek işyeri imajınızı geliştirebileceksiniz.

Hizmet çalışanları, bu yıl terfi etme ve daha iyi bir yere taşınma olasılığı ile kariyerlerinde iyi beklentiler görecekler.

Balık'ın bu yıl beklentileri karşılanacak, Jüpiter ve Satürn hayatınızın her alanında büyüme ve hatta büyüme olmasını sağlıyor.

Ancak Jüpiter'in etkili olduğu zamanlar biraz endişelenmenize neden oluyor. Gelecek hakkında belirsiz hissediyorsunuz ve belirsiz hissediyorsunuz.

Yılın ortasından itibaren işler daha kolay olacak ve iş ve iş hayatında yeni zirvelere ulaşacaksınız. Yeni bir iş arayan insanlar, görüşmedeki inceliğiniz sayesinde de alacaklar.

Büyük getiri vaatlerine rağmen her türlü yüksek riskli faaliyete yatırım yapmaktan kaçınmanız gerekir. Bu şu anda Balık'ın önünde duran bir tuzak, bu yüzden güvende olmayı önceliğiniz haline getirin.

Birçok Balık insanı doğru kariyer yönüne sahip olacak. Meslektaşlarınızla iyi ilişkiler kuracaksınız. Ancak yine de dikkatli olmalısınız çünkü bazı beklenmedik olaylar meydana gelebilir. Bu durumda, kendinize daha iyi bakın ve güçlü durun.

Rolünüzü iyi yaptığınız için işlerin daha iyi gideceğine güvenin. Hayatınız üzerinde kontrol sahibi olan tek kişi sizsiniz. Kalbinizi takip edin, hayatın her zaman zorlukları vardır ama daha olgun olmanıza ve daha müreffeh bir yaşam elde etme fırsatına sahip olmanıza yardımcı olacaktır.

Şu anda size tavsiyemiz, sizi mutlu eden şeyler yapmak ve pozitif enerji getiren insanlarla ilişki kurmaktır. Bu sefer Balık kalbinizi daha çok açar ve yeni arkadaşlar edinirsiniz.

♦ 2023 Balık - Yapılacak Şeyler:

•Potansiyel zorluklar: hayalleri gerçeğe dönüştürmek.

•2023'te öğrenilecek şeyler: Hayattaki küçük başarıların tadını çıkarın.

•Hayatın hangi alanlarına odaklanmanız gerekiyor: Tutkulu olduğunuz her şey.

•Dikkatli olun: hoşgörü sizi zayıflatabilir.

♦ 2023 Balık - şanslı ve şanssız şeyler:

•2023'te dost canlısı burçlar: Yengeç, Başak.

•2023'te tehlikeli burçlar: Koç, Kova.

• Şanslı renk: beyaz.

•İyi şans kristali: ametist.

• Şanslı sayılar: 1, 3.

•Şanssız sayılar: 4, 7.

Balık 2023 Burç - Kariyer

Balık burcunun kariyeri, önceki çabalarınızdan birbiri ardına başarı elde ederken gelişiyor.

Özellikle yüksek profesyonellik ile çalışanlar, yeteneğinizin üstünlüğünü gösteriyorsunuz. Balık öğrencileri, akademik arayışlarında iyi beklentilerle olumlu bir zaman geçirecekler.

Yeni yılda Balık, kariyerinizi geliştirmeniz için sizi teşvik edecek çok fazla motivasyona sahip olacak. Bazı insanların terfi etmesi, işte maaşlarını yükseltmesi muhtemeldir. İşsiz olanın bu yıl iş bulması bekleniyor.

Gelirinizi artırmak için kariyerinizi çeşitlendirmek için yeni fırsatlar bulacaksınız, ancak zorluklarla da karşılaşacaksınız.

Balık kadınları, yönetim pozisyonları için erkeklerle rekabet etmek zorunda kalsalar bile yeteneklerini iyi göstereceklerdir. Güçlü ol, dik dur ve kimsenin seni özellikle duygusal olarak kontrol etmesine izin verme.

Sahibi daha çok çalışıyor gibi görünüyor, işin gelişimi için odaklanmanız ve çok çalışmanız gerekiyor. Her zaman pazar odaklı bir tavrınız var ve bu, şirketinizin her zaman ileriye dönük bir hedefle yenilik yapmasına yardımcı oluyor.

Bu süre zarfında size yakın birinden destek alacaksınız. İşinizde rekabetle karşı karşıya kalabilirsiniz. Zor zamanlarda deneyimli kişilerin tavsiyeleri sizin için çok faydalıdır.

Mart ayında kısıtlamalara neden olan gezegen Satürn'ün geçişi ile Balık, işyerinde bazı düşmanlarla karşı karşıya kalabilir. Ancak zekanız, sıkı çalışmanız ve bağlılığınız zarar görmemenizi sağlayacaktır.

Duyduğunuz hiçbir şeye inanmayın, kariyer açısından hareket etmeden önce her şeyi iki kez kontrol edin. Yıl sona ererken hizmet sektöründe ün, isim ve ün kazanacaksınız.

Balık 2023 – kariyer tavsiyesi

• Bir şeyi başarmak istiyorsanız, elinizdekileri iyi bir şekilde kullanmaya çalışın.

• İyi dinlenmiş bir kişi işte daha iyi sonuçlar elde eder.

• Her şeyi mükemmel yapmak zorunda değilsiniz. En önemli şey kendinize karşı dürüst olmaktır.

Her burç, takip etmek için farklı uygun kariyerlere sahip olacaktır. 2023'te ne yapacağınız konusunda hala kafanız karıştıysa, lütfen aşağıdaki...

Balık 2023 Burç - Para, Finans

2023'teki 12 Burç Burcu'na göre, Balık burcu insanları yaşam tarzlarında ciddi bir değişiklik fark edecek. Benim tavsiyem, her zaman para kazanmanın yeni yollarını bulmaktır. Sadece mevcut gelirinize odaklanırsanız, fazla bir şey yapmaz ve bir zamanlar istediğiniz finansal istikrarın tadını asla çıkaramazsınız.

Bu yıl Balık burcu insanlarının finansal yönü için olumlu olacak. İyi ve istikrarlı bir gelir akışı sağlayan işlerde ve hizmetlerde başarılı olacaksınız.

Gezegen hareketlerinden etkilenen bu 2023 yılında giderleriniz muhtemelen artacak ama neyse ki Balıklar da Satürn'ün etkisiyle gelirlerini artırmak için birçok fırsata sahip. Üstelik dikkatli bir planlama ile bu yıl her yıl olduğu gibi para sıkıntısı yaşamayacaksınız.

Son olarak, bu yıl eski kredinizi ödeyebilirsiniz. Ancak, emin olmak için, Balık harcamaları azaltmalı, ancak o zaman mali durumunuz istikrarlı olacaktır.

Ancak, başkalarına borç verme veya yüksek riskli yatırımlar arama zamanı değil. Başınız belaya girebileceğinden, Balıkların bu yıl tüm spekülatif işlemlerden uzak durması gerekiyor.

İyi bir fırsat görüyorsanız ve bu alanda da bilginiz varsa ama kaçırmak istemiyorsanız deneyimli bir kişiden, tercihen bir uzmandan tavsiye almalısınız.

Balıklar, işlerindeki mükemmelliklerini göstererek gelirlerini önemli ölçüde artırır. Sadece hayatınızı iyileştirmekle kalmayacak, aynı zamanda sevdiklerinize de destek olabilirsiniz.

Balık 2023 – para tavsiyesi

• İş rakiplerinizi daha iyi tanımaya çalışın – bu tür bilgiler yatırımlarınızı daha güvenli hale getirir.

• Zorlukların üstesinden gelmeyi öğrenin, ancak gerekli tüm maliyetleri daima aklınızda bulundurun.

• Hatalarınızdan ders alın – acı verici olsalar bile.

Balık 2023 Burç - Aşk ve İlişki

Bu yıl, hala bekar olanlar için bu yıl sizin en özel yılınız olabilir. Yeni yıla umut dolu başlarsınız ve doğru sevgiliyi bulabilirsiniz.

Samimi sevgi ve saf sevgi ile birine evlenme teklif ederseniz karşı taraftan da olumlu bir yanıt alabilirsiniz.

Uzun vadeli kararlı ilişkiler gelişir. Kısa sürede uzun mesafeli aşklar birbirinize olan sevginizi etkilemez. Yüzlerce, binlerce kilometre uzaktayken birbirinize olan sevginizi ve duygularınızı ifade etmek güzel bir deneyim olacak.

Yılın başında partnerinizle romantik anlar geçirebilirsiniz.

Ama yılın ortasından itibaren nedense egonuz ve o kişi çatışabilir ve kendinizi çok rahatsız, hiç rahatsız hissetmeye başlayacaksınız. Bu dönemde çiftlerin gerginliğe neden olan bazı yanlış anlamaları olabilir. Sonra sakinleştin ve uzlaşma hızlı oldu.

Evli çiftlerin terapiye gitmesi gerekebilir çünkü bazı şeyler kendi aralarında çözülemeyecek çatışmalara neden olur. Bir uzman sayesinde ikiniz birbirinizi anlıyor ve karşılaştığınız sorunlara yaklaşmanın en iyi yolunu buluyorsunuz.

İkisi daha sonra seyahat etmeyi planlamalı ve duygularını iyileştirmek için birlikte zaman geçirmek için tam bir mola vermelidir.

Balık 2023 – aşk tavsiyesi

• Başkalarının hayallerine ilgi gösterin ve yardımınıza her zaman güvenebileceklerini onlara bildirin.

• İyi bir örnek olmaya çalışın.

• Kendiniz için çaba sarf etmediğiniz şeyleri başkalarından beklemeyin.

Balık 2023 Burç - Sağlık

Satürn'ün etkisi bu yıl Balık için bazı sağlık sorunlarına neden olabilir. 2023 yılında bu konuda dikkatli olmanız gerekecek.

Günlük öğünlere daha fazla dikkat edilmesi sayesinde bağışıklığı geliştirmek ve hastalıklarla kolayca savaşmak mümkündür. Bununla birlikte, sadece dışarıda yemek yemekten dolayı sindirim sistemi ile ilgili küçük sağlık sorunlarıyla karşılaşan birkaç Balık hala var.

Sağlıkla ilgili bir problem varsa, bu gözlerle ilgilidir, bu yüzden gözlerinize özellikle dikkat etmelisiniz. Balık, telefon ve bilgisayarları çok sık kullanma alışkanlığını sınırlayın.

Ek olarak, diyetinize daha fazla dikkat etmeniz gerekir çünkü bu, vücudunuzu sağlıklı tutmada başarılı olmanıza yardımcı olacak temeldir. Hijyenik olmadığı için restoranlarda yemek yemeyi sınırlayın, bu nedenle daha az baharatlı yiyin.

Yılın ortasında, ailenizin sağlığı konusunda zihinsel bir stres ve endişe döneminden geçiyorsunuz. Ruh sağlığını korumak için mümkün olduğunca aile üyeleriyle yapılan toplantılara katılmalısınız.

Bu yıl Mars, enerji seviyenizi düşürebilir ve yorgunluğa neden olabilir, bu nedenle fiziksel olarak daha sık aktif olun. Kendinizi çok fazla yormayın, aksi takdirde uzuvlarınızla ilgili sorunlarınız olabilir.

Jüpiter özellikle yılın ikinci yarısında zaman zaman sağlık sorunlarına neden olacaktır. Sık sık baş ağrınız veya migreniniz var ve bazı Balıkların bulaşıcı hastalıkları olabilir Dikkatli olun ve fiziksel ve zihinsel sağlığınıza iyi bakın.

Uranüs'ten geçen Satürn, sağlığın bozulmasına yol açan sık sık endişelere neden olacaktır. Kişisel ve iş hayatından kaynaklanan stres ve baskı da sizi aşağı çekecektir.

Kendinizi çok fazla zorlamanın, macera aktivitelerine katılmanın, bu yıl ruh halinizi aydınlatmaya yardımcı olacak eğlence ve beceri geliştirme kurslarına katılmanın zamanı değil.

Balık 2023 Burç - Eğitim

Bu 2023 yılı sizin için eğitim açısından mükemmel geçecek. Bu yıl eğitim alanındaki sıkı çalışmanızdan olumlu sonuçlar alacaksınız. Yıl sonunda iç sorunlar nedeniyle hedefinizden sapabilirsiniz, bu nedenle hedefi aklınızda tutarak doğru yönde çok çalışın, ancak o zaman fayda ve olumlu sonuçlar elde edersiniz.

Sıkı çalışmanız başarılı olacak ve sınavda iyi sonuçlar alacaksınız, bu yıl öğretmenin rehberliğini göz önünde bulundurarak çok çalışın, yakında başarı elde etme ihtimaliniz olacak. Rekabet sınavına hazırlanıyorsanız, bu yıl sıkı çalışmanız başarılı olacak.

Balık 2023 Burç - Seyahat

Sene başında uzun yolculuklar için işaretler var. Onikinci Evdeki Satürn, yabancı bir yolculuğa çıkmak için bir ivme verebilir.

22 Nisan'dan sonra, Jüpiter ve Rahu'nun Sekizinci Ev üzerindeki birleşik görünüş etkisi nedeniyle bir yolculuk için güçlü işaretler var. Rahu'nun geçişi uğurlu olmadığı için araç kullanırken çok dikkatli olun.

Balık 2023 Burç - Aile ve Toplum

Yılın başlangıcı, aile ve toplum açısından ortalama düzeyde olacaktır. 22 Nisan'dan sonra, İkinci Evdeki Jüpiter, ailede barış ve uyum ortamı sağlayacaktır. Birbirleriyle duygusal bağları sağlayan aile üyeleri arasında karşılıklı işbirliği duygusu aşılanacaktır.

Bu yıl, evlilik ya da bir çocuğun doğumu ile aileye bir üyenin eklenmesi söz konusu olabilir. Tüm ailenin işbirliğini alacaksınız. Sekizinci Evdeki Ketu, kayınpederinizle ilişkilerde bazı bozulmalara neden olabilir. Dolayısıyla konuşma üzerindeki kontrol bir hayırsever olacaktır.

Zodyak çarkındaki son burç olan Balık (20 Şubat-20 Mart doğumlu), tüm burçların duygusal yüklerini üstlenmesiyle bilinir.

Balık Kadın Burç 2023

Bu, yaşamın her kesiminde genel olarak iyiliğin güvence altına alındığı Balık kadınları için olumlu bir yıl olacaktır. Jüpiter, bu dönem için sizi iyi bir finans ve refahla kutsayacak. Daha hırslı ve maceracı olanlar için zevk ve kariyer nedeniyle seyahat edin. 4. ev bu yıl rahatsızlıklardan arınmış olduğu için Balık kızları için aile refahı ve mutluluğu güvence altına alınmıştır.

İyi bir iş pozisyonu arıyorsanız, bu süre zarfında tatmin edici bir pozisyona ineceksiniz. Bazı kadınların yıl boyunca kendi iş girişimlerini de başlatmaları muhtemeldir.

Balık Erkekler Burç 2023

Önümüzdeki yıl için Balık adamları yaratıcılıklarını ön plana çıkaracaklardı. Enerjiniz, bir bütün olarak insanlığın iyileştirilmesi için yapıcı bir şekilde kullanılacaktır. Bu yıl aşk arayışlarınızı ve evliliğinizi destekliyor, eşiniz veya eşinizle iyi şeyler olacak ve ikiniz daha da yakınlaşacaksınız. Büyüyen bir ilişki içinde olanlar, başını belaya sokacağı için herhangi bir yanlış anlamadan uzaklaşmalıdır. Bu yıl profesyonel alanınızda daha da büyümek için bolca fırsat olacak.

Üst seviyeler ve akranlarla sorunlar ve uyumsuz ilişkiler olsa da, rahat bir şekilde ortaya çıkarsınız. Sağlık, Balık erkeklerinin gereken önemi vermesi gereken bir alandır, bu, kötü sağlık alışkanlıklarından kurtulmanız ve iyi bir fiziksel rutine bağlı kalmanız ve iyi yemek yemeniz gereken bir yıl. Tüm bu süre boyunca profesyonel ücretleriniz sayesinde, mali durumunuz tüm bu yıl boyunca oldukça tatmin edici olacaktır. Mutlu ve pozitif kalın ve hayattaki güzel şeylerin tadını çıkarın.

Balık 2023 Aylık Burç

Umarım bu, hayatınızın kontrolünü elinize almanıza, kaderinizi değiştirmenize yardımcı olacak faydalı bilgiler olacaktır.

♦ Ocak 2023

Mali durumunuz geçen yıla göre iyileşecek.

♦ Şubat 2023

Aşk, havadadır. Siz ve eşiniz birbirinizle vakit geçirmekten keyif alacaksınız. Hayatınızda büyük bir aşka sahip olduğunuzu bilmekten daha tatmin edici bir şey yoktur.

♦ Mart 2023

Bazı arkadaşlar sana ihanet edecek; bu nedenle sosyal çevrenize girmesine izin verdiğiniz kişilere dikkat etmelisiniz.

♦ Nisan 2023

Balık burcu, yeni arkadaşlar ve tanıdıklar edinecek ve herkesin hayatını olumlu yönde etkileyecektir.

♦ Mayıs 2023

Hayatınızdaki her şeyin bir nedeni olduğunu anlamalısınız. Her şeyi sorgulamayın; bunun yerine sürece güvenin.

♦ Haziran 2023

Geçen yıl yaptığınız yatırımlar sonunda gurur duyacağınız sonuçlar verecektir.

♦ Temmuz 2023

Yaptığınız her şeyde içgüdülerinize güvenin . Bir şeyleri düşünmeden yapmak için acele etmeyin.

♦ Ağustos 2023

Kendinizi yanlış yaptığınız insanlardan af dilerken bulacaksınız. Değişiklikler yapmak , pişmanlık duymadan hayatınıza devam etmenizi sağlayacaktır.

♦ Eylül 2023

İş adamları işlerini büyütmeyi düşünüyorlar. Genişleme iyi bir fikirdir, ancak işe koyulmaya hazır olmanız gerekir.

♦ Ekim 2023

Sonunda emeğinizin meyvelerinin tadını çıkaracaksınız. Yeterince sabırlı oldunuz ve harika şeyler sonunda hayatınıza girecek.

♦ Kasım 2023

Bağışıklık sisteminiz zayıf olduğu için sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

♦ Aralık 2023

Daha azına razı olmayın çünkü harika şeyler yapabilirsiniz. Her zaman kendini zorla. 2023 Merkür gerilemesi sırasında bile kendinizi şaşırtacaksınız.